Pages:
Author

Topic: NEO ve Ethereum karşılaştırmasıyla ilgili faydalı bir yazı - page 2. (Read 222 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Her iki coini de yakından takip ediyorum. Bana kalırsa her ikisi de her yatırımcının elinde bulunmalı. Ethereum daha garanti olsa da NEO'nun kısa vadede kar potansiyelini daha çok görüyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Adama helal olsun o kadar iyi anlatmış ki artık bu kıyaslamalara ya da karşılaştırmalara son noktayı koymuş. İkisini de seçme şansım varken niye sadece birine yatırım yapayım ki.
member
Activity: 448
Merit: 10
Neo da beklentiler yüksek Bir Neo ICO su olan APEX te 1 Mart ta salınacak diye biliyorum. Eğer ki katlanarak çıkarsa bu neo nun bir sonraki ICO larına referans olur. O zaman hem Neo hem de Neo icoları değerlenir. Bu sebeple ben bu iconun sonuçlarına çok değer veriyorum. Zeepin değerlendirme dışı benim için nedenlerini belki bir sonraki mesajda paylaşırım.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
bence eos da eklenmeli neo ve ethereumdan eksiği var diyorlar ama bence eksiği yok fazlası var çünki kullandıgı alt yapı ücretsiz olması vs bunlar hep bir artıdır .. neo da ethereum seviyesine gelecektır bu arada
full member
Activity: 238
Merit: 102
Tüm herkes NEO hakkında konuşuyor bu sıralar büük bir patlama yaşayacak gibi umaırm beklentileri terse düşürüpte bizi ters köşe etmez Neo. Umudum var neodan bilgilendirme için teşekkürler. Boş bir vakitim olduğu zaman makaleyi okuyacağımdan emin olabilirsin.
member
Activity: 280
Merit: 10
ben yazıyı gereksiz uzun buldum 5 sayda değilde şöyle 1 sayfa olsaymış one pager gibi çok daha faydalı olurmuş
member
Activity: 280
Merit: 71
Güzel bir yazı olmuş. Böyle makaleler özellikler yeniler için gayet faydalı. NEO gerçekten gelecek vaadeden bir coin. Çinlilerin desteği de güzel. Ethereum da Ruslar tarafından iyi destek alıyor. Bu iki coin de bu piyasada uzun sürelerde güzel yerlere gelecektir.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Gözler NEO'nun üzerinde ve gümbür gümbür geliyor. Ethereum ile kıyaslanması çok normal, her ikisini de elimde bulunduruyorum o yüzden yazı ilgimi çekti okuyacağım
newbie
Activity: 4
Katılıyorum bir de ileri sayfalarda bazı ilginç detaylar var. Örneğin Onchain diye bir şirketin NEO ile ortak olduğundan bahsediliyor. Onchain Çin'de işlerini yürüten bir şirketmiş. Hatta kurucuları NEO'nun sahipleriymiş. Makaleden anladığım bu adamlar Çin hükümetine yaranmaya çalışıyorlar. Tencent & Facebook örneğinde Tencent'in sadece Çin'de çalışmasına rağmen Facebook'dan büyük olduğu söyleniyor...bunlar korkunç şeyler. Yani karşımızda bir Çin versus Dünya örneği var.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
yeni başlayanlar için faydalı bir makale. hani çoğu coinin yok olacağını ve yalnızca çok azının bitcoin ile birlikte hayatta kalacağını söylüyoruz ya smart contract platform coinler için de ethereum ve neo dışındaki coinlerin çoğunun yok olacağını düşünüyorum. Belki Cardano, Eos, Icon hayatta kalabilir; bunlar nispeten yeni olduğu için ve kapasitelerini tam bilmediğim için söylüyorum.
Ancak waves, stratis, ethereum classic, achain gibi coinler en fazla 1-2 sene içerisinde yok olacaklardır diye düşünüyorum. Neo ile Ethereum hayatta kalır ve birbirleri ile yarışırlar ve fiyatları oldukça yüksek olur bence.
newbie
Activity: 4
Arkadaşlar twitter'da denk geldim. Hem NEO'yu merak edenler hem de Ethereum ile farklarını anlamak isteyenler için epey faydalı bir yazı olmuş. NEO Çin'i arkasına alırsa tehlikeli olabilecek gibi görünüyor.

Yazı 5 sayfa okuyup aydınlanmak isteyenler için linkini bırakıyorum: http://kaptankripto.com/2018/02/neo-nedir-ve-ethereum-ile-farklari/
Pages:
Jump to: