Pages:
Author

Topic: nOS-Virtual Operating System Ui Tasarım yarışması başlatılmış 08/05/2018 - page 2. (Read 494 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
En azından ethereum tokenleri gibi sürekli abuk sabuk boş şeyler çıkmıyor. Neo tabanlı ne kadar tanıtılan proje varsa hep sağlam şeyler çıktı.

tam olarak miktarı neydi hatırlamıyorum sanırım neo platformunda token basabilmek için 500GAS ödeme yapmak gerekiyormuş. bi başlıkta buna benzer bişeyler söylemişlerdi.
tüm token satışlarında kyc işlemlerinin zorunlu olması da neo platformuna belli bir standart getiriyor. nOS ne olur bilemem ama NEP5 tokenler diğer arkadaşların da dediği gibi her zaman büyük bir hype yapıyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
İlk sayfa güncellendi proje hakkında bazı kaynaklar eklendi.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Neo tabanlı olduğunu duyunca dahi herhangi bir icoya yatırım yapılabilir diye düşünüyoruz fakat kripto para piyasası her şeyi çabuk tüketiyor. Neo tabanlı icolara da doyacsktır bu piyasa ve her Neo tabanlı ico başarılı olamayacaktır. Şimdilik tadını çıkarın, şahsen ben artık borsada işlem görmeyen hiç bir projeye yatırım yapmama kararı aldım kendi adıma. O kadar çok ico çıkıyor ki hepsi birbitinin benzeri kuru kalabalık.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Neo tabanlı icolar genelde çok kısa sürede hardcap yapıyor ve çoğu kişinin bundan haberi bile olmuyor nerdeyse. Coini daha sonra anca borsada görebiliyoruz. Neo tabanlı icolar artmaya başladı böylelikle neo da daha fazla değer kazanacaktir. Amsterdam da panel vardı bende okumuştum. Genelde hep sağlam oluyor neo tabanlı tokenler ama bakalım.

Effect hardcap yapamadı . Tabii hardcap yapamayıp çok başarılı olan ICO larda oluyor . ICO lar için hep bir köşede NEO bulundurmak lazım .
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Neo tabanlı icolar genelde çok kısa sürede hardcap yapıyor ve çoğu kişinin bundan haberi bile olmuyor nerdeyse. Coini daha sonra anca borsada görebiliyoruz. Neo tabanlı icolar artmaya başladı böylelikle neo da daha fazla değer kazanacaktir. Amsterdam da panel vardı bende okumuştum. Genelde hep sağlam oluyor neo tabanlı tokenler ama bakalım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
En azından ethereum tokenleri gibi sürekli abuk sabuk boş şeyler çıkmıyor. Neo tabanlı ne kadar tanıtılan proje varsa hep sağlam şeyler çıktı.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
NEO kendi tabanında çıkarılan kaliteli projelere destek veriyor sanırım daha önce de pikcio'yu görmüştüm ve ona direk olarak NEO tarafından bir yatırım yapılmıştı diye hatırlıyorum
member
Activity: 448
Her neo projeside hardcap yapmıyor mesela effect yapamadı önemli olan projenin içeriği bodozlama girmeyin her projeye patlarsınız
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Neo tabanlı projeler zaten ilk olarak neo ile iletişime geçiyor ve yatırım alabiliyorlar neo'dan. Bence neo assetlerinin önü açık.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
NEO projerini ben seviyorum yani kim ne derse desin, güzel projeler, bu açıdan baktığınızda ben yatırım yapılabilir buluyorum, ama tabi burada okuduklarınıza göre yatırım yapmayın, kendi beyniniz ne diyorsa ona göre yatırım yapın
jr. member
Activity: 82
Merit: 2
Hazır NEO almışken NEO tabanlı projelerin çoğalması iyi bir gelişme kendi adıma. Umarım faydalı bir projedir. İncelemek lazım. Ne kadar çok proje, o kadar çok NEO ihtiyacı demek. NEO kullanılsın. Ethereumdaki scam icolar kabak tadı verdi.
member
Activity: 196
Evet neo tabanlı bir proje daha, Güzel iş çıkarcağa benziyorlar aslında telegram grubuna falan girmek faydalı olabilir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Proje güzel duruyor ve ekiptekiler daha önce neon walleti yapan kişiler ve kısa sürede hardcap yapacağından şüphem yok.o yüzden sıkı takip etmek gerekiyor whitelist açıldığı anda kapmak lazım hemen.şimdiden telegrama falan girin bence.bakarsınız erken yatırımcılardan parayı toplayıp ico bile yapmazlar.airdrop falan olursa mahrum kalmazsınız en azından.NEO tabalı işler gitgide çoğalıyor
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
En son Effect AI ICO´su gayet iyi bir rakam toplayarak satisi sonlandirdi, oda bu proje gibi NEO altyapisi kullanan bir projeydi. Acikcasi projeyi inceledim biraz ve bundada oyle bir potansiyel gordugumu soyleyebilirim. Bakalim nasil bir sonuc alacak nOS.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Belkide ETH nin plasması gibi bir geliştirme olabilirmi . Bende hergün ICO takip ederim ama denk gelmedi .
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Projeden bağımsız olarak:

Neo tabanlı çıkan Tokenalar daha iyi kontrol ediliyor. ETH Tokenlar ile en büyük farkı bu. O yüzden NEO tokenlarına yatırım yapmak daha kolay. Çok fazla proje yok zaten.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
işin içinde neo varsa bu projeye yatırımımı yaparım bu alım yapmak için beklemede olacağım.umarım kaçırmayız.

Bu algı da ilerde can yakmaya başlar. İlla ki çok kötü projeler, dolandırıcı projeler neo altyapısını da kullanacak. Yaygın olmadığı için şuan kaliteli birşeyler çıkıyor olabilir ama bu düşünceyi kafaya kazımak tehlikeli.

(Projeyi incelemedim)
member
Activity: 252
Merit: 11
ethereum da kafasına göre proje yapanlar olduğu bunu neoda yapmanın pek mümkün olmadığı söyleniyor en basit haliyle.

neo bu konuda daha seçici sanırım belli şartları ve yatırımcıyı güvence altına alacak projeleri var bu da değerli kılan etkenlerden biri.

umarım yatırımcısının yüzünü güldürür nos. takip etmekte fayda var.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
nOS adını ilk kez duyuyorum, hiç denk gelmedim, yanlış fikir vermek istemem ama Neo projelerine ilgi çok fazla son zamanlarda. Yeni çıkacak bir proje ise incelemek lazım.
full member
Activity: 336
Merit: 111
NEO dan çıkan tokenlar çok sağlam ilerliyolar. ICOlarını kaçırmamak gerekiyor. Tabi dikkat etmekte de fayda var. Herşeye balıklama atlanılmamalı , herşey incelenmeli.
nOS team NEO ya aşina developerlardan oluşuyor. 5 üzerinden 3.5 veririm şahsen ama partnerleri var mı yok mu belli değil daha. ICOları Q3 2018 demişler ve Q2 de Testnetleri var.  Adamlar web browser kurmak istiyolar. Şu an revaçta olan ( FB un kullanıcı bilgilerini sstmasıyla) decentralized internetle öne çıkıyolar.
Pages:
Jump to: