Pages:
Author

Topic: NEO tabanlı icolar Binance'a eklenecek [RPX ve QLİNK EKLENDİ, SIRA DİĞERLERİNDE] - page 2. (Read 1366 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Neo tabanlı icolar gerçekten sağlam oluyorlar. Birde sayıları fazla olmadığı için çok talep var. Bu da fiyatı arttırıyor.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Neo tabanlı icolar binancceye eklenmesi icoların fiyatlarının çok rahatlıkla pump yapacabiliceğini düşünüyorum rahatlıkla x3 yapar gibi gözüküyor ama dikkatli olmak lazm.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Hirozaki yine bildi güzel kazandırdı eyvallah, seni dinleyenler kesinlikle karlı çıkacaktır her söylediğin projede kazandırıyorsun, bugün x3 görmüş kucoin tarafında, gerçekten çok büyük bir yükseliş yaptı hacim azdı fiyat düşüktü derken.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Binance olmasa zaten neo bu kadar hızlı yürüyemezdi. Şimdi babalarını yürüttüler çocukları da yürütme kararı almış gibi duruyor binance. Şu aralar sağlam neo projeleri çok sağlam kazandırır takip etmekte yarar var.
full member
Activity: 434
Neo bu piyasa için köklü ve gelecek vaat eden bir coin ıcolar ile bunu daha da çok destekliyor. Her yeni ıco'nun neo için bir artı olduğunu düşünüyorum. Şuan ki piyasa bazında neo biraz geriledi fakat boğa sezonu ile yerini geri kapması oldukça muhtemel.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
ico ları nerden takip edbiliriz
full member
Activity: 854
Merit: 113
neo icolari binance'a girmeye devam ettikce neo fiyati artacaktir diye dusunuyorum. neonun ethereumdan tek eksigi altyapisini kullanan icolar. bu eksikte zamanla kapanacaktir.
newbie
Activity: 252
aslında neo tabanlı ıcoları takip etmek lazım çünkü neo tabanlı ıcolara bakıyorum güzel kazantırıyor ben bundan sonra takibimde olaçak ve girmeyi düşünüyorum siz düşünebilirsiniz bana en az yüz yüz kar marçı bırakır
member
Activity: 112
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
nexo icosu var yakinda. neonun merkeziyetsiz borsa icosu. onunda ico sonrasi binance'a eklenme ihtimali oldugunu dunuyorum. hype cok yuksek.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Şimdi sıradakini tahmin etmek çok önemli . Hiç yoksan %50 kazandırma ihtimali doğuyor .
newbie
Activity: 191
Kucoinde çok az miktarda almıştım kalan para üstüyle sakız alır gibi.Dna denen saçma koinden alacağıma bundan alsaymışım keşke.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
hero member
Activity: 756
Merit: 500
nex şu anda neo icoları arasında baya popüler. binance'a girme ihtimalininde çok olduğunu düşünüyorum. ico büyük ihtimalle hardcap yapacaktır.
member
Activity: 140
Merit: 15
neo bu ara baya prım yapmaya basladı. Sımdıde ont verıcekler bınance ıcınde duyruldu. ayrıca her at gas verıyor. bu gıdısle fıyatı dahada artar.
member
Activity: 448
Merit: 10
Neo tabanlı ico larıın hangileri olduğunu ve gelişim süreçlerini nerden takip edebiliriz..

Forumda Neo tabanlı strat tabanlı icoların bulunduğu bir konu vardı.

Neo tabanlı olanlar

Red Pulse
DeepBrainChain
Qlink
zeepin
trinity

Apex i unutmayalım ondan oldukça ümitliyim aslında, bakalım bizi üzecek mi yoksa sevindirecek mi . Heyecanla 1 Martı bekliyorum güzel bir açılışla diğer NEO icolarına bir ümit ışığı yakabilir.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Umarım poloniex in el değiştirmesiylede NEO nun kendisi ilk önce poloniex ' e girebilir . Sonra assetleri . Adamlar GAS' ı aldı fakat NEO yu almamaları çok enteresan .
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Bridge Protocol diye bir proje var duyanınız ilgileneniz var mı ?

O da aynı şekilde bir neo projesi ve güzel bir hype var gibi, yatırım yapanınız yada yapmayı düşüneniniz var mıdır ?
sr. member
Activity: 329
Asyalılar birbirini tutuyor ve kripto piyasasında asya projesi denince herkes ilgi gösteriyor.

Bu asya dominantlığı devam ederse bir bakmışsınız NEO ETH'ın yerini almış...
full member
Activity: 308
NEO tabanlı projeler genelde sükse yapmıyor, öyle 10x-20x yapmıyorlar yani, sadece ufak karlar bırakıyorlar.
sr. member
Activity: 401
Presale is live!
NEO çok aşağıda kalıp unutuldu işin ilginç tarafı üstüne durmadan ico geliyor. Fiyatı 1000 dolar olmazsa eğer çok şaşıracağım açıkçası. Ethereum kadar büyüyecek bu gidişle. Hem başarılı da oluyor icoları.
Pages:
Jump to: