Pages:
Author

Topic: Ne olacak bu altcoinlerin hali? - page 19. (Read 3615 times)

full member
Activity: 411
Merit: 134
March 15, 2018, 01:31:19 AM
q1 q2 ve hatta q3'e kadar böyle devam edeceği yönünde emareler var.Fakat q4 yani son çeyrekte ibrenin güzel bir boğa sezonuyla yukarı yönlü olacağı kanısındayım.Ancak 30-40k $ seviyelerini öyle görebiliriz.

Bahsi geçtiği üzere binance olayı hakikatten kötü etkiledi piyasayı.Fakat binance ceo'su Zhang abimiz krizi fırsatı çevirecek mahiyette kendi merkezsiz borsasını oluşturmak için halka açık bir blok zinciri geliştireceklerini açıklaması yani Binance.com'un kendi Blockchainini çıkarma ve kripto para biriminin de geliştirilmiş versiyonunu piyasaya sürme çalışmalarını sürdüğünü açıklaması ileride meyvelerini vereceğini düşünüyorum.

Velhasıl optimist olmak lazım arkadaşlar.Umudunuzu kaybetmeyiniz. Bitcoin çok daha büyük krizleri atlattı ve yoluna kaldığı yerden devam etti.
full member
Activity: 406
Merit: 100
March 15, 2018, 12:07:12 AM
Ne altların ne btcnin sevdalısı olmak lazım, ayı zamanı btcde, boğa zamanı altlarda kalmak en güzeli, şunu bir uygulayabilsek 5-6 ayda bir x10 minimum yapıcaz ama işte hep artış zamanları ya az daha çıkar dur diye diye satmıyoruz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
March 14, 2018, 11:38:47 PM
Altcoinlerde çok büyük kâr fırsatı var her zaman ancak hodl yapanlar bu aralar büyük sıkıntıda tabii ki Bitcoin çıkarken de yükselirken de düşmesi sebebiyle her zaman sıkıntı vardır altlarda, ama şu an Bitcoinde önümüzü görememenin de ayrı bir etkisi var. Her şey dibi bulmak üzere sanki, şahsen moralli olmayı tercih ediyorum. Dünyanın sonu değil.

member
Activity: 448
Merit: 10
March 14, 2018, 06:21:45 PM
Ne olcagımı var bekleyip görücez zaman göstericek nolcaklarını hep zarardayım şuan mevburen bekliyorum
sr. member
Activity: 434
March 14, 2018, 05:30:18 PM
Bir işe yaramayan altlar yok olup gidecek, çakılan çok fena çakıldı gerisi de geliyor zaten. Hiçbir zaman bu piyasayla ilgili negatif konuşan biri olmadım, olmak da istemedim çünkü işin ardındaki teknolojiye ve ekonomide bu tarz bir değişim gerektiğine inanıyorum. Ama yine de bu inanç sabredip beklettiğimiz coinlerin erimesine engel değil  Grin
hero member
Activity: 784
Merit: 500
March 14, 2018, 05:24:53 PM
Olması gerektiği gibi çoğu dibi boyladı neredeyse hiçbiri bir işe yaramıyordu hani ne biliyim bir Ethereum, Monero, Doge, Qtum, Neo kendine göre bir işe yarıyor ama neredeyse piyasadaki coinlerin %98-99'u sadece para kaldırma amaçlı yapılıyor.
member
Activity: 532
Merit: 29
March 14, 2018, 05:23:22 PM
Bitcoin kendini toparlarsa, altcoinler de çıkışa geçecek ama ne zaman baharı görürüz, orasını kestirmek pek mümkün değil.

11 bin seviyesinden sonra yukarıya doğru çıkış devam eder deniliyordu; fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Bizim için beklemekten başka yapacak bir şey yok şu an için. Bu dönemleri daha önce de yaşadık, ileride de yaşamaya devam edeceğiz gibi gözüküyor. O yüzden soğukkanlılığı kaybetmemek gerek.
full member
Activity: 658
Merit: 153
March 14, 2018, 04:54:21 PM
Altcoinlerdede artık sıkıntı yok sıkıntı tüm piyasada para çıkıyor devamlı giriş olmasının zamanı geldi artık yeter bu çıkışlar
full member
Activity: 336
March 14, 2018, 04:39:02 PM
hocam ne olacak hold edeceğiz, bekleyeceğiz, ya sabır ya selamet, ya muhammet, mecbur bekleyeceğiz ve artacak,
full member
Activity: 420
March 14, 2018, 04:17:28 PM
Btcninde Altcoinlerinde diğer coinlerinde amk demek istiyorum artık bu nedir allah aşkına arkadaş bu nedir yaw zarar olmuş kol gibi artık.hayır bi anlasam neden düştüğünü eyvallah diyeceğim ama yok amk hiçbir sebep yok şuanda düşmesi için.milletin güveni kalmadıda artık piyasadan mı çekiliyor nedir yani biri izah etsin artık.amk mtgox satacağını satmış zaten, e binanceda düzeldi.bu kodumun piyasası hala neden toparlanmaz anlamıyorum.tamam dip deyip alım yaptığım noktalarda bile daha dibe battım.tesellim piyasadan anaparamı ve bir miktarda karımı çekmiş olmam ama eldekilerin erimeside koydu be arkadaş
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 14, 2018, 01:02:37 PM
Neolacak sats bazinda daha fazla dusmeyecek bircogu cunku son sinira vardilar subat yukselisindan onceki hallerine dondu hepsi, Birdaha yukseldiklerinde ama satip dolara gececegim. batarsa usdt batsin yapacak bise yok.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
March 14, 2018, 01:01:29 PM
Bitcoinin toparlanması lazım ki  altlarda toparlansın. Ne güzel tam toparlanıyordu. Binancedeki sorun herşeyi altüst etti.
member
Merit: 10
March 14, 2018, 12:50:48 PM
btc biraz ilerlemeszse ve adım atmazsa altcoinlerdn bir şey beklemek biraz zor gibime geliyor.Çünkü millet btc den korkar oldu bundan dolayı da btc alış satışları durugan ve balinaların tuzakları da göz önüne alınırsa bu biraz daha düşüşler devam eder gibi ama btc
sr. member
Activity: 714
March 14, 2018, 11:14:12 AM
Düştükçe topladım ama düşmesin artık yeter sınıra dayandım, son küçük bir miktar btc m kaldı elimde onunlada gireceğim bu gidişle ve dönsün artık piyasa.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
March 14, 2018, 08:20:51 AM
Bahar dönemi geliyor havalar ısındı piyasalar buz gibi. Balinalar alttan topluyor şuan ben bu mesajı yazarken. Hepimiz göreceğiz geçen senede aynısı olmuştu haziran ve sonrası hep yeşil olarak geçer düşüşler her zaman borsacılık sektöründe vardır sabreden derviş muradına ermiş Wink

işi kötüsü bitcoin düşünce düşen altoinler; yükselirken hiç oralı olmuyor. o yüzden ben mayıs ayındaki olası yükselişe kadar pek bir şey beklemiyorum.düşmesin yeter.
newbie
Activity: 118
Merit: 0
March 14, 2018, 08:15:37 AM
altcoinler her geçen gün daha kötüye gidiyor. bakalım nerede duracağız
newbie
Activity: 98
Merit: 0
March 14, 2018, 04:08:50 AM
Merhaba. Piyasanın geçmiş yıllara dönük hareketleri üzerinden konuşmanın zamanı geçmiş olabilir, bilinirliğinin artması medya denen rezil organın gazlamaları yanlış şekilde ivme kazandırdı bu dünyaya. Bu yüzden geçmiş alışkanlıklar üzerinden yorum yapmak hataya düşürecek özellikle bu sene. Çoğu arkadaşımız bunun farkında bu da sevindirici tarafı çünkü büyük beklentilerden uzak durmak gibi reel yaklaşımlar elzem. Herkese başarılar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 14, 2018, 03:54:29 AM
Altcoinlerde hold yapmaktan başka seçenek yok.Ne zamana kadar bu böyle sürer belli değil.Geçen seneyi hatırlıyorum da Haziran ayında x10 yapmıştım.Bir ayda müthiş bir patlama gerçekleştirmişti altcoinler.O yüzden yükselme döneminde satıp kar realizasyonu yapmak en doğrusu.2-3 ay gibi bir süreç var önümüzde düzeldi düzeldi düzelmedi bu sene böyle iki ileri bir geri gider piyasa.
jr. member
Merit: 2
March 14, 2018, 03:43:04 AM
Direk altlar her zaman mağdur gözünde bakmamak gerek aslında, boğa sezonlarında çok küçük bir zaman diliminde bile olsa altlar çok iyi kâr getirebiliyor bu sırada cmc'nin başındaki coinler ufak ufak artışlar yaparken.
sr. member
Activity: 532
March 14, 2018, 02:03:07 AM
Şu an için her hangi bir altcoin hakkında zarar ettirmez demek yanlış olur şahsi fikrim, Bitcoinle ilgili olabilecek kötü bir gelişme tüm piyasada her şeyi berbat edebilir, en iyisi çok az miktarda altcoin bırakıp, kalanı nakite geçmek ya da kötü senaryo yaşanırsa başımıza gelebilecekleri metanetle karşılamak, herkesin kendi seçimi.
Pages:
Jump to: