Örneğin bu mesajda moderatöre 6 adet merit gelmiş. Neden? Sırf moderatör diye mi? Yoksa başka bir sebebi mi var?
Foruma kayıt olduğunuz 6. günde tüm forumun yapısını çözüp merit dağılımının adil olmadığı tespitine mi ulaştınız ? Merit dağılımında smerit sahibi kişi kendi kriterlerine göre mesajı değerlendirir ve istediği mesaja yollar. Meriti yüksek birisi örneğinize ben uyuyorum sanırım attığım postları açıp bir okuyun daha sonra kalite hakkında konuşabiliriz. 1000 merit üzeri olduğum için hazırladığım iyi paylaşımlar için merit almamam gerektiğini düşünmeniz tamamen saçmalık.
Çoğu kişi legendary veya hero rütbelerine ulaştıktan sonra forumu sadece bir gelir kapısı olarak gördüğü için yeni bir hesap açarak o hesapları geliştirme fikrine yöneliyor. Ben öyle yapmayı tercih etmiyorum.
Foruma kayıt olduğumda ben de hazırladığım tüm paylaşımların merit hak ettiğini düşünüyordum. Oysa ki çok önemli olduğunu düşündüğüm bilgiler buradaki herkesin zaten bildiği şeylermiş. İlk merit verilen paylaşımım üye olduktan bir kaç ay sonraydı. 10 meriti tamamlamam ise çok daha uzun sürdü. Ancak bu sürede kendimi geliştirmeye ve öğrenmeye devam ettim. Size de tavsiye ederim.
Foruma yeni başlayan kullanıcılara kendilerini görünmez hissetmemeleri için mümkün olduğunca merit verme konusunda kriterlerimi düşük tutuyorum. Size de kendinizi bu forumun bir parçası olarak hissetmeniz ve yüreklendirmek için basit bir postunuza merit vermiştim. Ama sanırım siz sadece bir kaç günde yüzlerce merit kazanabileceğiniz için hiç bir anlamı olmadı.