Pages:
Author

Topic: NO BS Crypto - Fiyat tartışma ve Spekülasyon Alanı - page 2. (Read 713 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Şuanda düşüşte ama gün içerisinde bir patlama yapmasını bekliyorum ben Smiley

İşin içinde McAfee varsa mutlaka bir atraksiyon olur gibime geliyor. Ayrıca coinexte tutulan her 5000 nobs için 1 cet vereceğini açıkladı bununla fiyatı tutmak istiyorlar. Ben 25 den alım yaptım bakalım McAfee nereye kadar götürecek. Sonuçta işin içinde kendisi de var
jr. member
Activity: 165
Merit: 1
Şuanda düşüşte ama gün içerisinde bir patlama yapmasını bekliyorum ben Smiley
full member
Nobs şuanda coinexte alış satışa açılmış. 25 Satoshi şuan için . Belki alıp bekleyecek ler vardır. Haber verelim.
member
Activity: 151
Merit: 12
Bu icat coinEx'te trade'de yok ki maalesef. Anladığım kadarıyla CoinExte 1 hafta boyunca NOBS yatırımcılarına özel her 5000 NOBS'ye 1 CET -kendi tokenı- verecek bu Coinex. Trade'e açılması ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım maalesef. Açılacak mı açılmayacak mı? Eğer 1 hafta açılmayacaksa trade'e bu hediye süresince o zaman iyice artacaktır. Çünkü NOBS'a ulaşım zorlaşacak. İnsanlar CoinEx'e atabilmek için NOBS arayacaklar, yüksek fiyatlardan almaları gerekecek. CoinEx'te trade yapılabilse bence bu kadar artmazdı sanki ama trade yok ama CET hediyesinden dolayı da millet yatırım yapmak istiyor. Bu da fiyata etki ediyor dolayısıyla. Daha çıkar bu önümüzdeki saat ve günlerde...Bu arada yemişim John Mcafee'sini Smiley

Duyurusu şurada
https://www.coinex.com/announcement/detail?id=86

Trade başlamış
https://www.coinex.com/exchange?currency=eth&dest=nobs#limit

42K ile pusudayım Smiley
jr. member
Çok iyi dün 10k daha alayım dedim sonra biraz düşsün alırım dedim bugün uçmuş inşallah böyle devam eder 0.10$ olsa yeter bana
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bu icat coinEx'te trade'de yok ki maalesef. Anladığım kadarıyla CoinExte 1 hafta boyunca NOBS yatırımcılarına özel her 5000 NOBS'ye 1 CET -kendi tokenı- verecek bu Coinex. Trade'e açılması ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım maalesef. Açılacak mı açılmayacak mı? Eğer 1 hafta açılmayacaksa trade'e bu hediye süresince o zaman iyice artacaktır. Çünkü NOBS'a ulaşım zorlaşacak. İnsanlar CoinEx'e atabilmek için NOBS arayacaklar, yüksek fiyatlardan almaları gerekecek. CoinEx'te trade yapılabilse bence bu kadar artmazdı sanki ama trade yok ama CET hediyesinden dolayı da millet yatırım yapmak istiyor. Bu da fiyata etki ediyor dolayısıyla. Daha çıkar bu önümüzdeki saat ve günlerde...Bu arada yemişim John Mcafee'sini Smiley
full member
Activity: 518
Merit: 185
bir kaç günlük sürede baya iyi kazandırdı. neredeyse 3 x e yakın bıraktı. fiyatta illaki geri çekilme olacaktır. takibe devam Smiley

Smiley Vay ve coinexin bu kadar etki edeceğini düşünmüyordum. dün gece satıp çıkmıştım. resmen uçusu geçmiş. tekrar düşmesini beklicez artık
member
Activity: 539
Merit: 20
bir kaç günlük sürede baya iyi kazandırdı. neredeyse 3 x e yakın bıraktı. fiyatta illaki geri çekilme olacaktır. takibe devam Smiley
member
Activity: 532
Merit: 22
Coinexte ayın 23 ünde saat 4.00 te diye bir ibare var ama ne olduğunu anlamadim. 5000 nobs deposit edene 1 cet hediye gibi birşey var. Eğer yanlış anlamadiysam bugün saat 4 te nobs listelenecek coinexte . Sağlam bir ingilizcem yok. Merak eden coinex borsasına baksın. Telefon ile girenler telefonun üst ekranına baksın oradan yazı geçiyor zaten
full member
Coinexte hangi gün listelenecek acaba? İşin içinde mcaffe varsa kesin bu coin iyi pump yer. Şuan için fiyatı çok düşük ve coibexe girincede bence yükseltmek isteyeceklerdir. Coibexe ekibi bile yükseltmeye katılabilir. Sonuçta onlarda üye alıp müşteri kazanmak için matketcapta bu coin i yukselenler kısmında tutmak isteyecektir. Coibexe girererse vur kaç yapmak için alabilirim. Zaten fiyat şuan için yüksek değil...
member
Activity: 539
Merit: 20
Coinex oylanamasında açık ara önde. Fiyat dün nerdeyse yuzde yüz artış gösterdi. Büyük ihtimalle Coinex borsasında listelenecek.
jr. member
Mcafee'ye reklam verdirecek bir projeden uzak durmakta fayda var ama enteresan bir şekilde iddialı girmek üzereler piyasaya, bakalım neler olacak.
Reklam değil hocam ekipte adam.
jr. member
Activity: 481
Mcafee'ye reklam verdirecek bir projeden uzak durmakta fayda var ama enteresan bir şekilde iddialı girmek üzereler piyasaya, bakalım neler olacak.
jr. member
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
John Mcafee'nin parmağının olduğu her türlü projeden uzak duruyorum acayip zarar ettirdi vakti zamanında dikkatli olmanızı öneririm
brand new
Activity: 0
Merit: 0
Bana 17.5k geldi umarım kazandırır arkadaşlar şuan alım için fiyatı uygun gibi bi 20k daha almayı düşünüyorum ama çok berbat bir kullanımı var borsanın bu nasıl bir şey böyle

Evet bende all in nobs yaptım ama dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir market bu forex umarım para çekerken kyc falan istemiyordur uğraşmak msl olacak çince bilmiyoruzki sürekli çinceye geçip duruyor
newbie
Activity: 66
32k da bende var elimde tutmayı planlıyorum umarım sağlam değerlere ulaşır.
jr. member
Activity: 140
NO BS Crypto Kucoin'de listelenmek için düzenlenen telegram oylamasında şuan 293 oyla onuncu sırada. Elinde token olanlar oylamaya katılabilir.
jr. member
Bana 17.5k geldi umarım kazandırır arkadaşlar şuan alım için fiyatı uygun gibi bi 20k daha almayı düşünüyorum ama çok berbat bir kullanımı var borsanın bu nasıl bir şey böyle

Evet bende all in nobs yaptım ama dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir market bu forex umarım para çekerken kyc falan istemiyordur uğraşmak msl olacak çince bilmiyoruzki sürekli çinceye geçip duruyor
Berbat bir şey öve öve bitiremedikleri borsaya bak aşaığıya doğru çekecek bir şey yok aramayla buluyorsun coini Kyc yok dediler inşallah sorun olmaz Smiley
brand new
Activity: 0

Bügün twitterde okuduklarımı yanlış çevirmediysem bitforex gibi büyük bir borsada işlem görecek.bitforex şu an için ilk 5 de borsa olarak büyük bir hacim sözkonusu bu cyripto iş yapacak gibi benim tahminim en az 1 usd

İnşallah

2 airdroptan kazandığım toplam 42.000 NOBS var elimde.
Bitforex'te deposit adresi açılmış.Deposit ediyorum şimdi tokenleri...

Bitforex Borsası coinmarketcap sıralamasında 5.sırada
https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/

8:00AM EST saati ile bitforex'te işleme başlayacaklarmış.Gece 3 oluyor sanırım.
https://www.facebook.com/groups/nobscrypto/

yani ben de gündüz 3 diye hesapladım ama öyle yada böyle arkadaşlar benim bu tokenden umutum çok yüksek bugün olmazsa boğa piyasasında 1 dolar ben bir dolar olmadan satmıyacağım.Ne sayıda ne tokenler nerelere geldiler bu tokenin giriş yeri bile umut verici benim için ve arkasındaki ismin shon mc cafe olması da ayrı bir olay bence hadi şimdiden hayırlı olsun
Pages:
Jump to: