Pages:
Author

Topic: NEO Güldürmeye Devam Ediyor - page 4. (Read 996 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 27, 2019, 12:52:00 AM
Neo güldürüyorda biz kan ağlıyoruz .anasını satayım boğa geldi altlar geberdi.1 -2 tane coin tek başına hareket ediyor geri kalan yerin dibine indi en büyük düşüşlerin zirvesini yaşıyoruz resmen bu nasıl iştir ya.
full member
Activity: 672
Merit: 100
June 27, 2019, 12:49:20 AM
Hala tam sayı olmadan transfer yapamıyoruz. Ücretsiz transfer sistemi falan güzel ama tam değer olmadan transfer yapılamaması sıkıntı oluşturuyor. Bu fiyat bana göre artış neonun kendi artışı değil bitcoinle aynı oranda artış yaşadı çünkü.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
June 26, 2019, 06:19:17 PM
Neonun işi zor hocam.Btc böyle artmaya devam ettiği müddetçe ben şahsen hiçbir altcoinden birşey beklemiyorum.Btc normale dönsün ancak o zaman bir beklentimiz olabilir.Neo da bir hareket yapacağa benziyor.
member
Activity: 365
Merit: 40
June 26, 2019, 04:21:15 PM
NEO güzel coin ben çok beğeniyorum fakat ETH EOS filan fena baskıladı bi ara hatta bide ONT'de baya büyük rakip oldu NEO'ya. Bakalım hayırlısı
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
June 26, 2019, 03:09:46 PM
Bölünememesinden ve transfer ücreti için GAS kullanılmasından dolayı bir türlü NEO’ya ısınamamıştım, merak ediyorum NEO’nun decimalsi hala 0 mı? Yani hala bölünemiyor mu? Bu çok trajikomik bir durum.

Evet. Hala böyle. Çok şikayet ediliyor zaten. Böyle bir tercihte bulunmuşlar. Biraz hisse senedi gibi düşünmek gerekir NEO'yu. GAS'a çevirip öyle withdraw etmek mantıklı. Yoksa her transferden 1 NEO kaybetmek NEO birkaç yüz doları bulduğunda oldukça saçma olacaktır. Bunun dışında transfer süresi, merkezi olması vs. de rahatsız edici. Ama bunlar ileride değişebilir diye düşünüyorum.

196 usd görmüş coin gas 1 neo ise 196 tekrar olursa yalnız havale ücretide efsane olur Grin

All Time High   $196,85 USD
(Jan 15, 2018)
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
June 26, 2019, 03:00:05 PM
Neo piyasaya girdiğimden beri en güvendiğim en çok beklediğim coindi. Ben güvendikçe o düştü. Sonra izlemeyi bıraktım. Öne çıkmış yine iki gözümün çiçeği.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
June 25, 2019, 09:04:38 PM
Bölünememesinden ve transfer ücreti için GAS kullanılmasından dolayı bir türlü NEO’ya ısınamamıştım, merak ediyorum NEO’nun decimalsi hala 0 mı? Yani hala bölünemiyor mu? Bu çok trajikomik bir durum.

Evet. Hala böyle. Çok şikayet ediliyor zaten. Böyle bir tercihte bulunmuşlar. Biraz hisse senedi gibi düşünmek gerekir NEO'yu. GAS'a çevirip öyle withdraw etmek mantıklı. Yoksa her transferden 1 NEO kaybetmek NEO birkaç yüz doları bulduğunda oldukça saçma olacaktır. Bunun dışında transfer süresi, merkezi olması vs. de rahatsız edici. Ama bunlar ileride değişebilir diye düşünüyorum.

Bu NEO ilk günlerde de bu konuda şikayet ediliyordu, hala şikayet ediliyorsa sorun büyük demektir. Yatirimcisi olan varsa decimals problemi düzelince NEO’nun fiyatı kesin artar, şimdilik ben riskli buluyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
June 25, 2019, 08:15:12 PM

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
June 25, 2019, 07:50:03 PM
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
June 25, 2019, 07:44:09 PM
20 doları gördü sevgili NEO'cum. 2020 için en çok beklentim olan coin. CEOsu çok iddialı açıklamalar yapıyor. Sadece 100 tane alabildiğim için çok üzülüyorum 10 dolar bandındayken.
Pages:
Jump to: