Pages:
Author

Topic: New York Kripto Maden Faturası Can Yakıcı - page 2. (Read 424 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
tamamen spekülatif bir konu olduğunu düşünüyorum, açıkçası bir belediyenin bu tip şeylere yakından ilgilenmesi güzel fakat yasakçılık tarzı değil de taş üstüne nasıl taş koyarım şeklinde yapması lazım
newbie
Activity: 280
Merit: 0
New York Belediye Güç Ajansı kendi işine baksın, koskoca new yorkta ne elektrik tutuluyor onun hesabını yapsın önce, new yorkun her yeri ışıl ışıl, oralardan kısıtlamaya gitsinler
full member
Activity: 252
Merit: 100
Çok saçma bu yaptıkları ya yazık cidden oradaki kripto paralarla ilgilenen insanlara madencilik yapanlara.  Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyor ki New York hükümeti anlamış değilim.
member
Activity: 546
bitcoin ilk oluşturulurken bu madenci cihazlarının ne kadar elektrik tüketeceği acaba düşünüldü mü? uçuk rakam vereyim. 20k yı gören bitcoini biliyoruz. peki 100k olsa insanlar işi gücü bırakır madenci cihazı alır ve depo tutarak deli para kırar. bunun sonu yok.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
özetle amerika her yerden saldırıyor. parasını verdikten sonra amerikanın elektrik sarfiyatını, milli kaynaklar vs. savsataları  umursayacağını zannetmiyorum. elinden gelen caydırıcı bütün imkanları kullanıyor. çünkü şu sn çıkarlarıyla denk düşmüyor.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Mevcut bitcoin fiyatıyla madencilik yapmak neredeyse aynı paraya geliyor eğer madencilik insanlara para kazandırmazsa herkes kazımı bırakır buda bitcoin'in çökmesi demek olur. bitcoinin 8k'nın altına düşmemesi lazım artık
member
Activity: 364
Bitcoin madenciliğinde enerji tüketiminin çok çok fazla olması zaten en büyük sorunlardan biri, bir de New York'ta olunca fatura biraz ağır olmuş tabi.
Doğal enerji kaynaklarından yararlanmakta fayda var elbette umarım bu konuda gelişmeler hızlanır.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Çok mantıklı bitcoin üretmek için kullanılan enerji gerçekten çok fazla, bu zam insanları yenilenebilir enerjilere itmeli yoksa bu kadar elektrik israfı çok fazla
Aynı şekilde düşünüyorum, insanlar burada çok bencil bir şekilde atarlanmış ama, tüm dünya herhangi bir elektrikli cihazın verimliliğini 1w yükseltebilmek için çırpınıyorken (ve buna mecburuz) hayvan gibi elektrik tüketen maden cihazlarına bir noktada müdahale gelecektir, gelmelidir de. Bu değirmen PoW ile dönmez, orası kesin.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
New York'ta madencilik yapan adamın aklından şüphe ederim. O kadar pahalı bir şehirde madencilik zaten akıl kârı değil.. Hem elektrik fiyatı artsa ne olacak? Adam Amerikan vatandaşı... Dünyanın her şehrinde iş kurabilir, yaşayabilir. Gider en ucuz neresiyle orada yapar.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu karara kızmak ve tepki göstermek akılcı olmaz. Dünyanın her yerinde enerji kaynaklarını keyfi olarak aşırı şekilde sömürenlere aynı kuralların getirilmesini isterim..
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Ben gercekten devletlerin destek olmak, yatirimi desteklemek yerine bu sekilde kostek olmalarini anlamiyorum.
newbie
Activity: 210
elektrik tüketiminin fazla olduğu şehirler de iki tak elektrik kullanırsa bu gavurlardan ondan fayda saglar ve iki kat ücret alırlar.
full member
Activity: 308
Ben bu düzenlemeleri doğru bulmuyorum her türlü yerel hükümet, yerel belediye, muhtarlık artık adı her neyse bunları duyup hemen üzerine vazife çıkarıyor, bilip bilmeden düzenleme getiriyor, yanlış buluyorum bunu ben
full member
Activity: 224
Bir New York'ta bir de ülkemizde yapılmaz. New York'ta elektrik çok pahalı ülkemizde ise her an her yerde elektirik kesintisi olabilir. Koca Amerika'da başka yer yok mu? Asya ülkeleri mining için daha kazançlı olabilir.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Madencilik yapan tesisler fazlaca elektrik tüketimi yapıyor yani çok elektrik çekiyor bunun için de altyapının buna uygun olması gerekiyor, yani dağın başında böyle bir altyapı bulamaz üretici, şehirde de altyapı ve aktarım organları mevcut ancak tüketici fazla. Bu üretim tesisleri elektriğin üretildiği bölgelere kurulmalı, yenilenebilir enerjilerin de hibrit olarak kullanıldığı sistemler entegre edilecek yakında, bu konuda bir hayli çalışma yapılıyor. 
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bu yapılan şey çok acımasızca gerçekten. Diğer bitcoine karşı olan ülkeler de örnek alırsa bunu piyasa için hiç de iyi olmayacaktır.
newbie
Activity: 224
off, hiç iyi olmamış.şimdi bunu örnek alan diğer ülkeler de böyle uygulamaya gidecekler.normalde sanayi elektriği ucuz olur, bu sektör de bir nevi üretim, sanayi işi ama daha fazla para alacaklar..çok kötü..
newbie
Activity: 182
Boyle bir sirkette maden yapmak oldukca sacma cunku cok pahali bir sehir. O yuzden dusuncesizce yapilmis bir olay olarak goruyorum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Bir nevi vergi alıyorlar yani bu haberden bu anlam çıkıyor bana göre. Yaptıkları çok yanlış kesinlikle. Olur da üretim yaygınlaşırsa bizim ülkemizde de bu tarz olaylar olabilir diye düşünüyorum açıkçası.

Aslında New York gibi dünyanın en pahalı şehirleri arasında yer alan bir şehirde madencilik yapmak zaten yanlış ama bunun üstüne bir de madencilerden fazla elektrik ücreti almanın hiçbir mantıklı açıklamasının olduğunu düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Bir nevi vergi alıyorlar yani bu haberden bu anlam çıkıyor bana göre. Yaptıkları çok yanlış kesinlikle. Olur da üretim yaygınlaşırsa bizim ülkemizde de bu tarz olaylar olabilir diye düşünüyorum açıkçası.
Pages:
Jump to: