Pages:
Author

Topic: Neden WAVES kullanmalıyız. - page 2. (Read 337 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
December 14, 2017, 04:59:44 AM
Başlarda en büyük düşmanıydım şimdi görüyorum ki ekip çalışıp başaracak.Dolandırıcılık gözüyle baktığım waves nerelere gelmiş Smiley Sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum.Merkezsiz Borsalara ihtiyaç VAR!
member
Activity: 504
Merit: 12
December 14, 2017, 04:55:33 AM
waves coin allah razı olsun birkaç üstad tavsiye etmişti almıştım 4x yaptı şimdiden ama satmayacağım gelecek görüyorum bazıları sevmesede eleştirsede bakalım hep beraber göreceğiz
hero member
Activity: 896
Merit: 519
December 14, 2017, 02:34:52 AM
Yatırım yapılması için yazmıyorum. Şöyle bir tarafı var bugünlerde konuşmaya başladık. Bitcoin ile ödeme alacaksınız ve beklemek istemiyorsunuz ve fee ücretini düşürmek istiyorsunuz. Bilmeyenler olabilir, waves adresine platform içinden bitcoin, ethereum gibi coin'leri anında transfer edebilmek mümkün. Hiçbir zorluğu da yoktur, waves adresleri arasında nasıl waves gönderiliyorsa aynı şekilde bir waves adresine bitcoin gönderebiliyoruz.

Ürünümü satışa koydum bitcoin olarak sattım, beklemek ne alıcının işine gelir ne göndericinin. Waves adresimi veririm gönderici bitcoin gönderir saniyeler içinde cüzdana, adrese ulaşır. Böylelikle alışveriş tamamlanmış olur. Herkes kullansın, kullanalım demek istemiyorum belki bu yanı keşfedilier alternatif olarak kullanmaya başlayanlar olur. Yatırım yapmak zorunda da değilsiniz cüzdan açmak zaten çok kolay. Tabii ki bu işlem için cüzanınızda bitcoin tutmanız gerekiyor, cüzdana bitcoin gönderimi normal bitcoin transferi kadar sürüyor. Ne anladım bu işten diyebilirsiniz waves kullanımı artarsa alternatif olarak kullanmasak kullanırız diye düşünüyorum.

Şöyle de olabilir cüzdan açarız bir miktar bitcoin göndeririz hazırda küçük alışverişler için bulundururuz veya örneğin haftalık işimiz düşüyor diyeyim, ara ara ödeme gönderiyoruz diyeyim hazırda hemen gönderim için tutabiliriz. Alıcının da ödeme kabul etmesi gerekiyor veya ikna ederek bir cüzdan açmasını isteyebiliriz. Şimdilik olmasa bile platformun kullanımı arttıkça bu yanının kullanılabileceğini düşünüyorum. En azından platformu sürekli kullananlar bu özelliğinden faydalanmayı unutmasınlar. Digilira sitesine TL yatırarak bitcoin aldıktan sonra anında transfer edebileceğiz. Digilira kullanımının zaten çok önemli bence, illa ki çoğumuzun işi düşecektir. En basit örneği borsadan x coin almak istiyorum bitcoin alıp başka bir borsaya göndermekle uğraşmak yerine TL alarak hazır da pek çok coin almak mümkün. TL asset'i olan WTRY burada bitcoin işlevselliğini gösteriyor.
Pages:
Jump to: