Pages:
Author

Topic: Neo nun hedef fiyatı - page 24. (Read 56031 times)

member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
March 16, 2018, 04:30:49 AM
Şu son yaşanan gelişmelerden sonra hiç bir Kripto parayla ilgi net bir öngörüm olamıyor malesef. G20 zirvesi ni bekliyorum ben de yatırım yapacam biraz daha bekleme taraftarıyım.

Bence G20 den bir şey çıkmayacak. Konuşacaklar belki ama icraata ve fikir ayrılığına geldiklerinde, herkes bildiğini okuyacak ve değişen birşey olmayacak.
Bakalım bugün neo Meet var ne çıkacak
full member
Activity: 938
Merit: 115
March 15, 2018, 02:53:09 PM
Şu son yaşanan gelişmelerden sonra hiç bir Kripto parayla ilgi net bir öngörüm olamıyor malesef. G20 zirvesi ni bekliyorum ben de yatırım yapacam biraz daha bekleme taraftarıyım.

Bence G20 den bir şey çıkmayacak. Konuşacaklar belki ama icraata ve fikir ayrılığına geldiklerinde, herkes bildiğini okuyacak ve değişen birşey olmayacak.
full member
Activity: 406
Merit: 100
March 15, 2018, 02:50:36 PM
Valla başlıcam g20 sine de sırf buyüzden bile düşüş olabiliyor, içi boş saçma haberlerle piyasadan para çekip panik yaptırarak anasını ağlatıyorlar piyasanın yoksa şimdiye kadar hiçbir yasak vs gibi haberin olmadığı tamamen spekülasyona yönelik hareketlerin olduğu bir piyasada bulunduğumuz açık.
full member
Activity: 546
March 15, 2018, 02:48:33 PM
full member
Activity: 938
Merit: 115
March 15, 2018, 02:46:52 PM
2 gun once dedim ki kendime neo 84 dolar olmus kacirma.  Sonra birseyler oldu araya birseyler girdi bir turlu alamadim.  Simdi bakiyorum 68 dolar.  Simdi almayi dusunuyorum fakat almayacagim 2 gun sonra fiyatina tekrar bakacagim boyle giderse 52 dolar olacak.  Iste o zaman alabilirim desemde inanmayin 2 gun daha beklerim.  Grin

Dostum dibi yakalamak çok mümkün değil. Sana tavsiyem kademeli alım yap, yani parayı böl 3-4 e bu fiyatlardan alıma başla, ben olsam böyle yapardım.
full member
Activity: 980
Merit: 152
March 15, 2018, 01:52:26 PM
Elimdekileri en son 80 dolar civarında bozmuştum, nihayet alım fırsatı verdi ve alım yapabildim. Amerikan hükümetinde yapılan değişiklikler nedeniyle Çin ile olan ticaret konusunda sorunlar yaşanmaya başlayacak, bu durumun bir sonucu olarak da Çin kökenli kriptolarda artış beklenebilir. Ticaret savaşlarında sıcak paranın dolar dışında bir enstrümana akma ihtimali söz konusu.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
March 15, 2018, 01:23:36 PM
2 gun once dedim ki kendime neo 84 dolar olmus kacirma.  Sonra birseyler oldu araya birseyler girdi bir turlu alamadim.  Simdi bakiyorum 68 dolar.  Simdi almayi dusunuyorum fakat almayacagim 2 gun sonra fiyatina tekrar bakacagim boyle giderse 52 dolar olacak.  Iste o zaman alabilirim desemde inanmayin 2 gun daha beklerim.  Grin
full member
Activity: 1019
Merit: 146
March 15, 2018, 12:08:20 PM
ABD kongresi kripto paralar ve icolarla ilgili bir alt oturum gerçekletirip düzenleme çalışmalarına girişti tabi şuan sonuç 0 sadece konuşma.bu konuşmalar yeni fikirlerin oluşumuna daha sonrada eyleme dönüşücek tabi ki.eylem demişken ingiliz borsası CoinfloorEX real btc bazlı vadeli işlemlere başlıyor önümüzdeki ay yani senetlerini bozduğunuzda btc olarak ödemeleriniz alabileceğiniz.bu işmeleri sınan 5.firma olacak ve ilk 4 firmadan 3ü nakit bazlı sunuyor bu işlemleri.gelelim ana konuya asıl önemli konuya Çin yatırım birliği[IAC](hükümet tarafından yönetilmekte olan yatırım ortaklığı şirketi.çin ulusal kalkınma ve reform komisyonuna bağlı) kendi bünyesinde yabancı yatırımcılar komitesi altında  küresel blockchain yatırım vegeliştirim merkezi kuruyor(GBIDC).Amaç IAC’nin Yabancı Yatırımlar Komitesi çatısı altında kurulan yeni finansman merkezi, yurt dışında yapılmakta olan Blockchain projeleri ile ortaklaşa bir şekilde çalışmayı ve ülke içerisinde yüksek kalitedeki yerli girişimlere yatırım yapılmasını amaçlamakta. GBIDC’nin bir diğer amacı ise Blockchain girişimlerine yatırım yapmak ile ilgilenen kurumlara danışmanlık servisi vermek olacak.çok güzel bir haber çooook.Çİn sahalara geri dönüyor üstelik devlet desteği ile çok daha aktif olacaktır.buda kesinlikle neo üzerinde müthiş fiyat yansımaları yapacaktır.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
March 14, 2018, 03:46:48 PM
Boğa moğa boşverin daha iyi bir kaplan aslan devri olması lazım anca kurtarsın bana göre o zaman da neo falan hedef kitleyi baya yükseltir.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
March 14, 2018, 03:35:46 PM
NEO nun hedef fiyatını 400-420 dolar olarak görüyorum ki bu normal bence bu fiyatlara kesin gelir,
full member
Activity: 406
March 14, 2018, 03:28:57 PM
Şu piyasada hedef fiyat diye bişey kalmadı ortada çoğu coin için, 4-5te birine düşenler var valla boğa nasıl olcak merak ediyorum baya katlaması lazım bu zararların çıkması için, bakalım nasıl olcak sıkıldı herkes artık.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
March 14, 2018, 02:46:14 PM
Neo gibi en sağlam coinlerin bile böylesine düştüğü bir ortamda çok moral bozmamalıyız. Sabırla beklemeliyiz çünkü güzel günleri tekrar göreceğiz.

Neo'yu zamanında 25-30$ iken alıp 70$da satmıştım. 70'in altına düştüğünde kademe kademe toplamayı düşünüyorum tekrar, düşerse tabi.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
March 14, 2018, 02:29:46 PM
BEnce gayet mantıklı yatırım olmuş. Çin’in ethereum’u diye nitelendirilmiştir. Diğer coinler ile ilgili belirsizliklerden bu da tabiki nasibini almıştır ama bu neo yu kötü yapmaz. Çin hükümetinin neo yu kabul etmesi ve tüm vatandaşlarına kullanma zorunluluğunu getirmesi zaten daha da geliştirilmesini zorunlu kılacaktır. Tercihim Neo’dan Smiley
newbie
Activity: 18
Merit: 0
March 14, 2018, 01:11:12 PM
71 usd , 0.0086 sat seviyelerinden topluyorum ufak ufak, 80 77 75  nereye kadar düşerse bütçeme göre alacağım,dibine kadar giderim.Yeterki neo  gibi rest çekicek projemiz olsun.
member
Activity: 336
Merit: 13
March 14, 2018, 08:44:37 AM
usdt olsa girerdim simdi. full terste kaldim.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
March 13, 2018, 06:20:03 AM
Geleceği ethereum gibi olucak bence, neo yeni başlıyor ve teknoloji olarak çok iyi bir proje olduğunu düşünüyorum, arkasında çin devletinin olduğunu herkes biliyor zaten oyüzden uzun vadeli yatırım yaptığım projelerden biri.
member
Activity: 152
Merit: 12
March 13, 2018, 06:14:56 AM
Btc hareketlerinden diğer coinlerin yaşadığı gibi etkilendi. Ama boğa piyasası zamanı geldiğinde uçacacak kanaatindeyim.
Ethereum'da olduğu gibi Neo altyapısıyla da Zeepin vb.. ek olarak birçok token görebiliriz. Elde tutmakta fayda var.
member
Activity: 448
Merit: 10
March 13, 2018, 03:41:38 AM
Neo şu anda çok güzel bir fiyatta elime para geçer geçmez hemen alıp cüzdana atacağım fırsat kolluyorum. Bir yandan da gas verecek ama asıl potansiyeli fiyatını katlama beklentisi.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
March 12, 2018, 11:51:10 PM
potansiyeli olan bir coin ama henüz o potansiyele yaklaşamadı.piyasanın yükselmesine bağlı olarak neo'nun daha katlı büyüyeceğini düşünüyorum ama hedefe ulaşır mı zaman gösterecek.
member
Activity: 476
Merit: 10
March 12, 2018, 06:58:23 PM
Neo bence de 3 e katlama potansiyeli olan bir proje. Ben Şimdilik yatırım yapmadım. Biraz altcoinlerden pump yakalayabilirsem kar reelize edip NEO alımı yapabilirim.
Pages:
Jump to: