Pages:
Author

Topic: Neden Waves ? Artı ek bilgi - page 2. (Read 3783 times)

hero member
Activity: 546
Merit: 501
November 26, 2017, 01:12:21 PM
Neden waves bu kadar konuşulmaya başlandı ben de merak ediyorum. Çok konuşulan coinlerin sonu pek iyi olmuyor gibi geliyor bana. Ben de kararsızım waves alıp almamak konusunda. Bir yandan almak istiyorum bir yandan da iyi bir artış gerçekleşmeyecek gibi geliyor.

Nerede çokluk orada bereket demişler.  Grin Bekleyin 3.5 dolardan alırsınız 6 dolardan satarsınız yaklaşık %100 kar oranı veriyor daha ne versin. Bende kararsızım alma niyetim de yoktur 2 dolara düşerse belki düşünürüm.
Bu konuda katılıyorum, çok can yakar bu waves istenilen şeyleri yapmazsa. Ayrıca görsel arayüz kodlamak bu kadar zamanlarını alıyorsa, iyice suyu çıkar ben söyleyeyim. Haziran, temmuz'dan beri bir görsel arayüz yapacaklar sene bitti hala ortada birşey yok. Smart contract'ta 2020 de gelir o zamanda bitcoin yarılanması şerefine btc 50.000 usd olur. Bu sasha'yı tayyip ile yan yana getirsek , ortak basın açıklamasında 2023'ü işaret ederler  Grin Grin
full member
Activity: 252
Merit: 100
November 26, 2017, 01:04:03 PM
Waves fena bir coin gibi durmuyor bence açıkçası. Forumda da çok konuşuluyor wavesten beklenti büyük. Böyle yorumları görünce umutlanıyorum ben de. İnşallah boşa çıkmaz bu beklentiler de hep beraber kazanırız waves sayesinde.
full member
Activity: 210
November 26, 2017, 11:47:37 AM
2018 waves için iyi gelecek gibi geliyor. Aslında sadece waves için değil çoğu coin için böyle hiseediyorum waves tahminim %100 yapacaktır 2018 içerisinde.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 26, 2017, 10:50:36 AM
Neden waves bu kadar konuşulmaya başlandı ben de merak ediyorum. Çok konuşulan coinlerin sonu pek iyi olmuyor gibi geliyor bana. Ben de kararsızım waves alıp almamak konusunda. Bir yandan almak istiyorum bir yandan da iyi bir artış gerçekleşmeyecek gibi geliyor.

Nerede çokluk orada bereket demişler.  Grin Bekleyin 3.5 dolardan alırsınız 6 dolardan satarsınız yaklaşık %100 kar oranı veriyor daha ne versin. Bende kararsızım alma niyetim de yoktur 2 dolara düşerse belki düşünürüm.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
November 26, 2017, 10:36:13 AM
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 26, 2017, 10:06:28 AM
Dex 2.0 dan haber var mı ? 20 kasımda yayınlanacaktı sanırım.Fiyatta biraz oynama yaptı ama yine düşüş trendine girdi gibi.

dex 1,0 cıkmadı daha 2,0 dıyonuz yaw Cheesy

aralık ortası beklıyoruz ama kolay degıl bu ısler. ekıbın aynı anda yapacagı cok fazla ıs var. hepsınıde guvelı bır sekılde yapmaları gerekıyor. cıkartıp batırma gıbı bır lukslerı yok. o yuzden ınce eleyıp sık dokuyorlar. gec olsun güç olmasın
hero member
Merit: 515
November 26, 2017, 08:55:55 AM
Dex 2.0 dan haber var mı ? 20 kasımda yayınlanacaktı sanırım.Fiyatta biraz oynama yaptı ama yine düşüş trendine girdi gibi.
Waves ile ilgili beklenen gelişmeler aralık'ın sonuna kadar bekletebilir. En kötü ihtimalle yani. NG, yeni arayüz birde Tl gateway. Ben daha çok 2018'in ilk çeyreğinde ne gibi süprizlerler karşılaşacaz ben onun merakı içerisindeyim. Tokenimica'nın hizmete girmesini çok istiyorum. Şu ico'ların yasal çerçevelerde incelenmeye başlanması lazım artık.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
November 24, 2017, 07:54:59 AM
full member
Activity: 770
Merit: 103
November 23, 2017, 08:55:45 AM
birde böyle bişey çıktı ortaya Smiley buradan 3-5 kişiyi kandıracaz da o 3 - 5 kişi 100 btc lik alım yapacak falan sonra bir sabah uyanacaz waves x30 yapmış .
bunu ortaya atan arkadaşın şaşarım aklına Smiley nasıl bir mantığın var ki bizi de aynı mantığa sahip olarak yargılıyorsun
legendary
Merit: 1110
November 23, 2017, 05:32:04 AM
Bu Wavesçiler işin baya baya bokunu çıkarmaya başladılar saçma sapan işler kovalamayın beyler, waves'in fiyatını yükseltmek türkçe community de birkaç adamı kandırarak olmaz. Büyük düşünün, globalde kandırmaya çalışın  Grin

Güldüm buna. Dalga geçer gibi değil, hakikaten komik geldi Smiley
Evet dediğiniz gibi bir algı oluştu forumda. Ben ne o taraftayım ne bu taraftayım. Ama direkt olarak amacın düşünüldüğü gibi olduğunu sanmıyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 23, 2017, 05:28:59 AM
50 cent altından toplayanla 5 dolardan toplayanın WAVES'e bakış açısı farklı oluyor. Piyasaya son 3 ayda giren küçük yatırımcı kötü zamanlamaya denk geldikleri için birçok coinde bizim realizasyon dönemimizde mallandılar. Mecburen uzun bir süre beklemeleri gerekiyor. Biz WAVES'i bir seneden fazla bekledik, sonra meyvelerini topladık. Bugün gireyim yarın kâr edip çıkayım kafasıyla girenleri hayal kırıklığından başka bir şey beklemiyor.

hocam çok güzel söylediniz gerçekten..50 cent'ten toplayan ile 5 dolaran toplayanın bakış açısı beklentisi değerlendirmesi farklı oluyor...ve bence biraz da duygusal oluyor sanki..daha tarafsız teknik değerlendirmeye dayalı bir bakış açısı lazım.

bahsettiğiniz dex olayı gerçekleşirse ve kripto dünyasının visası olur mu olursa nasıl olur vs tarzındaki değerlendirmeler daha nesnel duruyor
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
November 22, 2017, 08:54:04 PM
Bu piyasada zor diye bir şey yoktur bence. Ethereum 30 dolarken Litecoin 10 dolarken şu anki seviyelerini söylesek çoğu kişi inanmazdı buralara geleceğini.

Forumda ethereum'un 100 dolar olacağını söyleyen bir arkadaş vardı.Biraz kendide trollüyordu gerçi ama  Grin herkes dalga geçip duruyordu şuan ether neredeyse 400 dolar olacak.O yüzden keşke demeden önümüze bakmamız en doğru hareket olur.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
November 22, 2017, 06:51:09 PM
Bu piyasada zor diye bir şey yoktur bence. Ethereum 30 dolarken Litecoin 10 dolarken şu anki seviyelerini söylesek çoğu kişi inanmazdı buralara geleceğini.
full member
Activity: 252
November 22, 2017, 06:37:11 PM
waves zaten değerini görmüş bir coin bence. bu seviyenin bir üstü ethereum-litecoin seviyesi. ki oralara ulaşması bence çok çok zor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 22, 2017, 05:30:53 PM
Bu Wavesçiler işin baya baya bokunu çıkarmaya başladılar saçma sapan işler kovalamayın beyler, waves'in fiyatını yükseltmek türkçe community de birkaç adamı kandırarak olmaz. Büyük düşünün, globalde kandırmaya çalışın  Grin

Bu burada dursun da, ileride ekran görüntüsü alıp güleriz. Hayır olumsuz eleştiri insana katkı sağlar ama bu tarz içi boş yorumları okumak bile zaman kaybı oluyor. Neye dayanarak olumsuz yorum yapıyorsunuz? Açıklarsanız, burada yazılanları okuyup yatırıp yapmayı düşünenlere faydanız dokunmuş olur.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
November 22, 2017, 05:17:55 PM
hero member
Merit: 519
November 22, 2017, 04:44:39 PM
Yakında Digilira projesiyle DEX'e TL göndererek işlem yapabileceğiz bu benim için çok önemli zira bitcoin alırken çektiğimiz sıkıntıları biliyoruz. Borsalar çok fazla işi sıkıya almaya başladı hesap kapatmalar, istenen belgelerin fazlalığı, onaylarda yaşanan sıkıntılar gerçekten borsalardan çekeceğimiz olduğunun kanıtı.

Yüksek fiyattan alan kişilerin topluluğa gaz verdiği söyleniyor hadi diyelim böyle oluyor ancak yatırım yapan kişiler güvendikleri için almışlar ve eminim düşünceleri kısa zamanda çıkmak değildir. Topluluğun büyümesini isteyebilirler. Doğal bir düşünce art niyet yoktur. Bende yüksek fiyattan aldım bitcoin karşılığı epey yüksekti ondan sonra sürekli almayı sürdürdüm. Kullanışlı hale gelirse neden kullanmayalım, neden topluluğu büyütmeyelim ve neden almayalım! Ben bitcoin kullanmaktan sıkıldım keşke diyorum bitcoin olacağına ethereum veya işte onun ayarında bildiğim waves var bunlar kullanılsa kötü mü olur.

Ether de kullanıyoruz ama sonuçta bitcoin'e bağlıyız. Türk borsalarında düne kadar ether mi vardı halen de kullanamıyorum, en son geçen hafta denedim hata veriyordu. DEX işimi görürse orayı kullanıyorum, kullandığım sistemi kötüleyecekte değilim zaten işimi gördüğüm için kullanıyorum. Bitcoin gibi patlamış, madencilerin tekelinde olan, çok büyük bir topluluğu zaten var. Waves için topluluğu büyütmekten kime zarar gelir anlamıyorum.

Görüyoruz işte bittrex de son yaşananları, isim uyuşmazlığı Türkçe karakter sorunları yüzünden aylardır onay bekleyenler içeride coin'leri duranlar var. Bittex'in sözü aramızda az geçiyordu varsa yoksa poloniex diyorduk ne oldu şimdi sıradaki hangi borsa olacak, hangisi kapanacak hangisi kelek yapacak.

Zaten artık kimseye bir şey söylemek gerekmiyor iş artık Sasha'da ve ekibinde sonuçlanacak. Beklentiler karşılanırsa topluluk otomatik olarak büyür ve güçlenir.  
full member
Activity: 616
August 18, 2017, 06:36:41 AM
Şuan hiç bir projeye yorum yapamıyorum ki btc nin aşağı veya yukarı hareketi hepsini olumsuz etkiliyor gibi.
hero member
Merit: 515
August 18, 2017, 06:16:57 AM
mhanbostanci,
ekipten cevap aldım. Söylediklerine göre sasha tidex ekibini yakından tanıyormuş. Ve bazı yeni teknolojilerin test denemesini tidexte yapıyormuş.
hero member
Merit: 645
August 17, 2017, 03:01:37 PM
dex uzeerinde calısıp bunun promosunu yapmaktansa neden sasha tidex te daha cok zman harcıyor bunu anlamış degilim.twitterinda da tidex ile ilgili posstlarının altında surekli dex e odaklan diye eleştiriliyor vardir bir bildigi herhalde.

sasha nın tidex ile olayı nedir?
tidex de mi onun şirketi?
eğer öyle ise durum komik!
bir yandan merkisiz borsa için çalışırken bir yandan bunun zıddınız ayakta tutup geliştirmeye çalışmak pek manidar.
Bunu daha öncede sormuştum detaylı bir cevap alamadım. Bugün yine sordum. Tidex'in geliştiricisi sasha değil. Sadece ekibe yardımcı olmak için birkaç defa link paylaştı falan diyorlar. Bunuda ordaki hacimin artması için yapmış mış. Ekipten bir cevap alana kadar sormaya devam edecem.

Ico hypethon'da Sasha nın yeni güncellemelerin şu zamanlarda geleceğini duyurmuş. Canlı yayını izledim böyle birşey görmedim ama telegramda da slack kanalında da aynı şeyi yazmış millet.

Bitcoin ng protokolü ile yeni arayüz eylül ayında gelecekmiş. ( Bende bu tarihte bekliyordum bu yüzden paylaşıyorum. Çünkü wct dağıtımları bu tarihte bitiyor.)

Tokenomica sonbaharda

Smart contract larda kışın gelecekmiş.

tokenomıca agustostaydı. nedır tam blmıyorum sadece sashanın cok övdugunu bılıyorum onu. bankalarla alakalı dıye bılıyorum ama yanlısmıyım
Tokenomica sanırım waves platform ekosisteminde yer alan unsurların yasal dünyada kullanılabilmesini sağlayacak bir mekanizma görevi görecek. Bunlar yasa dışıdır anlamında söylemiyorum, yasal finans sistemlerine mevzuatlar çerçevesinde entegrasyondan bahsediyorum. Okuduğum zaman benim anladığım buydu ama yazdıklarımı doğrulamadan bilgi olarak kabul etmeyin, yanlış anlamış olabilirim.

bende ole bıseyler anlamıstım banka aracılıgı ıle yasal duzene sokacaktı ıco ları fılan ama. bılemıyorum tam.
Pages:
Jump to: