Pages:
Author

Topic: Nerlerde nereleri gezip görmek lazım?? - page 2. (Read 276 times)

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Fotoğraf çekmek için Türkiye içerisinde pek çok ile gittim.

Artvin : Macahel ve Atatepe çok güzeldir. Atatepe den manzara inanılmazdır. Adatepe Google maps : https://goo.gl/RwfU3X
Eskişehir : Odunpazarı, Şehiriçi ve Şelale park civarı.
Sinoplu olduğum için : Ada tarafları, Gerze, Erfelek şelalesi (Burada merkezde bulunan Öztürk Restaurant da kahvaltı yapmanızı öneririm ama Perşembe gününe denk gelirseniz uğraşmayın.. pazar kurulduğu için kahvaltınızı rahat yapamazsınız)

Daha fazla yazacağım yer çok ama o bölgelerde yaşayan arkadaşların yazması daha doğru olur Smiley en beğendiklerim bunlar.
member
Activity: 236
Merit: 75
March 04, 2018, 08:25:28 AM
Samsuna gelirseniz mutlaka Ayvacığı görün

Sinopa yolunuz düşerse Erfelek Şelalesine uğrayın.

Ordu tarafına yolunuz düşerse Yason burnunda bir Pide yiyin
newbie
Activity: 31
Merit: 0
March 03, 2018, 06:47:52 AM
Su siralar bir Avrupa turu iyi gider
newbie
Activity: 84
Merit: 0
March 03, 2018, 05:08:13 AM
Ortaköyde boğaz manzarayla bir çay içebilirsiniz. yıldızparkında temiz oksijen almaya gidebilirsiniz. Eminönünde tekne turu yapabilirsiniz. balık ekmek yiyebilirsiniz. Galata kulesine , kız kulesine gidebilirsiniz.
member
Activity: 378
Merit: 55
March 02, 2018, 11:06:39 PM
Kültür turizminden hoşlanıyorsan pamukkaleyi öneririm. Travertenler ve hierapolis antik kenti ilgini çekebilir. Bu antik kentin içindeki antik yüzme havuzunda yüzmek çok keyifli bir olay . Denemeni tavsiye ederim.
bundan 7 8 yıl önce gitmiştim pamukkaleye. dedim burasımıymış. o travertenler simsiyah olmuş akışıyor pislik hertarafından.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
March 02, 2018, 10:40:05 PM
Kültür turizminden hoşlanıyorsan pamukkaleyi öneririm. Travertenler ve hierapolis antik kenti ilgini çekebilir. Bu antik kentin içindeki antik yüzme havuzunda yüzmek çok keyifli bir olay . Denemeni tavsiye ederim.
full member
Activity: 448
Merit: 124
March 02, 2018, 09:30:08 PM
Her ilin ayrı ayrı güzel yerleri vardır. Görmek istenen yeri az internette araştırılırsa fazlaca her ilde birşey çıkmaktadır. Peri bacaları, Hamsi Köy gibi yerleri görmeyi isterim.
member
Activity: 378
Merit: 55
March 02, 2018, 08:15:15 PM
Aramızda farklı şehirlerden farklı yörelerden bir sürü arkadaş var. Hangi şehirlerde nereleri meşhur nerelere gitmemizi önerirsiniz. Kendi şehrinizde gezip görmeden dönmeyin dediğiniz yerler nereleri? (Mesela ben antalya da oturuyorum ve burada gezip görmeniz gereken çok yer var mesela; “Kale içi”.  “Düden şelalesi”. “Aspendos”. “Cam piramit”. “Konyaaltı varyantlar”. “Olimpos”) ve bunlar gibi daha bir sürü yer var.

Antalya için çakırlar'da kahvaltıyıda ekleyelim ozaman. öyle mükemmel bir kahvaltı değil ama ortamı çok güzel. altından su akıyor ayakların buz gibi suda. demlik demlik çayını içiyorsun. kahvaltı bitince de şöyle bir dolaşırsın.
jr. member
Activity: 95
Merit: 1
March 02, 2018, 06:28:27 PM
Ne görmek istediğine, nelerden hoşlandığına bağlı. Deniz hava su taş toprak çimen kar soğuk sıcak vs. Ya da yeme içme tarzında şeyler..
jr. member
Activity: 56
Merit: 2
March 02, 2018, 06:25:58 PM
Aramızda farklı şehirlerden farklı yörelerden bir sürü arkadaş var. Hangi şehirlerde nereleri meşhur nerelere gitmemizi önerirsiniz. Kendi şehrinizde gezip görmeden dönmeyin dediğiniz yerler nereleri? (Mesela ben antalya da oturuyorum ve burada gezip görmeniz gereken çok yer var mesela; “Kale içi”.  “Düden şelalesi”. “Aspendos”. “Cam piramit”. “Konyaaltı varyantlar”. “Olimpos”) ve bunlar gibi daha bir sürü yer var.
Pages:
Jump to: