Pages:
Author

Topic: Nihat Hatipoğluna Bitcoin Sormak ? - page 6. (Read 813 times)

legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
January 13, 2018, 03:49:23 AM
Ramazan ayında televizyonlar da bolca duyacağımız soruların başında gelecek sanırım Smiley

Caizdir denildi ya artık oradan yollu yürümeler başlar artık ..
member
Activity: 756
Merit: 16
January 12, 2018, 08:52:05 PM
Türkiye'nin çoğu Bitcoin ne onu bilmiyor siz Nihat Hatipoğluna soru sorcaklar diyorsunuz. Bir sorulmayan bu sorular kalmıştı onuda sorun. Yazık adama rahat bırakın adamı 😁😁
full member
Activity: 196
Merit: 100
January 12, 2018, 08:43:11 PM
Yahu gece gece ne adamlarsınız Smiley boş verin Nihat Hatipoğlunu falan biz kazanacağımız paraya bakalım gerisi boş.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
January 12, 2018, 08:39:53 PM
Öncelikle şu döviz sokuyoruz saçmalığını bir bırakın kardeşim. Swift yapanlar haricinde kimse ülkeye döviz falan sokmuyor. Önce yaptığınız işlemler ne onu öğrenin dalganızı sonra geçersiniz. Adam 100 lira yatırmış Türk borsasına ordan coin almış. Bu parayı 200 lira yapmış al-satla. Bu 200 TL yi de Türk borsasında bozdurmuş . BANA BURADA DÖVİZ GİRDİSİ NEREDE OLUYOR ONU BİR ANLATIR MISINIZ!
Hayır benim anlamadığım şu ?
Adam 1•000₺ eth aldı , binanceye attı . 4.000₺ yaptı Türkiyeye geri yolladı ? Bu aradaki para İle
 biri gitti domates sattı rusyaya ve karsılıgında ₺ ile döndü .... arasındaki fark ne ?

Bunu ciddi ciddi sordun mu ya Cheesy . Ben şimdi btcturkte 1 btc tutuyorum . Ama hiç işlem yapmadan bekliyorum. Yarın btc 100 bin lira oldu ben aldığımda 50 bindi . Ben bu btcyi bozdurursam Ülkeye Döviz mi sokmuş oluyorum Cheesy Cheesy .
member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
January 12, 2018, 08:23:38 PM
Öncelikle şu döviz sokuyoruz saçmalığını bir bırakın kardeşim. Swift yapanlar haricinde kimse ülkeye döviz falan sokmuyor. Önce yaptığınız işlemler ne onu öğrenin dalganızı sonra geçersiniz. Adam 100 lira yatırmış Türk borsasına ordan coin almış. Bu parayı 200 lira yapmış al-satla. Bu 200 TL yi de Türk borsasında bozdurmuş . BANA BURADA DÖVİZ GİRDİSİ NEREDE OLUYOR ONU BİR ANLATIR MISINIZ!
Hayır benim anlamadığım şu ?
Adam 1•000₺ eth aldı , binanceye attı . 4.000₺ yaptı Türkiyeye geri yolladı ? Bu aradaki para İle
 biri gitti domates sattı rusyaya ve karsılıgında ₺ ile döndü .... arasındaki fark ne ?
full member
Merit: 100
January 12, 2018, 08:18:56 PM
döviz girdisi konusuna ben de katılmıyorum bizim yaptığımız işlemlerde bir giriş çıkış oldugunu hiç düşünmüyorum demek istediğiniz paranızı dolar bazında alıp çarşı pazarda dolar ile alışveriş yapmak mı acaba biraz açarsanız girdiyi çıktıyı
sr. member
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
January 12, 2018, 08:08:05 PM
member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
January 12, 2018, 07:25:55 PM
Ramazan geldiğinde Nıhat Hatipoğluna sorulabılcek Bitcoin soruları ?(  Seviye sınırı yok ) Grin
1_ Hocam Diyanet yasakladı ama ben bitcoin sayesinde ülkeye Döviz sokuyorum Lira güçleniyor , Günah mı sevap mı ?
2_ Bitcoinle danaya girdik , kurbanımız kabul olur mu ?
3_Bitcoinle ev aldım , ama hiç huzurum yok o evde  , Napmalıyım ?
4_Bitcoinle araba aldım , kaza yaptım , nakitim hiç yok , bitcoini bozdurup tamir ettirirsem yine kaza mı yaparım ?
5_ Namaz Kılarken aklıma bitcoin geldi , namazım kabul olur mu ?
6_ Rüyamda biri bana 1 bitcoin verdi bu hayır mı şer mi ?
7_ Binancede arkadasımın uzerınden komisyon alıyorum , Ona da Günah yazılır mı ?
8_ 7 yaşından önce bitcoin almıştım , Günah sayılmaz dimi hocam ?
Devamı sizde ...😁

Pages:
Jump to: