Pages:
Author

Topic: Nerde teknoloji nerde proje nerde bu millet? - page 3. (Read 558 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çok kızdığım sinirden dişlerimi sıktığım şey şu.
Örnek veriyorumUlan geçen sene proje güzel diye 1000 sata çıkan projenin 80-100 satta ne işi var mk.
Olm kim bu manyak satıcılar?
Kim sürekli bu döngüyü yaşatıyor lan bize?
Nerede teknoloji hani hepimiz ürüne bakıyorduk.
Kim satıyorlar bu coinleri.
Ethereumu kim gömdü lan aşşa o kadar.

Al-sat çocuk oyununa çevirdiler piyasayı. Çoğunluğun projeye baktığı yok valla. Şişirip şişirip vuruyorlar kafasına.
Şöyle demişsiniz ya hani; "Nerede teknoloji hani hepimiz ürüne bakıyorduk." Tam da bu konuda şöye bir gözlemim var: Bir coin ya da tokenin logosuna, renklerine, web sayfasındaki tasarıma bakıp da (sadece tasarım diyorum içerik de değil) yatırım yapan büyük bir kesim var. Bunlar amatörlermidir, çoluk-çocukmudur bilmiyorum ama yabancı forumda da bu muhabbetin geçtiğini görmüştüm.
member
Activity: 518
Merit: 10
Balinalar piyasayı şekillendiriyor. yatırımcılar önceden ico zamanında yatırım yaparlardı fiyatı düşük alalım diye şimdi ise icoların bir anlamı kalmadı. İco bittikten sonra borsadan çok düşük miktarlara alabiliyorsun.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Maalesef bu piyasa böyle dostum beklentiler satılır gerçekler alınır Smiley şuan gerçekleri yaşıyoruz bana kalırsa hala bu fiyatlar bile yüksek ama işte bi değer biçtik hep beraber yükseltip indiriyoruz.
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
Adamlar gelişmeye projeye falan bakmıyorlar . Bizim gibi yatırımcıları nerede avlayacaklar ozaman çıkıyorlar sanki .
full member
Activity: 336
Merit: 100
valla hocam bir çok proje 10x -20x zarar yaptı, yani piyasa yerlerde, bir şekilde ilerlemesi gerekiyor projelerin
member
Activity: 283
herkesin sorduğu soruyu sende sormuşsun. valla bende bunu anlamıyorum. bir insan 1 dolara aldığı şeyi 0.1 dolara neden satar?
newbie
Activity: 196
Merit: 0
.aynı soruyu ben de soruyorum Cheesy Ethereumu kim yerlere çekiyor kim! ama tabi ancak sinirlendiğimle kalıyorum o ayrı mesele. Sonumuz da hiç iyi görünmüyor bakalım
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bu gidiş, gidiş değil! pes dedirtene kadar işin cılkını çıkartacaklar gibi ancak 200 milyar'ın altına inmeyiz diye düşünüyorum. altcoinlerde kantarın topuzunu kaçırdılar fakat toparlaması hiç de zor değil. ripple'ı düşünün, 1k'lara kadar geriledi 1 ayda 22k'lara çıktı, ufak tefek coinlerde bunu ve daha fazlasını yapmak çok daha kolay olacaktır. aradaki marjın fazlalığı iştah kabartıcı olmasını sağlıyor, ağzından sular akıyordur balinaların şimdilerde...
member
Activity: 233
2014 te olan oluyor ozamanlar cogu insanın guvenip para yatırdıgı alt koinlerin hepsi çöp oldu 2014 te piyasada 75 civarı kripto para vardı ve birden sayı 600 lere cıktı bunlara para yatırıp su an elinde hala bişey olmayan adamlar var aradan 5 sene gecmiş prim yapan coin sayısı 600 icinde 10 tane anca belkide bizide boyle bir 5 sene bekliyor baska turlu bi fiyatların hic bir acıklaması olamaz kimse bu kadar ucuzdan mal toplatmaz
full member
Activity: 1176
Merit: 159
bizzat kendileri proje sahipleri satıyor atıyorum, 100 milyon tokenin 20 milyonu bizde 80 milyonu onlarda sat sat bitmez ne güzel.
member
Activity: 109
Benim anlamadığım, adamlar ico yapıyor, ico hardcap yapıyor , ico satış fiyatı atıyorum 1 dolar. Daha bounty ödülleri dağıtılmamış ama borsalarda ico fiyatının 1/10 yada 1/15 fiyatına işlem görüyor. Bu nasıl bir iştir? Ya ico yalan yada başka hile hurda var bu işlerde.

1/10 - 1/15 likten arda kalan ondalık kısmı cebe indirip bahsettiğiniz oranlarda işlem hacmi oluşturuyorlar ki bakın coinimiz işlem görüyoruz scam proje değiliz ayağına yatmak için.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Genelde çoğu zarar etmiş kişiler diye düşünüyorum, zararın neresinden çıkarsam kardır diyen coini o anki fiyat neyse satıp çıkıyor. Benim anlamadığım, adamlar ico yapıyor, ico hardcap yapıyor , ico satış fiyatı atıyorum 1 dolar. Daha bounty ödülleri dağıtılmamış ama borsalarda ico fiyatının 1/10 yada 1/15 fiyatına işlem görüyor. Bu nasıl bir iştir? Ya ico yalan yada başka hile hurda var bu işlerde.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
Maalesef kripto dünyasında ürün mürün hikaye. Herkes ufaktan yırtmaya bakıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
"Balina" ve "onun peşinde koşan küçük paluklar"

Blockchain elbette ki geleceğin teknolojilerinden hepimiz bunu kabul ediyoruz. Ancak şu anda daha doğru düzgün çalışan proje yok yani daha emekleme aşamasında bura da binlerce proje olabilir ama henüz  emekle me devresinde bile sayılmaz. Peki neden bu kadar aktif çünkü balinalar para kazanmak istiyor.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Çok kızdığım sinirden dişlerimi sıktığım şey şu.
Örnek veriyorumUlan geçen sene proje güzel diye 1000 sata çıkan projenin 80-100 satta ne işi var mk.
Olm kim bu manyak satıcılar?
Kim sürekli bu döngüyü yaşatıyor lan bize?
Nerede teknoloji hani hepimiz ürüne bakıyorduk.
Kim satıyorlar bu coinleri.
Ethereumu kim gömdü lan aşşa o kadar.
Pages:
Jump to: