Pages:
Author

Topic: Nieudana weryfikacja basic na bittrex ;] - page 2. (Read 1368 times)

newbie
Activity: 27
Merit: 0
November 27, 2017, 07:17:41 AM
Czy komus sie powiodla weryfikacja basica na bittrex? Ja po wpisaniu danych otrzymałem komunikat "We could not match your information to our public record providers. To complete the verification process, you must apply for an enhanced account. "

Cokolwiek to znaczy, nie usmiecha mi sie tam slac dowodu i selfie ;]

Czy komus udalo sie po takim komunikacie przepchnac w jakis sposob weryfikacje BASIC???

Undecided Undecided Undecided

Mnie również taka weryfikacja się nie powiodła. Co gorsza usunęli mi limit wypłat 0,025 BTC. Teraz jest 0!

Nie. Nie ma co się bać wysyłać skanów. Walnij na nich napis "only for verification on bittrex" w MS paint i nie musisz się bać że coś innego z tym zrobią.

Pytanie tylko czy wtedy ich algorytm poradzi sobie z porównywaniem tego skanu z selfie. W uwagach mają napisane, żeby w żaden sposób nie ingerować w obrazie zeskanowanego dokumentu.

Poza tym też mam obawy z wysyłaniem zeskanowego dowodu. Kto wie co się z nim później będzie działo, np. po jakimś ataku hakerskim.

Okazuje się, że korzystanie z kryptowalut już nie jest takie anonimowe. Chyba już na wszystkich liczących się giełdach niezbędna jest weryfikacja konta.
jr. member
Activity: 53
Merit: 11
November 23, 2017, 11:04:41 AM
Nie. Nie ma co się bać wysyłać skanów. Walnij na nich napis "only for verification on bittrex" w MS paint i nie musisz się bać że coś innego z tym zrobią.
hero member
Activity: 824
Merit: 512
November 23, 2017, 02:52:29 AM
Czy komus sie powiodla weryfikacja basica na bittrex? Ja po wpisaniu danych otrzymałem komunikat "We could not match your information to our public record providers. To complete the verification process, you must apply for an enhanced account. "

Czy komus udalo sie po takim komunikacie przepchnac w jakis sposob weryfikacje BASIC???

Jak mnie pamięć nie myli to był określony czas na przeprowadzenie weryfikacji BEZ wysyłania skanów.
wgd
legendary
Activity: 1815
Merit: 1005
November 22, 2017, 05:32:10 PM

Pages:
Jump to: