Pages:
Author

Topic: Neo Holderlarına Selam Olsun! - page 3. (Read 496 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 19, 2018, 08:26:20 AM
1'den aşağı bölünmüyor oluşu bir avantaj değil dezavantaj yalnız. Bu küçük esnaf kafası Neo'ya zarar verir. Bunun dışında geleceğe yönelik ciddi atılımları olduğuna katılıyorum.

Ödeme aracı olarak kullanılmayacağı için bu avatanja dönüşüyor bence. Zaten kendi tokenları alışveriş için kullanılabilecek ileride. Neo çok kısıtlı ve içlerinde en kıymetlisi olacaktır.
member
Activity: 294
Merit: 11
June 19, 2018, 08:08:18 AM
1'den aşağı bölünmüyor oluşu bir avantaj değil dezavantaj yalnız. Bu küçük esnaf kafası Neo'ya zarar verir. Bunun dışında geleceğe yönelik ciddi atılımları olduğuna katılıyorum.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
June 19, 2018, 08:06:58 AM
Alt yatırımlarımın büyük bölümü neo ve neo tabanlı projelerde eth tabanlılara göre daha başarılı olacaklarına inanıyorum. İnanmak istiyorum en azından Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 19, 2018, 08:04:57 AM
Son zamanlarda inanılmaz bir Neo aşkı tuttu beni. Şuana kadar portföyün %50'sini Neo ve tokenlarına ayırdım. Belki biraz abartmış olabilirim. Ama en azından yıl sonuna kadar şans tanımak isterim. Belki daha fazla Smiley

Antshare zamanından alıp sattığımız coini bugün 50 dolarlarda görmek çok güzel bir duygu.

Beni buna yönelten en önemli hususlar;
*Toplulukta fark edilmeye başlanması,
*ETH'den sonra en ciddi tokenlara sahip oluyor olması,
*Adetinin oldukça az olması ve 1'den aşağı bölünmüyor olması. Sadece 100m adet mevcut. Diğer coinler 10üzeri8'e kadar bölünebiliyor.
*Çin, uzak doğu gibi bir hype alanı olması,
*ETH'deki stabilizasyon sorunları
vs.. vs..

Pages:
Jump to: