Pages:
Author

Topic: İngiliz Şirket Sürüldüğünde Token Yaratan ‘Kripto Bisiklet’ Üretecek - page 2. (Read 181 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Oo çok iyimiş, bu bisikleti ülkemize getirsinler 7/24 bisiklet sürenler çıkar Cheesy Trafik açısından da çok olumlu gelişmeleri olur. Ama sistem suistimal edilmeye açık, çok fazla detay verilmemiş.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Valla bu tarz projeler gördükçe daha cok mutlu oluyorum bu kadar piyasanın kötü gidişatına ragmen neler cıkabilir neler olabilir daha olayların cok başındayız bu teknoloji daha işin başı valla bu projede hem para kazanıyorsun hem spor yapıyorsun hemde çevreyi kirletmiyorsun çok tuttum
newbie
Activity: 82
Merit: 0
İngiltere’deki bir şirket yeni elektrikli bisikletini duyurdu. Bu elektrikli bisiklet kripto para üretimi için kullanılacak.

50cycles isimli şirketin yeni ‘kripto-bisiklet’inin adı Toba.

Toba sürülen her 1000 mil başına (1609 km) yaklaşık 20 Pound’luk (125 TL) ‘Loyalcoin‘ üretecek.

Bu elektrikli bisikletlerin üreticisi olan 50cycles şirketinin geçmişi 2003 yılına kadar dayanıyor. Şirketin kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Scott Snaith neden böyle bir bisikleti üretme yoluna gittiklerini şöyle anlatıyor:

“BIZ HER ZAMAN EN SON TEKNOLOJIYI KUCAKLAYAN BIR ŞIRKET OLDUK. TIPKI 15 YIL ÖNCE TOKYO’DAKI ELEKTRIKLI BISIKLETLERIN POTANSIYELINI GÖRDÜĞÜMÜZ GIBI ŞIMDI BLOKZINCIR TEKNOLOJISININ, KRIPTO PARALARIN VE ÜRÜN TOKENLEŞTIRMENIN ÖNEM VE POTANSIYELINI GÖRÜYORUZ.”

Loyalcoin yaklaşık 10 günlük yeni bir kripto para. Bu haberin yapıldığı sıralarda dolaşımdaki 4.9 Milyar tokeni ile borsalarda ortalama 0.0044 Dolar’dan alım satım yapılıyor.

Toba sahipleri Loyalcoin’in kendi borsası aracılığıyla paralarını takas edebilecekler. Aynı zamanda Loyalcoin sahipleri 50cycles’ın sitesinden bu token ile alışveriş yapabilecek.

https://kriptokoin.in/ingiliz-sirket-suruldugunde-token-yaratan-kripto-bisiklet-uretecek/
Pages:
Jump to: