Pages:
Author

Topic: Neo, Eos, Waves, İcon ve daha bir çoğu - page 2. (Read 368 times)

member
Activity: 209
Merit: 11
Bu yararlı bilgi için teşekkür ederim bu kadar detaylı özelliklerini bilmiyordum bu coinlerin. Bazı özelliklerine buradan bakarak bilgi sahibi olmuş oldum. Teşekkür ederim.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Bu ve benzeri birçok blockchain projesi var, listede bulunmayanlar da dahil. Hepsinin yatırımcılarında bi ethereum olur mu beklentisi var ama bu kadar çok proje varken beklentiyi fazla yukarıda tutmamak gerek.
full member
Activity: 686
Merit: 111
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
bende resim açıldı bir sıkıntı yok. kripto para piyasasında malesef bu tarz karşılaştırmalar çok çalışmıyor olsada elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
"kripto para piyasasında malesef bu tarz karşılaştırmalar çok çalışmıyor" sözünüze katılsam da karşılaştırmalar için elimizde böyle bi infografikler olması iyi. Hangisi neymiş neyi destekliyormuş tek seferde görülebiliyor. Teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa.
jr. member
Activity: 82
Merit: 2
yurtdışından hızlıresim sitesi açılmıyor arkadaşlar. o yüzden açamamış olabilirsiniz. vpn kullanıyorsanız da sanırım açamazsınız.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bende resim açıldı bir sıkıntı yok. kripto para piyasasında malesef bu tarz karşılaştırmalar çok çalışmıyor olsada elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş.
full member
bende açılmadı resim. acaba internetimden mi, yoksa silinmiş mi

bunu dener misiniz yeniden yükledim https://i.hizliresim.com/nO1Y31.jpg
böyle bi uyarı çıkıyor. belki benden kaynaklı bi sorun? sizde görünüyor mu?

bende cıkıyor forum için olanı mı göndermeliyim bilmiyorum ki
member
Activity: 98
Merit: 28

böyle bi uyarı çıkıyor. belki benden kaynaklı bi sorun? sizde görünüyor mu?
full member

member
Activity: 98
Merit: 28
full member

resim nasıl ekleniyor bilmiyorum ama yabancı forumlarda böyle bir resim buldum ve sizinle paylaşmak istedim.

Yazdıklarımda yanlışlık varsa düzeltin lütfen.

Block time : 1 bloğun  saniye olarak karşılığı.

masternode: bildiğim kadarıyla belli bir token elimizde tutarak o tokenin madenciliği. bazıların var bazılarında yok.

transaction cost: cüzdanlar arası transferlerde fee olarak ödenen ücret yazmaktadır.

Hangi cüzdanların kullanıldığı bazıları web cüzdan bazıları erc20 ve bazılarıda masaüstü, legder, ios android  gibi cüzdanları destekleyip desteklemediğini gösteriyor.

yetersiz olan ingilizcem ile yapabildiğim bu kadar Smiley daha iyi ingilizcesi olan arkadaşlarım da yardımcı olursa eminim bu karşılaştırmayı daha iyi anlayabiliriz

Pages:
Jump to: