Pages:
Author

Topic: Ne izledim lan ben dedirten filmler ve sizin önerileriniz - page 2. (Read 520 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bir sürü insan buraya bir sürü film ismi yazabilir yani çok zor bir öneri listesi. benim aklıma gelen muhteşem bir film olmasa da rus yapımı durak'ı izlemeniz. şayet o kültürü biraz gördüyseniz ya da merakınız varsa film tam size göre.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Korku/gizem/gerilim olarak Rec filmini öneririm ama orijinal İspanyol yapımı olan. Kısmen beğenilince Hollywodd vb hemen uyarlamalarını çekti, kısmen diyorum çünkü bir çok kişi duymamış bile.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Belki çok klasik bir cevap olacak ama Oldboy'u izledikten sonra ben ne izledim dediğim nadir filmlerden biridir. En başarılı intikam filmlerinden biri bence.
Ayrıca hakkaten ben ne izledim demek istiyorsanız yani filmden bir bok anlamadım demek istiyorsanız David Lynch filmlerini izlemenizi tavsiye ederim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
tank filmlerinin şaheseri: Fury -
kurt filmlerinde: The Grey -
madenci filmi: 33-
Nazi filmi: Schindler'in Listesi-
ispanyol filmi: Asabiyim Ben-gözlerindeki sır
2. Dünya Savaşı: Iwo Jima'dan Mektuplar-Pianist-Er Ryan'ı kurtarmak-savaş vadisi
ırkçılık: American History X
Başkaldırı: V for Vendetta-in to the wild
romantik: Gençliğin En İyisi - Malena
Macera: The town-equalizer-özel tim 1-2
gizem: seven-shyamalan 3'lemesi (unbreakeble-split-glass)-6. his-village-
bilimkurgu: edge of tomorrow-
tarihi: çöl aslanı-message-gladiator-cennetin krallığı-zafer yolları-7 samuray
suç: adalet peşinde-scarface-
dram: başkalarının hayatı-çöküş-umudunu kaybetme
dövüş: ipman serisi-zatoichi
western=clint eastwood Wink
gerilim:hannibal serisi

tom hanks ve tom hardy filmleri-matt damon-anthony hopkins, Tommy Lee Jones,clint eastwood- Bradley Cooper, colin farrell,leanu reeves, denzel washington-robert de niro-al pacino, Matthew McConaughey, samuel l. jackson, kurt ruseel, daniel craig,

gone girl, 12 yıllık esaret-benjamin button-ihtiyarlara yer yok-papillon-otel ruanda-tanrıkent-gran torino-fargo-driver-nightcrowler-man from earth 1-2, sicario 1-2, kadın kokusu, koku (parfüm), american gangster, godfather 1-2-3, ayı teddy 1-2, Ejderha Dövmeli Kız, defiance, Tehlikeli Oyun vs vs vs vsvsvsvsvsvsvsvsvsvssvsvvsvvsvsvsvvsvsvsvvs Smiley

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
film izlemeyi çok seven biriyim din dil ırk ve tür farketmeksizin ben nasıl birşey izledim bu neydi be harika bir filmmiş dediğiniz önerebileceğiniz filmler varmıdır. klasik diziler hariç.

yakın zamanda abartılmış ancak hoşuma giden 2 tane film önerebilirim.

bizim için şampiyon :  ciddi anlamda hoşuma gitti harika bir filmdi duyguları içimde hissettim.
t34 rus yapımı bir tank filmi : tank savaşları biraz abartılmış olsada farklı ve hoş bir filmdi.

Bizim için Şampiyon hoşunuza gidiyorsa bold pilot ile ilgili anılarınız vardır Smiley

Bizim için şampiyonu eğer sevdiyseniz  Secretariat ve WarHorse filmlerini çok beğenirsiniz. mutlaka izleyin
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
film izlemeyi çok seven biriyim din dil ırk ve tür farketmeksizin ben nasıl birşey izledim bu neydi be harika bir filmmiş dediğiniz önerebileceğiniz filmler varmıdır. klasik diziler hariç.

yakın zamanda abartılmış ancak hoşuma giden 2 tane film önerebilirim.

bizim için şampiyon :  ciddi anlamda hoşuma gitti harika bir filmdi duyguları içimde hissettim.
t34 rus yapımı bir tank filmi : tank savaşları biraz abartılmış olsada farklı ve hoş bir filmdi.
Pages:
Jump to: