Pages:
Author

Topic: Nicehash hacklendi! 66 milyon dolarlık bitcoin kayıp! - page 2. (Read 857 times)

member
Activity: 72
Merit: 12
148$ lık kayıpla olayı atlatmış olsamda yüksek meblaların yaşadığı buhranı hayal
bile etmek istemiyorum. Sanal para her ne kadar bir balon gibi görünsede
geleceği temsil ettiğine inanıyorum. Sistemin en büyük eksiği güven olgusunun
oluşamaması. Büyük veya küçük şirket olması farketmeksizin aynı tehlike
bu sorun çözümlenene kadar devam edecektir.
member
Activity: 126
Merit: 10
Çalınan bitcoinler satılsa ne olucak piyasanın büyüklüğünün farkındaysanız artık bu dediğiniz rakamlar etkilemekten çok uzak. Sadece insanların aklı karışıyor yarın benimde başıma gelir diye.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Hem hackleniyor hemde fiyatı artıyor çok ilginç .Normalde ağır darbe alması lazımdı -%10 olması gerekirdi.
Btc'yi oluşturan nicehash devede kulak misali. Eskiden olsa bir anda senin dediğin gibi %10 inerdi.

member
Activity: 180
Merit: 11
Önceden olsa fiyat tepetaklak olurdu ama şimdi ters tepti fiyat artıyor  Grin
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Hem hackleniyor hemde fiyatı artıyor çok ilginç .Normalde ağır darbe alması lazımdı -%10 olması gerekirdi.
member
Activity: 164
Merit: 10
Paraları topla, sistemleri boz. Biz mağduruz! Hacklendik..  Grin
full member
Activity: 840
Merit: 111
Bitcoin artık o kadar cezbedici bir hal aldı ki kendi kendilerini hack'leyip toz olurlar.
Bizim yerli borsalarında yapmasından korkuyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Eğer bugünü yeşil kapatamazsa düşüş başlayacak gibi görünüyor. Zaten 1 saatte tepki vermesi beklenemez. Çinliler daha yeni uyanıyorlar. Bakalım 2-3 güne belli olur. Geçmiş olsun kullanan arkadaşlara.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
eskiden böyle saçma sapan haberleri fiyatı düşürmek için kullanıyorlardı, alttan toplamak amacıyla
ters tepti sanırım Wink
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Best IoT Platform Based on Blockchain
Nicehash haberi beklendiği gibi Bitcoini çok kötü etkiledi doğrusu, şaka tabi, düşmek neymiş aksine  fiyat şu an 14.180 dolar , bu nasıl bir piyasa sürekli içinde olduğumuz halde her an şaşırtıcı hareketlerle karşı karşıyayız.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
Hacklenmiş süsü verilmiş olması muhtemel. Bitcoin fiyatında da olumsuz bir etki yaratacağı konusunda da ne yazık ki hemfikir değilim.
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
Çok büyük para, kısa sürede tepki verecektir. Fiyatın aşağıya doğru kıvrılmasını artık hepimiz bekliyoruz. İşin suyu çıktı bu tarz haberler çıktıkça bazen oh diyorum. Yoksa ineceği yok.
iyi oldu demi ne güzel 13.000$a düştü. ilerde senin de başına gelince haber ver bir "oh" da biz çekelim
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Çok büyük para, kısa sürede tepki verecektir. Fiyatın aşağıya doğru kıvrılmasını artık hepimiz bekliyoruz. İşin suyu çıktı bu tarz haberler çıktıkça bazen oh diyorum. Yoksa ineceği yok.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
https://medium.com/supercryptocurrency/nicehash-hacked-197f9f1af6b7

https://www.reddit.com/r/NiceHash/comments/7i0s6o/official_press_release_statement_by_nicehash/

Şimdiden geçmiş olsun bakalım, bitcoin bu habere nasıl bir tepki verecek. Umarım aşağı yönlü ciddi bir düşüş gerçekleşir de bizde ufak ufak bir miktar toplarız şu zalımı.
Pages:
Jump to: