Pages:
Author

Topic: Ne Olacak Bu ETC nin Hali? - page 4. (Read 794 times)

full member
Activity: 266
Merit: 148
December 12, 2017, 07:44:40 AM
Aslında bakıldığında ödül olayının kalkması etc açısından olumsuz gibi duruyor ama ödül azaldığında kazan kişi sayısı azalıyor kişi sayısı azalınca da fiyat yükseliyor, doğanın kanunu gibi birşey. Toplamda bakıldığında % 20 değer kazanması gerek ama bunu önceden mi satın aldı bundan sonramı satın alacak orası muamma.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
December 12, 2017, 07:42:09 AM
Ethereum classic bana asla güven vermediği için denemedim ama ethereum dan şaşmamak taraftarıyım o yüzden araştırmadan denemeyin derim
member
Activity: 411
Merit: 21
December 12, 2017, 07:40:49 AM
Ethereumda bu ay içinde yapılması planlanan iki fork varmış forumda okuduğum haber doğruysa bu forklar ethereum classici olumsuz yönde etkileyebilir.Bana da çok para kaybettirdi ethereum classic.

Etherum Classic forklarini diyorsaniz, O forklar dün ve bugün olmak üzere bitti, de, forklar ETC'yi neden olumsuz yönde etkilesin ki?
member
Activity: 756
Merit: 17
December 12, 2017, 07:36:21 AM
Ethereumda bu ay içinde yapılması planlanan iki fork varmış forumda okuduğum haber doğruysa bu forklar ethereum classici olumsuz yönde etkileyebilir.Bana da çok para kaybettirdi ethereum classic.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
December 12, 2017, 07:29:40 AM
ETC acaba LTC gibi bir atılım yapar mı kısa süre içinde eğer yaparsa ciddi anlamda bir çok insanı yanıltır. CMC kuru 28$ civarında biraz almayı planlamıyor değilim aslında bi süpriz yapıp arap atı gibi sonradan açılır mı ne dersiniz?
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
December 12, 2017, 06:41:59 AM
Ethereum classic çok insana para kaybetmiştir, piyasaya para girişinden en az etkilenen coinlerden bir tanesi durumunda şuan,
Etc'den dilim yandı benim birdaha bulaşmam
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
December 12, 2017, 06:04:15 AM
Hiç ethereum classic almışlığım yok. (etc olduğundan beri).
Forumda gördüğüm kadarıyla en çok ağlatan coinlerden. Ama litecoin ve etherden sonra bu coinde de kıpırdanma hissediyorum yazayım dedim.
member
Activity: 411
Merit: 21
December 12, 2017, 06:01:44 AM
Başlıktan da anlaşılacağı üzerine etc son zamanlarda yatırımcılarını üzen bir koin haline geldi, ne zaman yukarı yönlü bir kıpırdama olsa kafasına vuruyorlar, 12 aralık yani bugün hard fork ol(acak)du  http://ecip1017.com/  ve Her 5 milyon bloktan sonra madenci ödülleri %20 azaldı, ilk 5 milyon blok tamamlandı, Yanı şuan dan itibaren verilen ödüller azaldı Ama etkinin anlaşılması için ikinci 5 milyon bloğunda tamamlanması gerekli gibi duruyor, Yani aynı kazımda daha az etc üretilmiş olacak Max pump %20 lere kadar çıkar diyen var üretim kaybını önlemek için Her 5 milyon blokta bir %20 değerlenme hedefleri var klasik arz talep eğrisi.

Etc nin bundan sonraki beklentisi ve tepkileri ne olacak bekleyip göreceğiz.

ETC hakikaten pismanliktir.
full member
Activity: 266
Merit: 148
December 12, 2017, 05:40:42 AM
Başlıktan da anlaşılacağı üzerine etc son zamanlarda yatırımcılarını üzen bir koin haline geldi, ne zaman yukarı yönlü bir kıpırdama olsa kafasına vuruyorlar, 12 aralık yani bugün hard fork ol(acak)du  http://ecip1017.com/  ve Her 5 milyon bloktan sonra madenci ödülleri %20 azaldı, ilk 5 milyon blok tamamlandı, Yanı şuan dan itibaren verilen ödüller azaldı Ama etkinin anlaşılması için ikinci 5 milyon bloğunda tamamlanması gerekli gibi duruyor, Yani aynı kazımda daha az etc üretilmiş olacak Max pump %20 lere kadar çıkar diyen var üretim kaybını önlemek için Her 5 milyon blokta bir %20 değerlenme hedefleri var klasik arz talep eğrisi.

Etc nin bundan sonraki beklentisi ve tepkileri ne olacak bekleyip göreceğiz.
Pages:
Jump to: