Pages:
Author

Topic: Neo nun hedef fiyatı - page 61. (Read 56024 times)

sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
October 02, 2017, 02:10:47 PM
NEO’nun ben bu hafta içerisinde bir yükseliş dalgasına kapılacağını düşünüyorum yani büyük balinaların gözü bu coinin üzerinde olduğunu ve yakında bu coinle oynamaya başalyacaklarını düşünüyorum. 50 dolar seviyesinden fazla beklemeden çıkmak en mantıklı hareket olacaktır.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
October 02, 2017, 12:38:45 PM
20 dolar civarlarında almak için bir miktar BTC ayırayım dedim ama yetişemedim. Şimdi 35 dolar seviyelerinde dalgalanıyor. 70 dolar öngörüsü uçuk değil. Şu fiyatlardan bile toplanabilir diyorum. GAS olayı da cabası ama onu ayrı olarak almak saklamak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
October 02, 2017, 11:51:02 AM
NEO'nun fiyatı zaten daha önce 50 doları aşmıştı gelecekte de deidğiniz gibi 70 dolar seviyesini aşacağını düşünüyorum ben. 70 dolar seviyesi çokta yüksek bir seviye değil bana kalırsa, yani NEO'nun yükseleceği göreceği bir yer.

Çin'in yaptıkları da NEO'yu etkilememiş gibi gözüküyor şu aşamada.
member
Activity: 84
Merit: 10
October 02, 2017, 11:07:36 AM
çok uzun süre sentler seviyesinde gitmiş bir coin birden 30-40 USD'lara gelmişse ve 1.8 milyar USD market cap'e ulaşmışsa bir düzeltme neredeyse kaçınılmaz olur. NEO Çin'in BTC için koyduğu sansürleme çalışmalarından sonra birden uçtu, politik sebeplerden dolayı bir anda cazip hale gelen bir coin, bu koşullar yine her an aksi yönde de değişebilir...

Crypto piyasaları çok yeni olduğu için geleneksel teknik analiz yöntemlerinin yanında başka metodlar kullanarak değerlendirmelerinizi yapmanızı tavsiye ederim.
Neo bana kalirsa dedigin duzeltmeye zaten girdi.  Cin olayi patlak vermeden once 38-40 dolar civarinda gidiyordur. Hatta 50 yi gordugu zamanlar oldu.
Sonrasinda gectigimiz ay icerisinde 10 dolara kadar geriledi.
Bunun uzerine 1 duzeltme daha olmasi gerekiyor bana kalirsa. Fiyati destekleyecek soylentilerden baska pek bir sey yok su anda. Gorecegiz bakalim onumuzdeki gunler ne getirecek.
Red Pulse ICO basarili gecerse NEO momentum kazanabilir.
full member
Activity: 980
Merit: 152
October 02, 2017, 10:49:58 AM
Neo, ilk icosunu gerçekleştirene kadar fiyatı ne olacağı belirsiz coinlerden biri. Potansiyeli var, cüzdanda gas üreterek bonus kazandırıyor; tek olumsuz yönü Çin hükümetinin kripto piyasası konusnda henüz tavrını netleştirmemesi. Red Pulse icosu tutarsa şu andaki seviyesinin on kat üstüne çıkma potansiyeline sahip. Ya da elimde bir miktar olduğu için bana öyle geliyor. Smiley
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 02, 2017, 05:58:30 AM
teşekkürler
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
October 02, 2017, 05:42:49 AM
çok uzun süre sentler seviyesinde gitmiş bir coin birden 30-40 USD'lara gelmişse ve 1.8 milyar USD market cap'e ulaşmışsa bir düzeltme neredeyse kaçınılmaz olur. NEO Çin'in BTC için koyduğu sansürleme çalışmalarından sonra birden uçtu, politik sebeplerden dolayı bir anda cazip hale gelen bir coin, bu koşullar yine her an aksi yönde de değişebilir...

Crypto piyasaları çok yeni olduğu için geleneksel teknik analiz yöntemlerinin yanında başka metodlar kullanarak değerlendirmelerinizi yapmanızı tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
October 02, 2017, 05:41:50 AM
Herkese Selamlar,

Yaklaşık 3 aylık bir kötü al sat sonrası yüzümü ilk kez güldüren coin neo oldu. Miktarı sormayın hiç, çok az ..Tabii aslında cepte olmayan kar, kar değildir ama benim nacizane teknik olarak baktığım grafiklerde -kusura bakmayın teknoloji özürlü olarak grafiği ekleyemedim - daralan üçgen formasyonunu kırdıktan sonra iyi bir şekilde yükselişine devam ediyor. Benim öngörüm zirvesi olan 60$ ı da kırıp 70 li seviyelere kadar çıkabileceği..
Piyasayı iyi bilen arkadaşların da neo hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Sizler nasıl görüyorsunuz?

Ben piyasayi cok iyi bildigimi iddaa etmeyecegim ama piyasayi iyi bilen kisiler kripto piyasasida kuculen ucgenlerin cok komik oldugunu ve guvenilmemesi gerektigini soyluyorlar. Twitterda herkes kuculen ucgenler ciziyor cok sacma. Bu piyasa haberler uzerinden degerlenir birisi cikar yasakliyorum der ucgen ters döner bir ulke gelir destek verir ücgen gene ters döner, fork gelir falan filan. ez cümle ücgen yerine haber kovalayin derim.

Ha bu arada Neo saglam coindir teknolojisi falan potansiyel var yani Smiley
full member
October 02, 2017, 05:38:18 AM
Yok mu yorum yapacak
full member
October 02, 2017, 02:38:31 AM
Herkese Selamlar,

Yaklaşık 3 aylık bir kötü al sat sonrası yüzümü ilk kez güldüren coin neo oldu. Miktarı sormayın hiç, çok az ..Tabii aslında cepte olmayan kar, kar değildir ama benim nacizane teknik olarak baktığım grafiklerde -kusura bakmayın teknoloji özürlü olarak grafiği ekleyemedim - daralan üçgen formasyonunu kırdıktan sonra iyi bir şekilde yükselişine devam ediyor. Benim öngörüm zirvesi olan 60$ ı da kırıp 70 li seviyelere kadar çıkabileceği..
Piyasayı iyi bilen arkadaşların da neo hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Sizler nasıl görüyorsunuz?
Pages:
Jump to: