Pages:
Author

Topic: NEXPARA ÖLDÜ!!! -- KÜÇÜK SU BALONU PATLADI--İÇİ BOŞ PROJELER BÖYLEDİR-- - page 3. (Read 677 times)

member
Activity: 546
Merit: 10
o kadar emek boşa gitmiş oldu. ilk aşamada BDDK'da başvuru yapıp veya ön bilgi alarak yol haritalarını çizebilirlerdi. Sitelerini incelediğimde olumlu pek izlenim elde edemedim. takım üyelerinin sayısının fazla olması iyi güzel de next tokenin bitcoindeki sorunlar ile kıyaslanması son derece yanlış. onda block zinciri var ve hantal yapısı bu sene düzelecek gibi. token ethereumu kullanıyor. ikisi elma ile armut gibi.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Aynı benzer cevabı btcturk el değiştirmeden önce sorunlar yumağı yaşandığı sırada açıklama olarak yapmıştı kimse de hiç tepki göstermemişti. Her zaman diyorum tepkinizi sadece belli çerçeve içinde gösteriyorsunuz onu da ben haklıydım siz de kerizsiniz hak ettiniz gibisinden yapmaya çalışanlar var. Yani ne bileyim ortada çelişki yok mu sizce. Çiftlik bank kaçtı gitti adamları kahraman ilan edecekler, birisinin onlardan çaldığı iddiası vardı o kişi de kahraman olacak. Üyelerin veritabanı dolaşıyormuş galiba, hırsızlardan çalmanın adı hırsızlık olmuyor mu nedir.  
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bizim Türkler bir işin daha içine ettiler desenize. Kardeşim biz Türkler olarak bir şeyi illa ki dallandırıp budaklandıracağız. İlla ki onu öyle yapacağız. İlla ki acaba BDDK lisans verirmi ihtimalini araştıracağız. Kardeşim illa para çıkaracaksan çıkar yap yatırımını, varsa tapan yiyorsa çıkar paranı. Yok bunları yapamıyorsan zaten baştan bırakacaksın. Paypal bile burada BDDK ile anlaşamadıysa siz neyime gittiniz derler adama.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Çiftliğe para gönderen bunlara da gönderiyor işte nolacak.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278

Yanlis anlamayın abiler dilenci degilim varsa 1 merit'iniz alabilirmiyim  Grin Grin Grin Grin Grin
full member
Activity: 672
Merit: 110
allah allah bak sen. bunlar tv tv gezıp reklamyaptı da ne oldu sımdı ? yukarda arkadasın dedıgı ggıbı cıftlıkbank olayından korkmus olabılırler.hatta bence kesın korktular vazgectıler.en azından ınsanlar ucuz kurtuldu
member
Activity: 380
Merit: 20
3-5 gün önce tv de şöyle olacak,şunu yapacaz felan deyip atıp tutuyordu malüm şahsiyet.Ne olduda 2 günde battılar anlamadım.Bari toplanan paraları geri ödeseler,üstüne yatmasalar.Bence çiftlik bankın batmasıyla sanki ilgili gibi geldi biraz.Onlar kötü reklam olmasaydı nextekiler biraz daha yürüyecekti gibi.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Akche, Mangır, Sikke, Nexpara ah güzel ülkem ah, Keşke daha önce başarısız olan projelere baksalar da bir farklılık ortaya koysalar. Bizim insanlarımız da kendileri araştırmalarını detaylı yapsalar gerçekleri görecekler boşa yatırım yapmayacaklar.
newbie
Activity: 118
Merit: 0
Bu hepimizin kulağına küpe olsun. çok iyi araştırmadan hiç bir projeye para yatırmayalım arkadaşlar
full member
Activity: 448
Merit: 107
Kaç para toplamışlar bir bilgi var mı? 3 milyon tl falan harbi misiniz olum?
member
Activity: 574
Merit: 14
bu tarzda yeni tokenler oluşturmak isteyenler açısından deneyim kazandırmışlar oldu en azından. ödemeleri geri göndereceklerse sorun yok. türkiyede elle tutulur, tamam şuna %100 destek veriyorum diyebileceğimiz bir şey yok ortada. henüz oluşturulmadı.
full member
Activity: 147
Merit: 100
yatirim yapilcaksa, piyasada kendisini kanitlamis coinlere yapilsin. gerisi cok spekulatif, cok riskli.

istemesek iade etmeyiz. sanki milletin parasini geri vermek, bir lütuf gibi. sanki millete bedavadan para dagitiyorlar gibi. arkadas seni adamdan saymislar, sana güvenmisler, sana parasini teslim etmisler, sen o parayi geri vermeye üseniyorsun, laf sokuyorsun. iste birine borc verince de aynisi, geri almak o kadar zorki. vermeyincede insanlik ölmüs diyorlar.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Görünen köy kılavuz istemezmiş.iyi bari parayı iade edeceklerse yatırım yapanlar kendinin şanslı saysın.işn doğrusu bende akıllı birinin bunlara yatırım yapacağını düşünmüyorum @boestin'in dediği gibi ya eş dost falandan attırdılar yada kendileri gazlamak için para yollamıştır.eğer gerçekten yatırım yapan varsa durum çok vahim benzer işlere kapı açmışlar resmen
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Gerçekten bu adamlara para gönderende olmuşmu yahu.valla pes, belki iade edeceğiz dedikleri kendi walletlarından attıkları paradır yoksa aklıbaşında hiç kimsenin ben yatırım yapacağını falan düşünmüyorum
member
Activity: 210
Merit: 10
nex para valla yii bile dayandı, başında beri belliydi bunun böyle olacağı, resmen dediğiniz gibi içi boş proje bu.
member
Activity: 532
Merit: 29
Forumda insanları uyardığımızda, bunlardan bir halt olmaz dediğimizde 2-3 tane yarım akıllı bizi milli proje düşmanı olmakla suçlamıştı. Şimdi paralarını almak için beklesinler bakalım.

O değil de Türk yazılım ekipleri diye lanse ettikleri, aslında site yapmayı bile beceremeyen 2 kişi ile tekrar bir site yapıp sazan avına çıkarlar yakında. Memlekette kerizden bol bir şey yok nasılsa. Hatta fikir de vereyim, doğal seçilime katkım olsun.

Dexpara - Merkeziyetsiz Yerli ve Milli Borsa

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Mevzuatı araştırmadan mı giriştiler işe? İnandırıcı değil. İade edene kadar topladıkları yatırımı işletme gibi küçük hesaplar peşinde koşuyor olmasınlar?

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Hayret, paraların üzerine nasıl yatmamışlar ki! Gerçi daha geri ödeme yapılmamış, sadece "yapacağız" demişler. Sonucu takip etmek lazım.
"İsteseydik kimsenin parasını iade etmezdik" demişler bir de. Pişkinliğe bakarmısınız!!!

Şöyle saçma projeler ve tecrübesiz ekipler yüzünden yerli kriptolara güven tamamen sarsılmış durumda. Ben açıkcası hiç itibar etmiyorum. Hep bir üçkağıt döneceğini hissediyorum. Hadi proje düzgün olmuş olsa bile yasal prosedüre takılır bir şekile. Ekibin de bunları öngererek ortaya çıkması ve işe başlaması lazımdı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
yerli, milli sifati altinda cikan coinlarin hepsi benim gözümde cöptür! sömürüyü, duygu sömürüsünü seven milletiz; bir seyin basina milli, yerli sifatini ekledik mi hemenn kabariyoruz:) devletin arkasinda durmadigi hic bir proje yerli ve milli olamaz... anca yerli mali olur, o da gercekten full Türkiye'de üretildiyse...

ben simdi github'tan bitcoin veya baska bir coin kodlarini alsam, klonlasam, icine ismimi yazsam - bu yerli olur mu? olmaz!

sifirdan bir teknoloji gelistirin, bak yerli merli nasil yürüyor...
Pages:
Jump to: