Pages:
Author

Topic: Ne iş yapar bu GRS - page 2. (Read 272 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
March 11, 2019, 03:27:18 PM
üç beş yatırımcının küçük balinacılık oynamasından başka bir şey değil. üstteki arkadaşın da dediği gibi bize gelene kadar fırsat vs kaçmış oluyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 11, 2019, 03:16:30 PM
Kore grubundan bir tanıdığım bugün bana kakalamaya çalıştı. Bu kripto parayı dipten aldılar, her zamanki MasterCard destekli Debit kart çıkartıyoruz hikayesini uydurmuşlar. Hala banka kartı projelerine yatırım yapan varsa o kişide akıl yoktur çünkü ne Visa ne de Mastercard hiçbir kripto para ile direkt anlaşma yapmayacaktır. Bana söylenildiğinde 450KRW’idi direkt resti çektim şu an 750KRW çünkü gerçekten çok sağlam Koreli grup fırlatıyor. Satın almayın bu tür haberler Türkiye’ye gelene kadar çoktan köpek balıkları kan kokusuna geliyor.

Teşekkürler efsane hocam. Ara ara fena ziplatiyorlar. Hep dikkatimi çekiyor. Buradan girene girerse sonra ağlayıp sizlamasin. Bir aralar kart muhabbetine monaco coin de iyi gitmişti. Sonra kart hikayesi boş çıktı.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
March 11, 2019, 02:56:45 PM
Kore grubundan bir tanıdığım bugün bana kakalamaya çalıştı. Bu kripto parayı dipten aldılar, her zamanki MasterCard destekli Debit kart çıkartıyoruz hikayesini uydurmuşlar. Hala banka kartı projelerine yatırım yapan varsa o kişide akıl yoktur çünkü ne Visa ne de Mastercard hiçbir kripto para ile direkt anlaşma yapmayacaktır. Bana söylenildiğinde 450KRW’idi direkt resti çektim şu an 750KRW çünkü gerçekten çok sağlam Koreli grup fırlatıyor. Satın almayın bu tür haberler Türkiye’ye gelene kadar çoktan köpek balıkları kan kokusuna geliyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 11, 2019, 02:48:17 PM
Biraz önce gördüm binance de epey zamandır %150 leri görmemiştim.
Benim aklıma takılan bu coinin sırri ne? Kaçırdığımiz bir şey mi var acaba?
Ara ara böyle pump yapıyor. Bugün ciddi yükselmiş 20 bin satoshiyi test etmiş. Merak ettim doğrusu...
Pages:
Jump to: