Pages:
Author

Topic: NEO-ETH paritesi - page 2. (Read 265 times)

full member
Activity: 252
Merit: 103
May 22, 2018, 05:27:08 PM
Genelde coinleri tek tek btc+dolar bazlı değerlendiriyoruz ama ikili karşılaştırmalar da oldukça kazançlı benim gözlemim! Örneğin 3 hafta önce eth'ye yatırım yapan biri eth bazında kazançlı ancak neo yatırımcıları her açıdan
baybay yapıyor. Özellikle son haftalarda parite hızla düştü, 0.12'lerden 0.08'lere geldi. Bunda eth'nin artışı neo'nun düşüşü etkili oldu. Siz ne diyorsunuz? İleride ve en çok da önümüzdeki günlerde 0.05 ile 0.15 arası değişen paritede ne gibi değişiklikler görülebilir? 1 neo en fazla kaç eth eder?

vala bu şekilde hiç bakmamıştım dostum haklısın hiç bir coini böyle değerlendirmiyoruz aslında onalrın arasındada kur farkı var onlarda kar oluyo böylede değerlendirmeye çalışıcam bundan sonra gelirsek neo eth karşılaşmasına bence neo eth yi geçicek bir süre sonra söylemedi demeyin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 22, 2018, 05:13:49 PM
1 NEO = 1 ETH'de olabilir ama bunu söylemek için henüz erken fakat NEO daha emekle döneminde bence bu dönemlerde yatırım yapmak için bir fırsat sunuyor NEO..

Hocam ben daha çok kısa dönemli gel-gitlerden bahsediyorum. örneğin: bancor'da ethereum bazlı al-sat yapılıyor, birçok borsada da ethereum market mevcut. buradan hareketle 10 ethereum'luk neo alıp beklesek, 1-2 hafta içinde parite 0.08'den tekrar 0.12'ye çıksa 15 ethereum olur. Al 2 ethereum'u sat çık tatiline, yaptır evin badanasını vs vs 13 etheereum ile yola devam et! Ethereum da neo da artacak elbette ama bu iniş-çıkışlardan faydalanmak lazım diyorum kendi kendime...Artık btc ile uğraşmaktansa bu tür pariteler daha kazançlı geliyor bana...
Haftalık grafiklere bakılırsa son haftalarda neo düşüş-eth yükseliş trendinde, tersi olsa parite artar (mı), bununla ilgileniyorum.
member
Activity: 152
Merit: 10
May 22, 2018, 05:04:05 PM
1 NEO = 1 ETH'de olabilir ama bunu söylemek için henüz erken fakat NEO daha emekle döneminde bence bu dönemlerde yatırım yapmak için bir fırsat sunuyor NEO..
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 22, 2018, 04:43:57 PM
Genelde coinleri tek tek btc+dolar bazlı değerlendiriyoruz ama ikili karşılaştırmalar da oldukça kazançlı benim gözlemim! Örneğin 3 hafta önce eth'ye yatırım yapan biri eth bazında kazançlı ancak neo yatırımcıları her açıdan
baybay yapıyor. Özellikle son haftalarda parite hızla düştü, 0.12'lerden 0.08'lere geldi. Bunda eth'nin artışı neo'nun düşüşü etkili oldu. Siz ne diyorsunuz? İleride ve en çok da önümüzdeki günlerde 0.05 ile 0.15 arası değişen paritede ne gibi değişiklikler görülebilir? 1 neo en fazla kaç eth eder?
Pages:
Jump to: