Pages:
Author

Topic: Neden Türkiye'de bunun reklamını yapmıyoruz? - page 2. (Read 1393 times)

full member
Activity: 392
Merit: 107
Bosver baskalarini sen onune bak
 Btc ile tanistigin ve biraz olsun idrak edebildigin icin sanslisin. Insanlara anlatmaya calismak zaman kaybindan baska bir sey degil. Seni deli saniyorlar.veya ponziye falan benzetiyorlar. Blockchain oyle ha diye anlasilabilen bir konu degil.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
tayyip gibi düşünmeyi bırak öncelikle. bitcoin de diğer emtia lar da satın alınmayla ya da elden çıkarılmasıyla fiyatlanmıyor. piyasadaki 16milyon bitcoinin kaçta kaçını alacaksınız da fiyat artışı gibi bir etki yapacaksınız?

eğer bitcoini para kazanma sevdasından vazgeçip de arkasındaki teknolojisi blockchain yapısını çevrenize anlatabilirseniz hem kendinizin hem de çevrenizdekilerin ufkunu açarsınız, ortaya projeler atabilir bu teknolojiyi kullanabilecek fikirler oluşturmaya başlarsınız.
belki çok iyi bir fikir çıkar da bu fikri hayata geçirirsiniz işte o zaman ülkeye de çevrenize de fazlasıyla katkınız olur
full member
Activity: 686
Merit: 111
Arkadaşlar merhaba ben bitcoin ile 1,5 ay önce tanıştım ve gerek youtube'da izlediğim videolar , gerek makaleler gerek söyleşiler ve forumlarda okuduğum yorumlar ile yatırım ve birikim yapma fikrine müdahil oldum ve yatırımımı yaptım.

Fakat benim burada sormak istediğim şey şu " Türkiye'de bitcoini çok fazla duyan ve yahut bilen yok.Biz bunun reklamını sosyal medyalarda , arkadaş ortamlarımızda neden bunun reklamlarını veya tanıtımlarını yapmıyoruz ?İzmirde yaşadığımı eklemek istiyorum o kadar çok arkadaşım var hiç kimse bak bitcoin diye birşey varmış , yatırım ve birikim şuanda bankaların yaptığı bireysel emeklilik sistemi ile bana göre eşdeğer ve çok da eminim ondan çok daha kazançlı. Hem uzun vade de hem de kısa vade de.Hiç kimse ya bunu bilerek reklamını yapmıyor , yada gerçekten bilmiyorlar.Benim tavsiyem bir başlangıç olabilir bilmiyorum yanlışsam lütfen düzeltin beni youtube'da olan videolar olsun , makaleler olsun kendi sosyal medya hesaplarımızdan başlayarak en azından fikir sahipleri olabilirler.İktisat da şöyle birşey vardır"
Talep artarsa fiyat da artar" ve bu yeni başlayanlar için de fırsat , eski ve köklü yatırımcılar için de bir kazanç sağlamaz mı ?

Teşekkürler.
Pages:
Jump to: