Pages:
Author

Topic: NEO 3.0 - Sınırsız Gelecek! - page 5. (Read 903 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 07, 2018, 02:39:42 AM
bu duyuru pek etki etmedi sanırım. Ben NEOdan umutluyum. Etheruema sağlam rakiplerin gelmesi lazım. piyasa etheruem tekelinde gibi.

Ether yüzünden piyasa can çekişiyor ne zaman uyanacaklarını merakla bekliyorum. İnsanlardan akıl olarak çok geride olan hayvanlar düştükleri tuzağa en fazla iki kere düşüyor şartlı öğrenme yoluyla korunuyorlar ama bizler akıllanmıyoruz örnek çiftlik bank turcoin vb.

Ethereum dan büyük payı NEO projelerinin kapmasını bekliyorum ethereum ico'ları çöp oldu neden halen yatırım yapmakta ısrarcı oluyorlar. Waves projeleri ve Ether projelerinden kimsenin yüzü gülmez. NEO nun fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
July 07, 2018, 02:21:52 AM
Yakın bir zaman dilimi içerisinde aşırı bir yükselme bekliyorum. Umarım bu zaman çok kısa bir zaman dilimi içerisinde olur.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
July 07, 2018, 02:20:44 AM
bu duyuru pek etki etmedi sanırım. Ben NEOdan umutluyum. Etheruema sağlam rakiplerin gelmesi lazım. piyasa etheruem tekelinde gibi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
July 07, 2018, 02:09:52 AM
bende ether ve neo alımı yapıyorum sürekli çok talep olan bir coin neo bu sebeple kolay kolay zarar ettireceğini düşünmüyorum ilerleyen dönemlerde
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
July 07, 2018, 01:10:04 AM
NEO, var olan sistemiyle beklentileri karşılarken gelişen teknolojisi onun önünü daha da açacaktır.
Hele bir de önlerindeki birkaç kritik konuyu çözüme kavuştururlarsa siz NEO'yu o zaman görün  Smiley
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
July 07, 2018, 12:35:58 AM
Benim de yatırımımın çok büyük kısmı NEO'da ve pişman etmeyeceğine eminim. Bir kere kendilerine rakip seçtikleri platforrm ethereum. Bu rakibe göre çalışmaları yakalayamasa bile hem teknolojik olarak hem değer olarak çok değer kazanacağını gösteriyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 07, 2018, 12:31:10 AM
Takipçi sayısı en son baktığımda 50k civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam en son ne zaman bakmıştım aklıma gelmiyor 300k takipçi sayısına ulaşmışlar yanılıyor olabilirim ama bu kadar fazla değildi sanki. Nex ile karıştırmışta olabilirim.

Tweet altında yorumlara baktım kimse yorum yazmamış sadece fake tweet atılmış dikkat edin sazanlara yine tuzak kurmuşlar.
full member
Activity: 980
Merit: 152
July 06, 2018, 12:47:20 PM
O kadar çok övülüyor ki bu proje bakalım nerelere gelecek. ETH ile yarışabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. ETH geçmişten günümüze zaten bir çok başarı gösterdi. Smart contratlar herşeyin başlangıcı oldu. Sonrasında bir çok oyun vb platformun alt yapısında kullanıldı evet şişti gas paraları çok kabardı ama ETH candır.

Yine de iyi yerlere gelir temennisinde bulunacağım. Bir miktar NEO yatırımı yapmayı planlayacağım.

Ben Neo'yu Ethereum ile değil de şirket bazlı olarak Google ile kıyaslıyorum. Şu anda bu kıyaslama saçma gibi gelebilir ama birkaç yıl sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.  Grin
full member
Merit: 152
July 06, 2018, 12:44:28 PM
Hocam Neo nun bu şekilde olmadı yani dediklerini yapınca değer kazanması onun merkeziyetsiz borsasına faydası olur mu? (swithceo) Swth coinine etkisi olur mu sizce.

Swithceo iyi bir proje ve ekibi planlanan şekilde güncellemeleri yapıyor. Temmuz sonuna kadar Ethereum ve Qtum tokenlerinin borsaya ekleneceğini belirttiler. Yalnızca Neo icoları için değil, tüm tokenler için kullanılmaya başlandığında iyi bir hacim yakalayacaktır. İyi bir hacim de Swth tokenlerinin dolaşım miktarının azalması ve zamanla değerlenmesi demek.
member
Activity: 476
Merit: 31
July 06, 2018, 12:43:48 PM
28 doları gördüğünde bir daha bu araları göremeyeceğini düşünmüştüm. Yanılmadım da sanırım bu gidişle artacak iyiden iyiye fiyatı neonun Çinliler bu projeye sahip çıkmayı kafaya koymuşlar sanırım Airdroplardan gelenler de cabası olacak
full member
Activity: 476
Merit: 100
July 06, 2018, 12:37:01 PM
O kadar çok övülüyor ki bu proje bakalım nerelere gelecek. ETH ile yarışabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. ETH geçmişten günümüze zaten bir çok başarı gösterdi. Smart contratlar herşeyin başlangıcı oldu. Sonrasında bir çok oyun vb platformun alt yapısında kullanıldı evet şişti gas paraları çok kabardı ama ETH candır.

Yine de iyi yerlere gelir temennisinde bulunacağım. Bir miktar NEO yatırımı yapmayı planlayacağım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
July 06, 2018, 11:57:14 AM
Yok denecek ölçüde neo var elimde. Ama epeydir inceliyorum. Neo tabanlı bounty ve airdroplara katılıyorum filan.
İlk yükselişte, ben de bazı tokenleri neo ya çevirmeyi düşünüyorum. Geleceği parlak görünüyor...
full member
Activity: 616
July 06, 2018, 11:40:10 AM
Ne diyelim adamlar çalışır ve çalışmalılar da bu piyasada duran/duraksayan bir anlayışa yer yok sürekli belirlenen hedefler için yeni teknikler geliştirlmeli ve yol alınmalı, gelecek blockchainde
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
July 06, 2018, 10:32:27 AM
Gelecek zaten Neo'da olacağı kesin gözüyle bakılıyor gibi bir şey var piyasada bir gün çinliler %100 sahiplenirse o zaman bakın görün işler nasıl değişiyor ama o gün neo nun gerçek fiyatını kimse tahmin edemiyecek.
sr. member
Merit: 257
July 06, 2018, 09:39:26 AM
28 den birazcık Neo depolayan biri olarak bu habere çok sevindim Cheesy Bence şu an hakettiği yerde değil, daha iyi yerlere gelmesini bekliyorum.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
July 06, 2018, 09:37:27 AM
NEO dan bu ay çok çektim, 40$ ortalma ile kademeli alım yapmıştım. gitti 26$ dolara kadar düştü yuhhh! dedirtti, neyseki 42$ gördü yeniden iyi yükseldi parayı kurtardım. NEO tuttuğum için kazandığım GAS fee ücretine gitti. 1 ayımı yedi NEO hiçbirşey kazanamadım. 26$ ile magma tabakasına indi mübarek dibin dibi yok bu NEO da.
aynen katılıyorum uzun vade iyi yerlere gelebilir ama taban noktası anlamında piyasadan bağımsız değil nereye kadar düşebileceği allahu alem
full member
Activity: 1176
Merit: 159
July 06, 2018, 09:22:38 AM
NEO dan bu ay çok çektim, 40$ ortalma ile kademeli alım yapmıştım. gitti 26$ dolara kadar düştü yuhhh! dedirtti, neyseki 42$ gördü yeniden iyi yükseldi parayı kurtardım. NEO tuttuğum için kazandığım GAS fee ücretine gitti. 1 ayımı yedi NEO hiçbirşey kazanamadım. 26$ ile magma tabakasına indi mübarek dibin dibi yok bu NEO da.
member
Activity: 1106
Merit: 25
July 06, 2018, 09:09:19 AM
Forumda ki kaliteli arkadaşlar dan biridi kalemder hocam. Söylediği şey ciddi etki yapar boş adam değil kesinlikle. Neo yu değerlendireceğim. Özellikle Neo altyapılı Icolarida mutlaka değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
full member
Activity: 532
July 06, 2018, 09:00:18 AM
NEOnun zaten altyapısını kullanan icolar çoook büyük ihtimal yatırımcılarına kazandırıyorlar. Şuan neo ve neo icolarının da hypelanacağını düşünüyorum. Erc-20 tokenlerden nep5lere geçmenin vakti geldi mi diye düşünmemek elde değil
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
July 06, 2018, 08:58:13 AM
Neo başarılı bir platform ve sürümünü yükseltiyor olması da yenilenmeye açık olduğu anlamına gelir. İlerleyen yıllarda Ethereum gibi olurlar mı bilmem ama çok fazla kullanılacağı kesin gibi duruyor. Şu an için ethereum ile rekabete kapılmadan güzel bir yol izledi ama ilerisi için muhakkak bir rekabet ortamı olacaktır.
Pages:
Jump to: