Pages:
Author

Topic: NEX | Neon Exchange - Fiyat Tartışma Alanı - page 2. (Read 438 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Garanti kazanc getirecek bir proje. Zaten bu sebeten cekilis gerceklestirdiler. Ilk satista her yatirimcinin belli bir limiti olacak. Eger satilmayan token kalir ise ikinci kisim satis olacak ve burada kapanin elinde kalir mantigi olacak. Ikinci kisim KYC icin yarin son gun olmasi lazim. Keske bu tur projeleri daha cok gorebilsek.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
milletin beklentisi büyük nedense büyük hype yaptı insanların böyle hücum ettikleri icolar çöp olup çıkıyor sessiz sedasız ico bulup gireceksin onlar alıp yürüyorlar.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
fiyat tahmini yapmak baya zor. çıkacağı zamanın market koşulları. dediğim gibi fiyat tahminimde bulunmayacağım fakat 2018 in en çok saten ico su olması muhtemel. ayrıca kendim çıkar çıkmaz satıp karı cebe koymak yerine uzun müddet hodl lamaı düşünmekteyim.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
icoda satılmayan tokenler de ekibe kalacak bunu da ekleyelim, yani sirkülasyondaki token sayısı 25m altında olcak 2yıl boyunca. beklenti büyük fakat katılmak mümkün değil. kendi borsası dışında bir exchange e girerse bu fiyatların daha da üzerini görebilir. fakat illa kendi sistemimizi açalım kafasına girip, ertelerlerse tezos gibi bir durumla karşılaşılabilir bu da beklenen hype etkisini yaratmayabilir.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Coin hakkında ki ayrıntılar ışığında arkasına sağlam bir kitle yada sağlam bir yatırımcı alırsa yürür gibi duruyor. Tabi olay her zaman bunlarla bitmiyor bunların yanı sıra piyasanın da nasıl bir yol çizeceği çok önemli.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Malumunuz topluluktaki hemen hemen herkes adını duydu.
Çok yoğun ilgi gördü. Beklentiler ve arkasındaki güç harika.

İco fiyatı 1 dolar olarak belirlendi.
25M adet İco'da dağıtılacak. (%50'si)
Balinalar olmayacak.
Herkese bin adet veriliyor.
%20'si iki yıl kilitli.
Kalan %30 Neo konseyine, ekibe ve ortaklara.
Ekip tasarım olarak güçlü bir vizyona sahip.
Ayrıca kısa sürede çıkarttıkları Chrome eklentisini de çok beğendim.

Ben bir takım fiyat tahminleri ve hesapları yaptım.
Mevcut tokenlar ve coinler arasında benzer suply, benzer teknoloji, benzer ilgiye sahip olanları çarptım böldüm.

Minimum 5 dolar.
Ortalama 30 dolar.
Max 70 dolar fiyatında çıkacak bence ortalama kâfi Smiley

Sizce?
Pages:
Jump to: