@Litebringer ekipa
Bolje otvoreno priznajte da ste mekusci i da niste uopce zainteresirani za igru. Srati po igri koju si igrao dan ili dva a koja je u kontekstu blockchaina
epic je neozbiljno. Slicno kao da slusam ekipu koja je kenjala po Bitcoinu prije 8 godina. Jer nisu nista kontali, lijeno im bilo syncat wallet svaki puta prije koristenja, "ma sta cu ja trositi klikove na faucete koji mi daju samo 0.01 BTC po satu, pa to je par lipa!", ovo ili ono, kukavelj sto bi rekao Pervan. Nemate viziju i nestrpljivi ste. Mi drugaciji guramo i dugorocno postizemo rezultate o kojima vi mozete samo sanjati. Uostalom, ako netko zna igru bilo kojega tipa, blockchain ili ne, gdje nakon par tjedana il mjeseci - ovisno o tome koliko si vremena i novaca ulozio - mogu doci do nivoa gdje posaljem likove na quest koji traje danima a moguci dropovi vrijede u rangu 0.1 do 1+ LTC svakako javite! Da ne bi ispalo da serem bezveze evo screenshota, likovi svjeze poslani na experience questove - nema dropa ali je experience po satu znatno veci od ostalih questova - koji traju oko 1 dan i 9 sati. Inace sam na T6 bossevima - trenutno end-game content - gdje isti likovi rade questove od skoro pa
tri dana. Toliko dugo vremena ne moram uopce da se ulogiram u igru. A ako ima srece padaju i dropovi tipa ovaj ring dolje, prodan za nesto vise od 0.7 LTC sto je u biti prejeftino ali mi se nije dalo cekati na prodaju. U zadnjih par tjedana ukupno 9 slicnih itema dobijeno kao drop a 5 potom prodano za oko 4 LTC. Preostala 4 itema stoje u inventory jer su po meni trenutno podcijenjeni, update sa novim bossevima je najavljen za treci mjesec pa kontam da ce moguce cijene svega pumpati. Ukupno 20 likova koje igram, svaki na evolve 31, vrijede barem 0.5 LTC po glavi a moguce i vise znaci barem 10 LTC samo od toga.
https://imgur.com/a/Z79t3gQDa, u startu ima zajebancije i malo vise klikanja, dobijas skoro pa bezvrijedne iteme, cini se bezveze i nevrijedno ulaganja vremena i novaca. Zamisli, moras cak i neke stvari nauciti, tipa da ima opcija "Disable preloaded blockchain" sa kojom nema downloada svaki puta kada pokrenes igru vec igra synca nove blokove kao klasican Litecoin ili Bitcoin wallet. Pa recimo da u biti ima toliko mogucnosti da - ako hoces - mozes se usrati od donosenja odluke koje iteme equipati i gdje i sta questati, da li ici na iteme + dobar experience ili na najbolji experience, na kamenje, na Realmgate, u grad skupljati skorolove ili takodjer tamo ici na privremene questove koji dropaju legendary iteme? Ili otkljucavati questove i skupljati kljuceve za daljnji progres jer ne mozes ici na sljedeci nivo bosseva ako nisi otkljucao odredjena podrucja. Ili to sve mozes ignorirati pa jednostavno svakih par sati ili dana poslati likove na experience quest i na taj nacin im polako pumpati power do te mjere da n00b podrucja "preskaces" dok ne dodjes na end-game gdje je najbolja festa!
Necu vas vise uvjeravati, obavio sam taj dio i ne da mi se vise. Kao sto sam nakon nekog vremena odustao od uvjeravanja frendova od toga da kupe ili rade za BTC dok je bio 10 USD i slicno.