Pages:
Author

Topic: Neo nun hedef fiyatı - page 18. (Read 56031 times)

jr. member
Activity: 51
Merit: 1
May 14, 2018, 05:47:30 PM
selam arkadaşlar. yaklaşık 3 aydır çocuk gibi neo izliyorum. tokenleri ve airdropları ile ilgiliyim. her arkadaşıma derim. samsung eth ise neo apple'dir diye. sene sonu hedef fiyatım 800-1000 arasıydı ama umudu kesitim biraz.
aranızda hodl yapan yada tokenlerine yatırım yapanlar varmı merak ettiğimden buraya geldim.

iyi forumlar. umarım kendime buradan neo arkadaşı bulabilirim
member
Activity: 380
Merit: 20
May 05, 2018, 03:37:24 PM
Neo nun hedefi ethereumu yakalamak olacaktır.Sahip olduğu özellikler buna gayet uygun.Dikkat ettiyseniz üzerinde kurulan projelerde son derece başarılı.Sistem genişlemeye ve update olmaya devam ettiği sürece yolu çok açık.Belkide sene sonuna 700-800 dolar olabilir.Ben bir engel göremiyorum..
full member
Activity: 490
Merit: 105
May 05, 2018, 03:20:47 PM
güzel coinler arasında ilk 5 arasında yerini alır bence neo çünkü sağlam bir grafiğe sahip olmak için çok çaba sarfeden coinlerden birisi.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
May 05, 2018, 02:22:28 PM
Bende elimdeki tüm coinler 0.x gibi btc olarak alırım. Neo adet olarak alıp trade yapmadığım nadir coinlerden.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
May 05, 2018, 02:19:07 PM
Yıl sonu beklentim 500 dolar olması, ethın da 1200-1300 doları görmesi 2018 için tahminlerim, neodan daha çok kazanç olabileceğini düşünüyorum oyüzden eth yatırımlarımı da neoya çevirdim neo ucuzken.
member
Activity: 406
Merit: 10
May 05, 2018, 01:37:13 PM
NEO geçen boğada çok etkili bir şekilde yükseldi. Ancak bu boğa sezonunda henüz geçen sezonki performansını göremedik.

Aynı şekilde düşünüyorum rebranding ve boğa sezonu hemen hemen aynı döneme gelince çok iyi yükseliş yakalamıştı, sonrasında da devam ettirdi.
Şimdilik beklemedeyiz.
full member
Activity: 434
Merit: 109
May 05, 2018, 01:35:00 PM
NEO geçen boğada çok etkili bir şekilde yükseldi. Ancak bu boğa sezonunda henüz geçen sezonki performansını göremedik.
member
Activity: 336
Merit: 13
May 05, 2018, 01:18:30 PM
vay be bir ara 180lere cikmisti son aylarda bir turlu yukselemedi.
member
Activity: 224
Merit: 12
April 20, 2018, 02:16:32 AM
neo nun hedef fiyatından ziyade ben neo tabanlı tokenlarla ilgileniyorum bu ara goblin sitesi neo tabanlı bounty programlarına ağırlık vermiş durumda bence herkes bi neo cüzdanı oluşturup bu tokenların ekmeğini suyu çıkmadan yiyebilir
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
April 20, 2018, 01:58:52 AM
NEO'nun en büyük düşmanı Çin devletidir.

Nasıl ki Çin menşeili bir coin olduğu için güçlü diyoruz. İşte tam olarak aynı nedenden dolayı 1000 $ olamıyor. Kısaca açıklayayım;

Bildiğiniz üzere Çin Devleti crypto konusunda oldukça aktifler, zamanında tüm crypto paraları yasaklanacağı konuşulmuştu. Ancak Çinlileri biraz tanımışsam, kendilerine fayda sağlayacak bir teknolojiyi bu kadar kolay harcamazlar. Kaldı ki siyasi konjonktür doların kullanımının azaltılması yönündeyken, tamamiyle yasaklanmasının bir hayli zor olduğunu düşünüyorum. Peki ne gibi regülasyon yapmaya çalışıyorlar? ICO, bildiğiniz üzere bu alanda zaten hepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Bir şekilde insanlar milyon dolarlar toplayıp, ben dükkanı kapattım diyerek gidebiliyorlar. İşte bu kanayan yarayı tedavi etmenin tek yolu, bir şekilde ya para bloklanıcak smart contract ile ya da devlet bazı sınırlamalar ve kontroller uygulayacak, hangisi olursa olsun bizim yararımızadır.

Neo neden çıkmıyor? Neo bir platform değil mi? Ve aslında ana müşterisi de ICO'lardır. Hal böyleyken, Çin tabanlı tokenlar çıkarmakta sıkıntı oluşuyor olabilir. Düşünün bir token hayaliniz var ve kendi milletinizin (Çin) buna destek vereceğini düşünüyorsunuz. Ancak bu alanda engellemeler olduğu için gidip başka ülke kökenli gibi göstermek zorunda kalıyorsunuz. Bu nedenle de, gerekli desteği alamıyorsunuz.

Biraz fazla uzun oldu, kısaca arkadaşlar Neo neden Ethereum'u yakalayamıyor diyorsanız. Çin hükümetinin ICO regülasyonunu tamamlamasını bekleyin derim. Belki hemen 1000 $ olmaz ama Ethereum'un büyük rakiplerinden biri olabilir.

Konu Ethereum olmadığı için çok detaya girmek istemiyorum ama Ethereum dediğimiz coin sadece bir coin değil. Blockhaine fayda sağlayan, Vitalik nedeniyle asıl amacı coin değil blockchain olan bir yapıdır. O yüzden Ethereum olmak kolay bir hedef değildir.
newbie
Activity: 182
April 19, 2018, 09:18:44 AM
Grafik olarak 2-3 gün daha artış sürecek gibi görünüyor. Genel trendi yükseliş olsada sonrası için birşey söylemek zor.
member
Activity: 196
Merit: 10
April 19, 2018, 09:13:58 AM
neo ekibi arkasındaki özel sektör desteği planlı gidişi ve potansiyeli nedenlerine dayanarak ilerleme kaydetmeye elverişli bir alternatif dijital paradır. yatırımcıların yoğun olarak ilgisini çekiyor ve talep seviyesi oldukça iyi.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
April 18, 2018, 04:30:10 PM
NEO toparlayamayacak gibi duruyor.

Şuanki yükseliş durumuna bakarak mı söylüyorsunuz bunu? Son 10 günde kabataslak bir hesapla %30 kazandırmış durumda usd bazında.

Toparlayamayacak görüşünüzün sebebini çok merak ettim
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 18, 2018, 04:24:21 PM
NEO toparlayamayacak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
April 18, 2018, 04:23:37 PM
Neo her daim alınması gereken bir proje, ben her ay bin liralık atıyorum neo'ya imkan oldukça, umarım bir iki yıla beklediğim gibi büyük katlamalar yapar, güvendiğim nadir projelerden biri neo benim için.

Aslında her zaman yapmak istediğim şey bu ama bu disiplini sağlayabilmiş değilim. Düşünce dipteyken almak daha mantıklı geliyor.
member
Activity: 285
Merit: 12
April 18, 2018, 11:02:06 AM
Neo ilk 10daki coinden biri eyvallah fakat ben bu seviyelerdeki coinlerin x10 olmasının çok kolay olmadığını düşünüyorum. O yüzden biraz daha düşük seviyeleri size tavsiye ederim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 14, 2018, 10:02:26 AM
eth değil ama bende yakın gelecekte market capta 3. sıraya en kötü ihitimal ilk 5 in içine gireceğine inanmaktaım. yakın gelecekte eth yi geçebileceğine ise inanmıyorum. her şeyi zaman gösterecek tabiki.
full member
Activity: 406
Merit: 100
April 14, 2018, 09:55:20 AM
neoya ilk 10 arası çok düşük ihtimal ilk 5 te kesin yeri var zamanla yeri ilk 3 te olacaktır ether ile yarışacak döneme girecektir gelecekte en güzel yanı fee yok
Exchange de cıkarıyorlar bence ılk bes hayal degıl rahat bısekılde olucaktır, sacma sapan bıtcoın cash gıbı forkların ılk sıralarda olmasındansa hak eden projeler oralara gırecektır.
full member
Activity: 420
Merit: 100
April 14, 2018, 09:51:16 AM
neoya ilk 10 arası çok düşük ihtimal ilk 5 te kesin yeri var zamanla yeri ilk 3 te olacaktır ether ile yarışacak döneme girecektir gelecekte en güzel yanı fee yok
newbie
Activity: 140
April 14, 2018, 06:24:16 AM
Neo sağlam projelerden uzun süre top 10 da kalacak. Merkeziyeti noktasında sıkıntılar var, artık kimsenin taktığı yok.
Pages:
Jump to: