Pages:
Author

Topic: Ne Hedeflediniz , Ne kazandınız ? - page 2. (Read 378 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
July 13, 2018, 04:54:00 PM
yeni giriyorum bu piyasaya. nakit kesinlikle sokmayacağım. imza kampanyalarına katılıp ordan aldıklarımı değerlendireceğim. zengin olayım hayalim yok. aylık bira masrafı çıksa yeter  Grin
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
July 13, 2018, 04:51:04 PM
Yatırım amaçlı btc'den bir ev aldım sonra 17 ay sonra o evi karla sattım yine btc aldım. amacım. Btc rezervimo hep arttırmak şu keyifsiz piyasada bile halen en çok kazandıran yatırım aracıdır btc tabii nereden alıp nerede satabileceğinizi bilirseniz.
full member
Activity: 616
Merit: 118
July 13, 2018, 11:15:03 AM
bu forum sağolsun okudum sadece okudum 0 tl ile grdim

airdrop döneminde hatırı sayılır kazanç elde ettim. altcoinlerin sağlam çöküşü ile 3x düştü sanırım biraz bende içinden yedim. sonra okuduklarım ile ufak ufak yatırımlar yaptım şimdilik beklemedeyiz.
newbie
Activity: 56
July 13, 2018, 10:53:21 AM
Konuda güzel rehberlik edebilecek yorumlar var, ancak kaç kişi belirli bir hedef ile alım yapıyor ? Yani daha çok bu algıya yönelik bir hareket örnek veriyorum baştakilerin tavsiyesi üzerine stok yapılan coinlerin pumplanması yerine tamamen çakılması. Biz yükselince satacağız havasındayken onlar tüketme durumuna odaklanıyor. Şuan için hedefim sadece mevcut bounty gelirim sonrasındaki yatırımım. Tercihim Dash yada Neo. Kazanmak hepimizin idael amacı ancak mevcut koşullar buna olanak sağlamıyor..
newbie
Activity: 161
July 13, 2018, 09:39:46 AM
şu zamana kadar al-sattan 1000 dolar karım var.ve bu parayı 1000 dolarlık girişle 2 ay içerisinde yaptım.ama artık al sat yerine ico yapmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
July 13, 2018, 09:11:58 AM
Hedeflediğimden kat kat fazlasını kazandım bu piyasadan iyi ki var diyorum. Buradan kazandığım para için normal hayatta bir ömür boyunca biriktirmem gerekirdi, yemeden içmeden.
newbie
Activity: 224
July 13, 2018, 09:10:29 AM
hedeflerim çok yüksek ama uzun vadede tabiki.şu an için neredeyse hiç bir şey kazanmadım ama yavaş yavaş cüzdanım doluyor.yakında tatmin olmaya başlayacağım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
July 13, 2018, 08:16:58 AM
Piyasaya girdiğimden beri 2017 sonuna kadar dönem dönem al sat yaparak paramı 4 katına çıkarmıştım ama yılbaşından beri piyasanın aşağı yönlü hareketi yüzde elli zarara sebep oldu ama realize etmeden zarar sayılmaz bunlar bu piyasaya inancım var o yüzden elimdekileri tutuyorum .
member
Activity: 244
Merit: 10
July 13, 2018, 07:07:00 AM
Cebimden çıkan hiç para olmadı, airdrop ve bountylerden gelenler ile ne varsa onlar var. Zararım yok yani kardayım ama geçen seneye göre kardan zarar ettim Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 100
July 13, 2018, 01:48:57 AM
Yaklaşık 3-4 ay önce bir miktar ripple aldım yaklaşık %30 civarı kaybım var, yine etheruem da almıştım ondan da %25 civarı kaybım var şu an beklemedeyim. Bounty den kazandıklarım da hedeflediğimin 5 te biri dğerde şu anda yani beklemekten başka yapacağım bir şey yok
newbie
July 12, 2018, 06:20:46 PM
10 bin dolar yatırımım var en son baktığımda 8000 dolar civarına düştü ama 2 senelik aldığım için öyle her gün açıp bakmıyorum zamanı gelince beklediğim miktarlara çıkacağına inanıyorum.
newbie
July 12, 2018, 11:29:05 AM
milyoner olma hedefim kesinlikle olmamıştı. benim hedefim 2x alıp ana paramı çekip ettiğim kar ile devam etmekti fakat şu ana kadar somut hiç bir şey elde edemedim. beklemeye aldık duruyor öyle.
newbie
July 12, 2018, 10:32:26 AM
Kaybeden bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum umudumuzu kaybetmeyelim bence bu forum bizim için büyük bir nimet bu piyasayı takip ettiğimiz sürece elinde sonunda vuracağımızı düşünüyorum bu kaçınılmaz geliyor bana çünkü bitcoin bana göre çok büyük yollar kat edecektir bizde yerimizi alacağız elinde sonunda , umarım hepimiz en kısa zamanda kazanırız  Smiley Smiley
newbie
July 12, 2018, 10:29:13 AM
Vayy bee ne günlerdi
Çok çılgın zamanlar yaşamışsın dostum büyük paralar kaçırmışsın ve bir şeyler de kazanmışsın , ben her şeyin tecrübeyle olduğunu düşünüyorum , sen yeterince tecrübe kazanmış bir sonraki adımın vurmak olucak sanırım umarım istediğini alırsın , böyle hikayelerde bizler için motivasyon oluyor Smiley
newbie
July 12, 2018, 10:21:24 AM

Şimdi soruyorum?
karda mıyım, zararda mıyım?

Aslında kazandığın para olarak çok şahibeli bir durum sanki nötr gibi çünkü dolar kurunun 2014 ki değerini baz alınca sanki az bir şeyler kazanmışsin gibi , zamanı ele alırsak bence kesinlikle zarardasın , ama bu piyasa hakkında edindiğin bilgiyi düşününce yine kardasın Cheesy ama yanlış anlama bu ileride kazanamayacağın anlamına gelmiyor bence sende bir gün vuracaksın , en azından realize olarak zararda değilsin kardasın Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 12, 2018, 09:39:15 AM
Vayy bee ne günlerdi

ilk parami 400 tl + 2 çeyrek altinla 17 dolardan Ethereum'a gommustum. Su ana kadar neredeyse eos disinda hiç icoya katilmadim, zorda kalmadikca trade yapmadim genelde hep hold pozisyonundaydim, satin aldiğim coinler sadece ethereum, bitcoin, ripple ve dogeydi son zamanlarda stellar almiştim ve satip stratis aldim. en buyuk hatami stellarlarimi satarak yaptim, hold icin aldiğim coini bir anlik aptallikla sattim ve 1 ay sonra sattigim stellarlar 1.2 milyon tl ediyordu. ikinci aptalliğim eos'un icosuna 38 eth atip hold edicekken satmakti, Kraken Eos'u borsaya eklemişti icoda tanesi 50 centten almiştik hold etseydik 1200 etherimiz vardi, neyse sağlik olsun bi yandan piyasaya ponzi diyip bi yandan kârlarimi ve bountyleri bitcoin ve ethere gomuyodum, kisacasi tam bir ikiyüzlü newbie yavşaktim, o zamanlar sağa sola fincan çizip teknik analiz ile bir sik bildiğimizi saniyorduk, tamamen göte bala, bata çıka ve geceleri uyuyamayarak hedeflediğim miktarın 10x'ini yaptim. Eğer herkes gibi Poloniex kullansaydim benim param da çöp altcoinlerde heba olacakti ama Kraken gerçekten iyi bir borsa ve listeledikleri coin sayisi sadece 10'du.. Kraken'in listelediği her coin biz aldiktan sonra 100x yapti, tabi o zamanlar arbitraj diye bir şey öğrenmiştim ve usd swift ile parayi turk borsasindan cekip gunde 6-7 bin tl kâr edebiliyorduk. bir kere Kraken'e attigimiz para yolda kayboldu tam 2 hafta uğrastik. Paramizi caldilar diye gelip burda konu açmiştim vay amk ne stresli günlerdi içeri doğru siçmiştik neyseki Bitcointalk'ta Kraken'in yazilimcisi Dargo'yu bulduk adam ticketi ön siraya alip sorunu halletti hemen, o zaman Kraken'in ne taşşakli bir borsa olduğunu anlamiştim. fakirdik ama ölümüne holdcuyduk ağa hala nasil para kazandiğimi bilmiyorum belki zengin değilim ve olmakta istemiyorum ama şu piyasa sayesinde 20 yaşinda insan gibi yaşayacak koşullara sahip oldum, az daha uğraşıp ev + merso alacak kivamdayim son şakamı BTC ve Hdac'ta hold olarak yapiyorum bakalim 2020'de Hdac nerelere gelecek.
full member
Activity: 287
Merit: 100
July 12, 2018, 08:17:21 AM
1 koydum 2 olunca çıkarım dedim, 5 oldu çıkmadım, şu an elimde 2 var.
newbie
Activity: 126
July 12, 2018, 07:59:14 AM
Hayalin zengin olmaktı ama hala hiçbir şey kazanamadım. Hatta şuanda zarardayım diyebilirim boğa sezonuna girdiğimizde hedeflediğim yatırdığım paranın en az 3 katını kazanmak
newbie
Activity: 69
July 12, 2018, 07:38:05 AM
kripto yatımımlarım 30da 1ine indi. tecrübesizken bir şey bilmiyorken pata küte dalmanın sonucu. mecburi holdcuyum. icolara girmedim girmeye de sıcak bakmıyorum bu dönemde. piyasa düzelene kadar ico riski alacağıma borsaya yeni çıkabilenlere yatırım yapmayı mantıklı buluyorum.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
July 12, 2018, 07:31:09 AM
Girdiğim her ICO'dan x2 hedefledim ancak neredeyse tümünden yatırımımı alıp çıktım. BTC bazında ne kar ne zarardayım.
Pages:
Jump to: