Pages:
Author

Topic: Neo nun hedef fiyatı - page 9. (Read 56022 times)

legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
November 11, 2018, 12:11:37 PM
Birçok altcoinden farkı kalmadı. Son düştüğü fiyatlardan sonra hala kalkınamıyor olması beni korkutuyor. Büyük bir potansiyeli olduğunu ve en değerli coinler arasında yer aldığını söylüyorduk fakat fiyatlanma konusunda piyasalar ile aynı doğrultuda gidiyor.
member
Activity: 504
Merit: 12
November 11, 2018, 11:33:36 AM
Neo uzun zaman piyasada gidişat düşüş doğrultusundayken o her zaman yükseliyordu hatta rekorlar kırdı ama şimdilerde oda direnci sağlamadı.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
November 11, 2018, 09:42:44 AM
neo çok  popüler bir coin oldu ve sansasyonel yükselişler de sergiledi fakat boğadan nasibini aldığı gibi ayıya da yem oldu. toperlaması uzun sürecektir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
November 11, 2018, 08:50:51 AM
Hangi coin için kendimce bir hedef fiyat belirtsem ya çok daha fazla yükseğe gider yada o fiyattan 10 kat aşağı gider artık bi başka psikolojiye girdim kendimi kötü hissettim ama tamamen kafada bitiyor bu olay
full member
Activity: 406
Merit: 100
November 11, 2018, 08:26:29 AM
Herkese Selamlar,

Yaklaşık 3 aylık bir kötü al sat sonrası yüzümü ilk kez güldüren coin neo oldu. Miktarı sormayın hiç, çok az ..Tabii aslında cepte olmayan kar, kar değildir ama benim nacizane teknik olarak baktığım grafiklerde -kusura bakmayın teknoloji özürlü olarak grafiği ekleyemedim - daralan üçgen formasyonunu kırdıktan sonra iyi bir şekilde yükselişine devam ediyor. Benim öngörüm zirvesi olan 60$ ı da kırıp 70 li seviyelere kadar çıkabileceği..
Piyasayı iyi bilen arkadaşların da neo hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Sizler nasıl görüyorsunuz?
Vay be geçen sene, herşey rekorlar kırmadan öncesi. 60-70 değil 150 200 dolarları bile gören koca neo, şimdilerde 15 dolarlarda geziyor sessiz sedasız, bir dahaki hedef fiyatı 300-400 minimum olucaktır diye bir düşüncem var.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 11, 2018, 08:19:31 AM
600 doları görür Neo aksini asla düşünmem piyasadaki sağlam platformlardan aldığınız kripto para değerinni kaybetse bile eski değere ulaşma kapasitesini sonuna kadar kullanır. Sorun patlak altların eski değerine asla ulaşamayacak olması pazar için.
full member
Activity: 322
November 04, 2018, 05:27:11 PM
eskiden neonun iyi yerlere geleceğini falan aklımdan geçirirdim fakat şuanki fiyatlara düşünce kahırdan ölmek üzeriyim 100 dolardan aldım ya ben çok zararım var benim inş 600 doları görürüz
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
November 04, 2018, 05:16:08 PM
evvela bütün kripto para sektörünün canlanması ile Neo Platformu'nun değerini yükseltmesi arasında paralellik olduğunu unutmayacağım Neo tek başına fiyatını yükseltecek imkanlara sahip değil bütün pazar birlikte büyüme bekliyor.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
November 03, 2018, 04:52:24 PM
Neo fiyatından aklı başında göçebe gibi yaşamayacak olan yatırımcılar olağanüstü zihin çabaları göstermeden geri dönüşün aforizm olmadığını anlayacak. Neo aşağıya ziyaret etti geçici olarak.
full member
Activity: 938
Merit: 115
November 03, 2018, 07:23:17 AM
Herkese Selamlar,

Yaklaşık 3 aylık bir kötü al sat sonrası yüzümü ilk kez güldüren coin neo oldu. Miktarı sormayın hiç, çok az ..Tabii aslında cepte olmayan kar, kar değildir ama benim nacizane teknik olarak baktığım grafiklerde -kusura bakmayın teknoloji özürlü olarak grafiği ekleyemedim - daralan üçgen formasyonunu kırdıktan sonra iyi bir şekilde yükselişine devam ediyor. Benim öngörüm zirvesi olan 60$ ı da kırıp 70 li seviyelere kadar çıkabileceği..
Piyasayı iyi bilen arkadaşların da neo hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Sizler nasıl görüyorsunuz?

Geçtiğimiz sene tam boğa döneminde açılmış bir konu olduğunu görüyorum. Konuya o kadar çok ilgi gösterilmiş ki neredeyse 1 yıl sonrasında bile fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Özellikle konunun açıldığı ilk dönem fiyatlarına baktığım zaman günümüz fiyatlarının oldukça gerilediğini ve yapılan tahminlerin çok daha altına geldiğini görüyorum. NEO'ya fazlasıyla güvenen ve ciddi miktarda yatırım yapmış birisi olarak şunu belirtmek istiyorum ki önümüzdeki 2 yıl içerisinde NEO sayesinde birçok insan daha milyoner olacak. Tabii ki geçtiğimiz yıl gördüğümüz boğa dönemini aynı şekilde görmediğimiz sürece bu söylediklerim imkansız gibi duruyor olsa da gerçekleşeceğine inanıyorum.

Kesinlikle size katılıyorum. Neo ya bende çok güveniyorum. Muhakkak her portföyde bir miktar da olsa bulunması gereken bir coin.

NEO uzun vade alınır mı ?

Dostum zaten şu ara ne almayı düşünürsen düşün, kesinlikle uzun vadeli düşün. Ama şunu söyleyebilirim ki bana göre neo gelecekete zengin edecek kendini kanıtlamış koinlerden biridir.
member
Activity: 336
Merit: 17
November 01, 2018, 05:05:43 AM
Neo nerlerden buralara kadar indi. Konuyu ay başında acmissin. Şuan Neo aynı yine 18-20 dolar arasında dolanıyor. Yani 60 dolar olursa zaten x3 yapmış olacak. Şuan için bu çok kolay birşey değil Neo için. Ama ilerisi için dua da Neo toplanabilir. Geleceği olan coinlerden bana göre.
member
Activity: 234
Merit: 10
November 01, 2018, 03:13:35 AM
borsalar destekleyecekmi acaba neoyu ona göre cüzdana geri çekeyim ama neonun düşüşü kötü oluyor bu gidişle 10 usd seviyesinde göreceğiz. gib.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
November 01, 2018, 03:05:28 AM
Neo bu ay hard fork olacak.  Elinde neo olanlara bir coin verecekler.  Fakat bu yeni coin ether tabaninda olacak.  Hangi oranda verilecek hangi borsa destekleyecek bilmiyorum.  Arastirabirsiniz belki kazancli olabilir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
October 30, 2018, 01:18:22 PM
Herkese Selamlar,

Geçtiğimiz sene tam boğa döneminde açılmış bir konu olduğunu görüyorum. Konuya o kadar çok ilgi gösterilmiş ki neredeyse 1 yıl sonrasında bile fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Özellikle konunun açıldığı ilk dönem fiyatlarına baktığım zaman günümüz fiyatlarının oldukça gerilediğini ve yapılan tahminlerin çok daha altına geldiğini görüyorum. NEO'ya fazlasıyla güvenen ve ciddi miktarda yatırım yapmış birisi olarak şunu belirtmek istiyorum ki önümüzdeki 2 yıl içerisinde NEO sayesinde birçok insan daha milyoner olacak. Tabii ki geçtiğimiz yıl gördüğümüz boğa dönemini aynı şekilde görmediğimiz sürece bu söylediklerim imkansız gibi duruyor olsa da gerçekleşeceğine inanıyorum.

Kesinlikle size katılıyorum. Neo ya bende çok güveniyorum. Muhakkak her portföyde bir miktar da olsa bulunması gereken bir coin.

NEO uzun vade alınır mı ?
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 30, 2018, 12:50:38 PM
Herkese Selamlar,

member
Activity: 560
Merit: 12
October 30, 2018, 12:39:57 PM
160 doları gördü bu gözler şimdi geldiği değerleri görünce insan gerçek hayret ediyor. Yaşanan gelişmelerde fayda etmedi neo tabanlı borsanın piyasaya sürülmesi falan.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
October 30, 2018, 12:37:05 PM
Herkese Selamlar,

full member
Activity: 406
Merit: 158
October 30, 2018, 12:14:38 PM
Ben ethereum ve neo için hedef fiyat koymayı pek doğru bulmuyorum, herzaman önleri açık nezaman için bir hedef düşünülüyor, bana kalırsa 1-2 yıl içindeki ilk hedef noktası 450-500 dolardır, daha uzun vadede ise daha yüksek yani süreye bağlı olarak değişir.
full member
Activity: 387
Merit: 186
October 30, 2018, 05:19:13 AM
Neo pazar kırmızı olup kan banyosunda takılırken fiyatı yükselmeyecek belli başlı altlardan biridir. Pazarın genel eğilimine bazen ters hareket eden Ripple oldu son zamanlarda ancak diğerleri tam uyumlu.
full member
Activity: 353
October 28, 2018, 04:56:33 PM
Neo major altcoinler arasına girme şansını yakaladıktan sonra pazarda gerçekleşen erime neticesinde eski cazibesini yitirerek hedef fiyatın oldukça uzağına düştü. Piyasa düzelsin Neo toparlanır.
Pages:
Jump to: