Pages:
Author

Topic: ne ise yaradi belli olmayan altcoinler - page 2. (Read 331 times)

full member
Activity: 378
Merit: 100
January 09, 2018, 03:04:28 PM
bende bu coinlere şaşırıyorum. ne olduğu belirsiz tokenler 1 haftada 10x yapıyorlar. resmen dumur oluyorum. ama bu aralar hemen hemen hepsi çok yükseliyor.
jr. member
Activity: 87
Merit: 3
January 09, 2018, 02:59:45 PM
ise yaramayan larin batacagi mutlak bir gercek , ama umarim bu bir anda ve ya kisa zamanda icinde olmaz , sahtakarlarin ve firsatcilarin piyasadan silinmeleri asil faydali blokchain coinlerin isine yarayacak onleri acilacak, guven ve istikrar gelcek  , ama bu batmalar ve dagalmalar donemi geldiginde  bizie sabir ve sagalim sinir sistemi lazim olacak diye dusunuyorum
hero member
Activity: 840
Merit: 532
January 09, 2018, 02:26:15 PM
Hiçbirinin ne işe yarayacaği belli değil ama belli başlı projelerin çok daha fazla değerleneceğinden adım gibi eminim. Tokenler yerine coinlere yönelebilirsiniz.
member
Activity: 365
Merit: 10
January 09, 2018, 01:52:06 PM
Bu piyasanın yüzde 80 i boş. Genel bilindik laf kalabalığıyla piyasadan fon topluyorlar. Aslında bu piyasada reel sektör işletme sermayesi toplanabilir. Ama henüz ülkemizde bu bilinç yok. Piyasada projeden ziyade kazanç elde etmenin derdinde.
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 09, 2018, 01:46:40 PM
Bende merak ediyorum bunların tek amacı bence oluşturan kişiler kendilerini zengin etmeye çalışıyor. İşte arada bizden biriside denk gelirse ne ala yoksa hiç bir işe yaramıyorlar
full member
Activity: 236
Merit: 101
January 09, 2018, 01:41:31 PM
kesinlikle haklısın.  bunların başında gelenlerden bir taneside Stratis. windowsla ortaklıkları falan var deniyor ama ortada tek bir ürün yok. veya bunları kullanarak ürün çıkartan biri yok. ne işe yarıyor arkadaş bu coin. ethereum'ın C#'la kod yazılabileni deniyor ama ortada tek bir smart contract örneği yok stratis tabanında
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
January 09, 2018, 01:17:36 PM
Değer açısından işlevinin yanında bir sürü faktör var. Mesela çoğu coin temel şeyleri sağlıyor ama doge gibi community si varsa farklı yerde olabiliyor.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
January 09, 2018, 01:12:57 PM
hocam kendin diyorsun valla bu işler nereye gidiyor ama şunu bil artık büyük firmalarda token satışlarına dahil olacak kısacası dünya düzeni değişiyor bu daha başlangıç
jr. member
Activity: 87
Merit: 3
January 09, 2018, 01:04:07 PM
Mrb

son zamanlarda ilgimi ceken olaylardan biri her gun yeni bir coin cikmasi ve bunlarin pamp la sisirilmesi
blokchain cikis nedenlerden biri merkezsiz olmalariydi ve hayatimizi kolaylastirmak idi,kucuk bir grubun sundugu ve market hacmi yuksek olan 10-15 coine bakiyorum cogu hic bir urun sunmuyor, tron , cardano v. s gibileri mesela bunlar10-15 milyar dolar hacme ulasmislar ama bir gelecekleri oldugunu sanmiyorum sitelerin de bilindik genel hedefleri var, hep sozde birseylerin iylestirmisler ama sunduklari yeni bir urun yok, cogu insan kisa vadede para kazanmak icin aliyor bilmeden anlamadan, tahminimce bunlar gelckte piyasa dan silinecek asil soru boyle milyarlarca usd hacme ulasmis coinlerin piyasadan cekilme olayi ne kadar sancili olur ve diger coinleri ne kadar etkiler
Pages:
Jump to: