Yerli ve milli bir Suriye'liyim bu konularda ne iş olursa yapar sinekten yağ çıkartırım o derece
Bir kayserili değilim ama birçok kayserili tokatlamışlığımda var diyebilirim. İnternet işleri, taşımacılık, pazarcılık, emlakçılık, ufak çaplı al sat ticareti falan filan. Bu alışkanlığı bana kazandıran amcam olmuştur. Adam benden birşey yapmamı isterse her daim bahşiş verirdi düşünün bir bardak su isterdi çocukken 50 kr verirdi bana. Ve hep derdi ki ne yaparsan yap emeğini, zamanını ve bilgini harcıyorsan birşey için kesinlikle karşılığını al. Tabi vur dediyse de öldürmedim hiçbir zaman hastalık, ölüm kalım gibi mevzularda karşılık beklemedim. Angarya işlerde kesinlikle işi ticarete dökerek kazanç aldım.
Yolunuz açık olsun hocam
tuttuğunu koparan bir insansınız anladığım kadarıyla. Ben pek öyle değilim. Daha çok internet üzerinden para kazanma yollarını arıyorum. Bunun için blog yazıyorum. Bakalım kazanç oalcak mı? İmza olayını biliyorsanız aynı soruyu size de yöneltebilir miyim? İmza olayı nedir?
Açıkçası birkaç gelir kaynağım var. Tam zamanlı işimden aldığım maaş (en büyük gelir kaynağım), ev kirası (az bir meblağ harçlık gibi geliyor), coin işlerinden elde ettiklerim (imza, yatırım, stake) onlar da bazen az bazen çok. Ama hayatımdan memnunum sadece tam zamanlı çalışmayı sevmiyorum.
İmzadan para kazanmak tam olarak nasıl oluyor? Nereye girip ne ekliyoruz? Eklememiz gereken yazıyı ve bağlantıyı nereden buluyoruz? Parayı nasıl alıyorız? En basit biçimde anlatabilir misiniz hocam? Diğerlerini kendi tahminlerimiz doğrultusunda çıkarabiliriz. Ancak imza olayını hakikaten merak ediyorum.
Saygılarımla