Pages:
Author

Topic: ne zaman paraniz bitecek lan sizin?😊😊 - page 2. (Read 634 times)

hero member
Activity: 931
Merit: 500
Piyasaya yeni para sokmam şahsen, şu anda olan para ve bountylerden gelecekler ile ne yapabilirsem yeterli benim için, kısmette ne varsa kabulüm. Büyük bir yükseliş gelirse elimdekiler artar.  Daldan dala atlamadan bekliyorum, bir gün benim coinlerinde yükseliş sırası gelecektir, fomoya kapılıp kaçanın peşinden gitmek daha fazla kaybettiriyor.
member
Activity: 518
Merit: 10
Bizde para yok bountyler ile idare etmeye çalışıyoruz. Birşeyler gelirse bogada yüzümüz güler diye ama her gün bir bountyden kazık yiyoruz arkadaş.
full member
Activity: 616
Merit: 100
konuyu ilk gördüğümde tam içimden geçenleri yazmış dedim. Ayı piyasasındayız malum herkes alım satım yapıyor ama millette para bitmiyor. Bizde boş boş takılıyoruz bountylerden birşey gelecekte degerlendireceğiz diye.
member
Activity: 350
Merit: 14
Aslında özellikle binance gibi borsalarda paranın bir yerden çıkıp başka bir coine grdiğini görebiliyoruz. Boğamsı bir dönem yaşasakta tüm projeler aynı anda gidemiyor artık sanki balinalar bir projeden çıkıp diğerine giriyorlar
full member
Activity: 672
Merit: 100
Gerçekte olduğu gibi kriptopara piyasasında da komisyonculara kazandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Adamlar güzel tezgah açmışlar bizde bu tezgaha düşüyoruz.
member
Activity: 560
Merit: 11
fırsat olduktan sonra para her zaman bulunur. bitcoin, altcoinden dünyanın zararını görmüş birisi bu piyasadaki potansiyelin farkında ise önüne gelecek kendince yeni fırsatlar için yine para bulmasını bilir.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Para çok ama uzun bir süredir piyasaya para sokmadım, sokmayı da düşünmüyorum. Elimde gözden çıkardığım coinleri satıp, yeni heyecanlar için diğer coinlere yatırıyorum. Böyle olduğunda en azından çıktı mı düştü mü kaygısı olmuyor. Kim ne derse desin 2017 yılındaki coşkulu dönem bir daha yaşanmayacak. Bu aşamada hiç kimseye de piyasaya yeni giriş yapmamasını öneririm.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
not: baslikta lan yazdim diye lutfen kizmayin bana.

yav arkadas bu piyasada her gun birisi sunu al bunu al diyor.  bizler de kendi capimizda arastirma yapip begenirsek az da olsa bir seyler aliyoruz. yeri geliyor sirf gazla arastirmadan bile aldigimiz olmustur. benim merak ettigim paramiz ne zaman bitecek? ne zaman yeter la cektim hepsini diyecegiz. bounty kazanclariyla alinan kriptolar da buna.dahil.

Hangi paramız hocam Smiley Şakası bir yana gazla alınanlar hepimizi yaktı tabiri caizse döve döve öğrettiler bize bu işin nasıl yapılması gerektiğini.

Iste sorun'da orada iste.
2017 ilk bahar öncesi girenler, 2017 yaz sonrasi girenlere satti.
simdi 2017 sonu ve 2018 girenler tabiki yine yeni enayi arayacak ama sorun artik enayi kalmadi iste...btc 6-8k yilsonu yine 10-15k diyenler var..hatta 2020 halving ile yeni bir yükselis diyor bazi fenomenler.
Bence burdan 5-6k lar zor gelir. kullanimi olmayan birsey, deger kazanmaz. bunu ethereum'da ve neo'da gördük.
Simdi bana biri arabasini satmak icin dese istersen 12.000$ yada 3btc ver- Ben 3btc vermem, ucuza gidecek diye.
Yani gelen haberler son günler, btc'nin kabul oldugunu göstersede aslinda bu onu kabul edenlerinde yükselis icin simdiden pozisyon aldigini ve satacagini kanitliyor.
Suya düsen yilana sarilir hesabi.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
not: baslikta lan yazdim diye lutfen kizmayin bana.

yav arkadas bu piyasada her gun birisi sunu al bunu al diyor.  bizler de kendi capimizda arastirma yapip begenirsek az da olsa bir seyler aliyoruz. yeri geliyor sirf gazla arastirmadan bile aldigimiz olmustur. benim merak ettigim paramiz ne zaman bitecek? ne zaman yeter la cektim hepsini diyecegiz. bounty kazanclariyla alinan kriptolar da buna.dahil.

Hangi paramız hocam Smiley Şakası bir yana gazla alınanlar hepimizi yaktı tabiri caizse döve döve öğrettiler bize bu işin nasıl yapılması gerektiğini.
member
Activity: 365
Merit: 40
Ama harbiden Balinalar bizim elimizdeki paralara göz diktiler artık. Önceden yükseltirlerdi baya birbirlerine satıp kar ederlerdi artık yükseltip birden dump yapıp bizim elimize veriyorlar. Böyle yapa yapa elimizdeki parayı bitirecekler
member
Activity: 532
Merit: 29
Binance sağ olsun paramızın bitmesine izin vermiyor.

IEO'ya katılacağız diye BNB alıyoruz, bilgisayar başında tam saatinde coin almak için captcha giriyoruz ve alamıyoruz. Böylece para bir nakit, bir BNB derken üç aşağı beş yukarı gidip geliyor. Uzakdoğulu kardeşlerimiz biraz salsa da biz de alsak şu coinlerden iyi olacak ama bırakacak gibi değiller.
full member
Activity: 672
Merit: 110
ben ıflas bayragını coktan cektım .iliğimizi kemıgımızı bıtırcekler az daha sabredenler var ise.sıfırı tuketmemek elde degıl.paranız mılyonlar degıl ıse malasef Cheesy
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Para kalmadı ki bitsin ( kendi adıma konuşuyorum ) bildiğin 100-120 bin lira arası içerdeyim.  Angry Bekliyoruz bir ümit piyasa düzelsinde toparlayayım diye bakalım.
full member
Activity: 630
Merit: 104
biri alırken biri satıyor Smiley yeni teknolojiler gazlıyorr
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bunu diyenler sürekli al sat yaparak günlük %2-3 karlarla işlem yapan insanlar. O yüzden piyasa geberse de tavan yapsa da bu szöleri çok duyacaksınız. Bu işlemleri başarılı ile yapabilenler borsalar haricinde çok para kazanabilirler.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Forumda takıldıkca insanın yeni coin ya da token alası geliyor. Ayran gönüllü olmamak lazım 2-3 coin belirleyip onun dışına tasmamak lazım.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Benim belirlediğim 3-5 coin ya da token var onların dışına çıkmıyorum. Kendi yatırımım ile dgb ve xsn aldım..duyduğum yeni potansiyelli olanları da bountylerden gelenler ile satıp alıyorum.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Para yok zaten kimsede, yani kimsede derken çok az kişide kaldı. Bu işin amatörleri bütün parasını gecen senelerde gömdü şimdi el mecbur bekliyor. Ha parası olmayıpta arada ufak tefek bir şeyler alanlarda muhtemelen ufakta olsa bounty geliriyle bir şeyler alıp, çıkar umuduyla bekliyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Her gün yeni coinler çıkıyor piyasaya.Bir şekilde paralar yetmiyor artık.Zaten küçüle küçüle bir şey kalmadı artık.Şu an beklemekten başka çare yok.Artık x2-x3 gelirse ancak o şekilde biraz düzlüğe çıkarız.Yoksa kurtarmaz bu seviyeler bizi.
member
Activity: 350
Merit: 12
Para bitmez. Bitirmemek için uygulanması gereken yöntemleri uyguladığın sürece senin de bitmez. Kademeli al-sat, all-in girme vs. Smiley
Pages:
Jump to: