Pages:
Author

Topic: neo gas - page 2. (Read 310 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
March 09, 2018, 02:53:45 AM
Neo yu Gas verdiği için tutuyorsanız gerek yok , neredeyse değmez ama zaten Neo tutuyorsanız tabi ki akmasa da damlar. Ama Neo tutmak için çok daha önemli şeyler var. İlerde hep beraber göreceğiz.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
March 09, 2018, 01:50:04 AM
Teşekkür ederim arkadaşlar
full member
Activity: 700
Merit: 134
March 09, 2018, 01:42:56 AM
Uzun vadeli düşününce belki değeri katlanır ve o zaman para edebilir lakin dağıtılan şu anki miktarlarda fiyatlara bakınca biraz komik kalıyor. Yani çok bir beklentiniz olmasın ama zaten neo tutuyorsanız 3-5 kuruş ne gelse kardır diye düşünebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla bittrex gas dağıtımını desteklemiyor ve size tuttuğunuz neo ile orantılı gas vermiyor
full member
Activity: 742
Merit: 140
March 08, 2018, 07:46:53 PM
https://neotogas.com/

Buradan hesapalayabilirsiniz ne kadar verdiğini. Çok az veriyor yani pek bir espirisi yok ama hali hazırda hold yapanlara avantaj. Cüzdanın açık kalmasına gerek yok diye biliyorum bende.

Binance da dağıtıyor yanlış hatırlamıyorsam Gasları.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
March 08, 2018, 07:39:52 PM
Haberi bende bi yerde okumuştum. Cüzdanın açık kalması ile ilgili değilde cüzdanda'ki neo miktarı kadar gas dağıtılacağını yazmışlardı.
Hatta bazı borsalar bile bu olaya destek verdiklerini okumuştum.Borsa cüzdanı'da olsa gas alınacağına dair.

Binance destekliyor bilidğim kadarıyla. Cüzdanınızı açık tutmanıza gerek yok arkadaşlar .Web walleta bile geliyor diye biliyorum ama öyle uçuk kaçık bir getiri beklemeyin. Bir ara forumda konusunu görmüştüm 100 NEO için ayda 0.7 gas falan geliyordu sanırım.
newbie
Activity: 36
Merit: 0
March 08, 2018, 06:54:59 PM
Haberi bende bi yerde okumuştum. Cüzdanın açık kalması ile ilgili değilde cüzdanda'ki neo miktarı kadar gas dağıtılacağını yazmışlardı.
Hatta bazı borsalar bile bu olaya destek verdiklerini okumuştum.Borsa cüzdanı'da olsa gas alınacağına dair.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
March 08, 2018, 11:14:45 AM
merhaba hayır alıcağınız gas sadece cüzdanınızdaki neo miktarına göre değişir. cüzdanı açık tutmanıza kesinlikle lüzüm yoktur. cüzdanın açık olması size fazladan gas kazandırmaz.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
March 08, 2018, 11:07:12 AM
Arkadaşlar muhtemelen yanılıyorum ama bi yerden neo cüzdan acık tutuldugunda gas  verdiğini okumustum. Yazıyı bulursam sizinle de paylaşacagım ama benım bıldıgım acık durmasa da gas veriyor zaten. Lakin cuzdan acık tutuldugunda bu miktar da bir artıs oluyor mu acaba?
Pages:
Jump to: