Pages:
Author

Topic: Newton Projesi Türkiye - page 2. (Read 385 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
July 26, 2019, 04:24:36 AM
Eski ve çok güzel bir laftır, "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" derler. Fikir edinmek için siteye giriyorum, sanırım tarayıcının diline bakarak beni Türkçe haline yönlendiriyor, tamam, sorun yok. Sayfalara bakıyorum, yarısı İngilizce, yarısı Türkçe. Şimdi burada düzelecek, yeni devreye aldık vb yazacaksındır muhtemelen ama kendi adıma konuşayım, daha tamamlanmamış/hatalı siteyi (yani projenin yüzü) yayınlamakta sakınca görmeyen birilerinin ipiyle kuyuya inmem. Çünkü bu durum yapılan işe duyulan saygı ve gösterilen özenin çok bariz bir göstergesidir. Üstelik İngilizce kalan yerler jpg falan değil (olsa ne yazar zaten de), bildiğin metin alanı.
Onun dışında, bu işmodelinde blok zinciri projeye nasıl bir artı değer katıyor ve bunun emtiaya yansıması ne olacak, pek anlamış değilim.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
July 26, 2019, 03:56:02 AM
Ben daha önce duymuştum ama detaylı bir bilgiye sahip değildim, duyurunuz sayesinde biraz daha bir şeyler öğrenmiş olduk. Bu proje 2017 yılında olmuş olsaydı aşırı prim yapardı diye düşünüyorum. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi maalesef artık projelerin içinin dolu olması onların başarılı olacağı anlamına gelmiyor. Piyasa tamamen hypela yürür hale geldi, bu yüzden reklam çalışmalarınızı biraz daha artırmanızı tavsiye ederim.
member
Activity: 1263
Merit: 43
July 25, 2019, 07:44:09 PM
Proje gayet güzel ve $NEW de 1 hafta kadar önce de Binance Dex'e girmiş. Keşke bu tarz şeyleri palazlanmadan yakalayabilsek ama ne yazık ki biz hep iş-işten geçince öğreniyoruz..
member
Activity: 229
Merit: 11
July 25, 2019, 06:41:54 PM
Arkadaşlar selam herkese,

Bir süredir yakın ilişkide olduğum, bizzat Çin’de kendilerini ziyaret edip etkinliklerine katılma fırsatı yakaladığım, bir Çin projesinin Türkiye telegram grubunu sizinle paylaşmak istiyorum.
ICO zamanından beri takip etmekteyim ve Türkiye topluluk yöneticiliğini yapmaktayız.
Her yerde adı sanı duyulan, tabiri caizse reklama abanan bir proje olmadığından bilinirliği az ama sadece teknoloji odaklı yaklaştığım için uzun vadede kendilerine güvenim tam.
Kurucusu Elastos’un eski co-founderı ve özet geçmem gerekirse, blockchain tabanlı bir eticaret sistemi geliştiriyorlar. Blockchainli Aliexpress gibi düşünebilirsiniz.

- Kendi blockchainlerini geliştirmiş ve mainnetleri ayakta olan
- IOS ve Android uygulamaları mevcut
- Aktif developer networkleri ile topluluğun desteği ile büyüyen,
- Bu sektörde tecrübeli işinin ehli takım elemanları bulunan
projeye göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

Proje ile ilgili anlatacak çok detay var hepsini buraya dökmek istemedim Smiley
Diğer ekip arkadaşlarımla birlikte, merak edip projeyi inceleyen arkadaşların sorularını telegram yada forum üstünden cevaplandırmayı tercih ederim.

Web sitesi: https://www.newtonproject.org/
Global Telegram Grubu: https://t.me/newtonproject
Türkiye Telegram Grubu: https://t.me/newtonturkey
Pages:
Jump to: