Pages:
Author

Topic: Neon Exchange (NEX) ICO için KYC - Katılım hakkı paylaşım alanı - page 2. (Read 358 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
Benim de iki kisim icinde katilim hakkim var. Birincisinde herkesin hakki olacak ikinci kisim kapanin elinde kalir tarzi. 4-5 ay once olsa ikinci kisim girmek imkansiz gibi birsedi, ancak su an icin bunu soylemek imkansiz. Ben yinede bin dolarlk hakkimi yatiracagim.

zaten 1000 dolarlık olan kişiler yatırsa ico bitiyor, hiç 9 bin lik kısıma pay kalmıyor,  bence çoğu kişi yatıracak 1000 dolarlık olanlardan,  kalan 9k dolarlık olanlardan sırf zengin olanlar zaten 9 bin olarak yatırsa hemen dolar
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bir de bizim millete fakir derler 1k -10k dolarlar havada uçuşuyor. Şaka bir yana neo ile yatırım yapılacaksa icoya neonun bu fiyatlarıyla girmek pek akıllıca olmaz gibi.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ben de varım bu işte.1000 dolarlık payımın hepsini kullanacağım.Adamlar öz çalıştı tam çalıştı.Boş olsalarda yapıp çıkarlardı en başından ama sağlamcılar çalıştılar
member
Activity: 294
Merit: 10
Benim de iki kisim icinde katilim hakkim var. Birincisinde herkesin hakki olacak ikinci kisim kapanin elinde kalir tarzi. 4-5 ay once olsa ikinci kisim girmek imkansiz gibi birsedi, ancak su an icin bunu soylemek imkansiz. Ben yinede bin dolarlk hakkimi yatiracagim.
member
Activity: 522
Merit: 13
benim bir nebze ümidim var fazla olmamakla birlikte, nihayetinde piyasalar düzeldiğinde yine de her halükarda karlı bir ico olacaktır.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Aslında normal şartlarda piyasada en iyi kazandırabilecek icolardan biriydi nex ama şu şartlarda ne olacağını kestirmek çok zor, 10x de yapabilir ,  -10x de en mantıklısı şuan yatırım yapmayıp beklemek.
member
Activity: 532
Merit: 12
Yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum. Bu zamana kadar olan bütün ico larin hali belli. Yine de bu ico ya katılım yapacakmısiniz? Çoğu ico çıkış fiyatının kat ve kat altında gidiyor.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Benim etrafımda 4-5 kişi başvurdu ancak hiçbirimize çıkmadı. Olur da hızla yükselirse iyi ama bunu satın alanlar çok büyük beklenti içinde olacak fiyatı bazı ICO'lar gibi %80-90 düşerse vay haline...
member
Activity: 1282
Merit: 43
Milyon dolarlarım olsun şu anda şu piyasa koşullarında 10 dolar bile yatırmam herhangi bir icoya. Katılanlar umduklarını bulurlar umarım.
full member
Activity: 588
Merit: 125
benim hakkım var ama girilir mi artık bilmiyorum 10000 dolarlık yatırım hakkım var benim ama dediğim gibi kararsızım girip girmemekte
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Ben belki bütün hepsini yatırmazsam, biriyle hakkımı paylaşmayı düşünebilirim belli olmaz.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bildiğiniz gibi Neo exchange için çok uzun KYC süreci yaşandı, çekilişle katılımcı belirleme,  pasaport selfie vs. , ardından ico için uzun bekleyiş. 

Şu an ICO katılımları için güncelleme geldi,

Aradamız da 9000 dolarlık - 1000 dolarlık  ico katılım hakkı çıkan kyc yi de zamanında bitirmiş ama yatırım yapmayacak ya da limitin tamamının kullanmayacak kişilerle;   ( çünkü bir kerede yatırım yapılıyor, 300 dolar yatırıp, sonra 700 daha yatırım yapamıyorsunuz, hakkınız yanıyor. )

Katılım hakkı çıkmayıp uzun süredir Neon Exchange icosunu takip eden, yatırım yapmak isteyenler arasında,

Bir fikir paylaşımı yapalım,  kimler yatırım yapmak istiyor, ya da kimler hakkının tamamını yatırmak istemiyor ?
Pages:
Jump to: