Adam benim şurada açtığım (
https://bitcointalksearch.org/topic/m.29195014 ) neo başlığına tepki olsun diye bu başlığı açtı. Neo'yu övmeme sinir oldu nedenini anlamasamda...
Buradaki herkeste neo'cu çıktı nerdeyse benim gibi
Aklın yolu birmiş demekki
iyi sen neo'da kal neocu aydın efendi
bakalım ne kadar dayanıyor o sağlam (!) neo'ların ama sakın satma ok?! sana dediğim şeyi burada da söylüyorum sadece o kadar!
hiçbir coin ilelebet yükselmez ve yükseldiği yerde kalmaz, hangi coin olursa olsun, "tepelerden aldırma insanlara" dedim diye ne üslup bıraktın ne bir şey, bakıyorum da senin üslup da yerlerde
100k'lardan aldırdığın tenx'lerle çok hayır duası alıyorsun emin ol! sen ikide bir "önü açık önü açık" derken ben kimsenin beklemediği 35k'lardan bahsediyordum netekim altını da gördü hala çıkacak! al burdan bak eserine övün
https://bitcointalksearch.org/topic/buyuk-bir-gelecek-gorduum-altcoin-tenx-2116332https://bitcointalksearch.org/topic/buyuk-bir-gelecek-gorduum-altcoin-tenx-2116332 buna da bakıver, tepeden inmeye başladığında bile hala "tenx tenx" sayıklıyorsun bir de millete ayar vermeye çalışıyorsun orada (aynı buradaki gibi),
herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı?başlığında yazdığım mesajı sildim ve seni kendi fikirlerinle başbaşa bıraktım, şimdi sen de yavaştan uza, bir daha da benimle muhattap olma!
Biliyorum gördüm benim başlıkta yazıp sonra sildiğin mesajı. Tamam haklısın üstad diyip sonra gurur yapıp silmişsin mesajı.
Bak arkadaşım tekrar söylüyorum benim bu forumda kimseyle bi alıp veremediğim yok. İlk sen geldin durduk yere açtığım başlıkta bana bulaştın. Tanımam etmem seni. Durduk yere gelip bulaşırsan ağzının payını da veririm kusura bakma. Herkese kendi işine baksın millete salça olmasın.
Tuturmuşsun bi Tenx. Gönderdiğin linklerde ki mesajlarımı iyi oku. İlk kaç seviyesinden alın demişim Tenx i. İlk söylediğim de alanlar 1 haftada x5 yaptılar. 2. Söylediğim de alanlar x2.5 yaptılar. 3. Söylediğimde destek noktasında tutunamadı düştü bende çıkardım elimdekileri.
Sen üçüncüye denk geldin demekki.
Daha öncede dedim sana şu forumda her dediği çıkan bi kişi göster bana evi arabayı satalım adamın dediğine basalım paraları. Yok öyle bi dünya maalesef. Herkesin kendi aklı fikri var. Bu piyasa öyle bi piyasaki en ustaları bile zaman zaman terste bırakmıştır.
Biz fikirlerimizi söylemek, başkalarının da fikirlerini öğrenmek için giriyoruz bu foruma demi. Geyik yapmak istesem başka yerde yaparım buraya gelmem. Fırsat gördüğümüz coinleri söylemeyeceksek ne anlamı kaldı.
Hiç bi coin ilelebet yükselemez diyince bana grafik dersimi vermiş oldun
Bizde biliyoruz hiç bi coinin ilelebet yükselmeyeceğini. Bizde yükselir demiyoruz zaten. Uzun vadede kazanırsınız diyoruz. Benim gibi düşüşlerde satıp alttan altan toplarsan dahada çok kazanırsın.
Ne güzel demişin herkes seninle aynı fikirde olmak zorundamı diye. Değil tabiki. Öyle olması saçma olurdu zaten ama dediğim gibi üslup önemli. Adam gibi gelip bu saatten sonra almak riskli çok yükselmiş deseydin sorun yoktu zaten ama gelip durduk yere öyle bulaşırsan böyle cevabını alırsın.
Ben neo yu alın bir iki haftada x5 yapacak demiyorum. 2018 de en çok kazandıracak coinlerden birisi diyorum.
Aynı fikirde olduğumuz tek bi konu var. Muhattaplık konusu