Pages:
Author

Topic: Neden Bitcoin herkesin beklediği patlamayı yapamıyor? - page 5. (Read 1049 times)

newbie
Activity: 65
Merit: 0
Çünkü böyle spekülatif ve regülasyonsuz piyasalarda beklentilerin gerçekleşme ihtimali, gerçekleşmeme ihtimalinden her zaman daha düşüktür.  Yani başlıktaki sorunun cevabı da içinde zaten.
jr. member
Activity: 134
Merit: 1
Güzel konu olmuş ellerine sağlık
member
Activity: 280
Merit: 10
hocam yapacağı patlamayı yaptı daha ne yapsın yani, baktığınız zaman çok fazla kar ettirdi insanlara, biz edemedik belki ama geçen sene girenler şimdi bile 6x yaptı
jr. member
Activity: 239
Bitcoinin 1M $ olması beklentisi oluşturulduğu için herkes daha büyük patlama bekliyor bu sene 50k seneye daha yukarı sonra daha yukarı beklentisi olduğu için patlama bekleniyor ama bunlara sıra gelmeden düzeltmelerin yaşanması teknolojisinin gelişmesi her tarafta kullanılabilir olması gerekiyor , ayrıca elektrik durumuna da çözümün bulunması lazım lighting network ile bazı problemleri aşacak gibi görünüyor sadece amana ihtiyaç var diye düşünüyorum 3-5 sene de olabilir bu süre
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Herkes ne bekliyor ise piyasa genelde tam tersini yapıyor fiyat düştükçe bu sefer çıkacak algısı var geçen sene yanlış hatırlamıyorsam benzer bir algı vardı ve 2800 e kadar düşürdüler fiyatı sonrasında uzaya çıktı zaten

Aynen yine bir sürpüntü operasyonu kokusu var piyasada önce hiç ediyorlar coini sonra da bir pumplıyorlar vay babam vay ışıklı tousn babanın mumbar dolması gibi oluyor ondan sonra

https://www.youtube.com/watch?v=zekuoUUPAgY
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinin fiyat düşüşü ve bir türlü fiyatlanamamısının nedenlerinden bir kaçı ,kripto piyasası hakkında ülkelerin regülasyon çalışmaları ve bunun sonucunda bitcoin fiyatında yaşana sert düşüşler.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Herkes ne bekliyor ise piyasa genelde tam tersini yapıyor fiyat düştükçe bu sefer çıkacak algısı var geçen sene yanlış hatırlamıyorsam benzer bir algı vardı ve 2800 e kadar düşürdüler fiyatı sonrasında uzaya çıktı zaten
full member
Activity: 616
Merit: 100
Piyasa balina hesapların ve spekülatörlerin izin verdiği ölçüde patlama gerçekleştirebiliyor. Bu handikap bir zaman sonra kırılmalı ve kırılacağana da inanıyorum ama daha olgunlaşma sağlanmadı.
newbie
Activity: 252
Bana göre bitcoinin yükselmesini herkes istiyor fakat piyasaların dalgalanmasından korkarak kimse yatırım yapmak istemiyor.bundan dolayı da bitcoin beklenen patlamayı yapamıyor.
newbie
Activity: 3
habire olumsuz haberler yayılıyor spekülatif hareketler yapılıyor bence gayet normal
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Sebebi çok basit, yeni yatırımcı gelmiyor çünkü yatırımcıları korkuttular. Piyasa üzerindeki Amerika soruşturmaları, ico yasaklamaları ve SEC’in baskıları piyasada belirsizliğin hakim olduğu bir süreci başlattı. Bitcoin geçen yıl 20.000 USD’ye yükseldiğinde aradaki tek fark piyasanın bağımsız olmasıydı. Artık ülkelerin borsalar üzerinde dahi baskı uygulayabildiğini görebiliyoruz.
member
Activity: 196
Merit: 10
hocam bana kalırsa herkesin beklediği patlamayı zaten geçen sene yaptı, bence çok da fazla umutlu olmamak lazım
newbie
Activity: 238
Cunku piyasada bir cok cöp coin var. Bunlar degeri dusuruyor. Bunun disinda bitcoinin cok fazla yukselmesinibistemeyen balinalar var bu sekilde zor o is.
jr. member
Activity: 54
Merit: 2
Trade Better Trade Crypto
Bazıları çıkıp grafik analiz yapıyor bazıları çıkıp ileriye dönük açıklamalarda bulunuyor bazıları patlama bekliyor kime göre neye göre, öncelikle şunu bu olay tamamen merkezssiz ve inişin ve ya çıkışın öyle sağlam bir matematiği yok. Bunu etkileyen sağlam balinalar var adam istediği gibi alış satış fiyatlarında dengeyi sağlıyor bunlardan bir kaç tanesi yanyana gelip hem fikir olsa fiyatı isterse çakar isterse yukarı atar. Tamamen talep arz döngüsüne göre işlenmiş bir yapıda yorum yapmak çok mantıklı olmasa gerek
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoin geçen seneden bu zamana hiç patlama yapmamış gibi konuşuyorsunuz Bitcoin geçen seneden beri prim üzerine prim yaptı bugünkü fiyatı bile baz alsak insanlar hala kârda  haksızlık etmemek lazım ama insanlarımız  kısa zamanda  1 e 10 katlasın istiyorlar, bence onun için biraz sabırlı olmalılar .
jr. member
Activity: 182
Dalgalanmayı sevmiyorum. Piyasada birçok farklı altcoins var. Dalgalanma sadece spekülatif altcoin ve daha fazlası değil.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Beklenen bir patlama olduğu için gerçekleşmiyor bence. Bu piyasada herkesin aynı anda kazanması mümkün değil. Bir çok yatırımcı pes edip elindekileri yok yere satmadan da böyle bir patlsma zor görünüyor.
newbie
Activity: 152
bu gidişle o beklenen patlamayı yapmazsa benim elimde patlayacak.ne zaman bitcoin alsam arkasından düşüşe geçti, sorun bende herhalde.
newbie
Activity: 224
gündem de hiç olumlu haber var mı ki patlama yapsın?bir kaç yerden açıklama geliyor ama klasik açıklamalar.sağlam bir atılım yapılması lazım belki ondan sonra patlama yapabilir..
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Kaç kişi biliyor ki bu sorunun cevabını buraya yazanların hiçbirinin bileeceğini sanmıyorum bu piyasayı yöneten insanlara sormak lazım bu soruları anca onlar tahmin edebilr.
Pages:
Jump to: