Pages:
Author

Topic: Nedir son durum? 1 Ağustos - page 2. (Read 2297 times)

member
Activity: 76
Merit: 10
August 01, 2017, 12:29:17 PM
Bu piyasada btc ve altcoinde olanlarının korkuların olması normal.Piyasanın ne yöne gideceğini  kestirmek  çok zor.Son 1 ayda  bip91, bip141, bip148, segwit segwit2x kasımda hardfork konuları birde son 1 hafta bitcoincash çıkıverdi.Bu kadar değişiklik ve çoğunluk  tarafından konuların anlaşılamaması ,yanlış aktarılması,birde manipulasyon amaçlı birçok yalan haber karşısında tabiki yatırımcıların kafası karışacak vede  korkusu  oluşacaktır.Bitcoinin merkezi yapı olmamasının da getirdiği bir durum aslında.Bitcoin dünyasında Fed başkanı Yellen gibi  tam saatinde  tüm dunyaya  kesin açıklama yapan  otorite yok Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 122
August 01, 2017, 11:03:35 AM
Özet geçeyim bi bok olmadı, ortalık gereksiz yere bulandırıldı, tıpkı 2000 yılındaki bilgisayarların sonu gelecek efsanesi gibi ortalık velveleye verildi, bitcoin şöyle muhteşem, böyle muhteşem bir sistem diye övünüyoruz en ufak bir sistem değişikliği ile ortalık allak bullak oldu, neredeyse 2 haftadır insanlar bitcoinle iş yapmayı bıraktı bugün ise kimse hiç bir yere bitcoin gönderemiyor , çekemiyor vs. (Nereden çıkardın gönderemediğini demeyin şu anda biribirine gönderebilir insanlar ama neredeyse tüm servisler deposit ve withdraw işlemlerini kapatmış durumda)

İşin kötü tarafı, kesintisiz ve en sağlam wire transfer tekniği yaklaşık 1 aydır dünyanın en zor ve en pahalı wire transfer aracına dönderildi Smiley
Zamanında bunların tamamı spekülasyon için kullanılıyor, bir bok olmayacak bölünmez dedik.
Borsalara hacim lazım hacim için de dalgalanma, dalgalanma için de spekülasyon o yüzden böyle oçluklar yapıyorlar Grin

Ahaha bak bu açıdan hiç bakmamıştım doğru doğru bi bok oldu birileri fena para kazandı Cheesy
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
August 01, 2017, 10:57:17 AM
Özet geçeyim bi bok olmadı, ortalık gereksiz yere bulandırıldı, tıpkı 2000 yılındaki bilgisayarların sonu gelecek efsanesi gibi ortalık velveleye verildi, bitcoin şöyle muhteşem, böyle muhteşem bir sistem diye övünüyoruz en ufak bir sistem değişikliği ile ortalık allak bullak oldu, neredeyse 2 haftadır insanlar bitcoinle iş yapmayı bıraktı bugün ise kimse hiç bir yere bitcoin gönderemiyor , çekemiyor vs. (Nereden çıkardın gönderemediğini demeyin şu anda biribirine gönderebilir insanlar ama neredeyse tüm servisler deposit ve withdraw işlemlerini kapatmış durumda)

İşin kötü tarafı, kesintisiz ve en sağlam wire transfer tekniği yaklaşık 1 aydır dünyanın en zor ve en pahalı wire transfer aracına dönderildi Smiley
Zamanında bunların tamamı spekülasyon için kullanılıyor, bir bok olmayacak bölünmez dedik.
Borsalara hacim lazım hacim için de dalgalanma, dalgalanma için de spekülasyon o yüzden böyle oçluklar yapıyorlar Grin
full member
Activity: 602
Merit: 122
August 01, 2017, 10:52:42 AM

member
Activity: 75
Merit: 10
August 01, 2017, 10:26:46 AM
Herkezin kendi cuzdanina almasinin istenmesi sadece private key'lere sahip olunabilinmesi ve bu sekilde bitcoin cash sahibi olabilmenizin saglanmasiydi. Yoksa butun parayi isteyen istedigi exchange'de tutabilirdi. Mevcut bitcoinleri kaybetme gibi bir durum hic bir zaman soz konusu degildi.

Tabi bide soyle bir durum var, henuz tam kontrol etmedim ama Kraken falan cokmus sanirim, bu durumlarda genelde exchange'lere girme/islem yapma sikintili oluyo bide genelde withdraw islemlerini kapattiklari icin cekemiyorsunuz. Benim ornegin su anda bi miktar koinimde kaldi, ne zaman cekebilecegimi bilmiyorum.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
August 01, 2017, 10:15:57 AM
Merhabalar. 1 Ağustos geldi geçiyor. Okuyorum okuyorum bir şey anlamıyorum. Bölünme var mı yok mu? Güya 1 Ağustostan önce herkes btc leri kendi cüzdanlarına alsın dendildi. Bakıyorum borsalarda hala deli gibi işlem hacmi var. Bugün çok 2960a kadar çıktı geri 2600lere indi. bir kaç defa dalgalandı. Şu an kağıt cüzdanda bekliyorum. Naapsam bilemedim. Yüksekten çıksa mıydım, altcoine mi geçseydim. Biri bölünme durumunu açıkça bi anlatsa. Bizi aydınlatsa.

herkes btcleri kendi cüzdanına çeksin muhabbeti haybeye korkunun daniskasıydı. ben olsam bittrexte bekletirdim paşalar gibi adamlar bcc verdi bile, millet şimdi bcc almak için blok kazılmasını bekliyor.

fork olacak gibi görünüyor, blok kazılması bekleniyor. sen niye panik yaptın anlamadım. duruyor işte bitcoinler cüzdanda, yapmak isteyip yapamadığın şey nedir anlamadım ki.
full member
Activity: 321
Merit: 114
August 01, 2017, 10:08:47 AM
Merhabalar. 1 Ağustos geldi geçiyor. Okuyorum okuyorum bir şey anlamıyorum. Bölünme var mı yok mu? Güya 1 Ağustostan önce herkes btc leri kendi cüzdanlarına alsın dendildi. Bakıyorum borsalarda hala deli gibi işlem hacmi var. Bugün çok 2960a kadar çıktı geri 2600lere indi. bir kaç defa dalgalandı. Şu an kağıt cüzdanda bekliyorum. Naapsam bilemedim. Yüksekten çıksa mıydım, altcoine mi geçseydim. Biri bölünme durumunu açıkça bi anlatsa. Bizi aydınlatsa.
Pages:
Jump to: