To mi zvuci ko timeshare backan sa NFT-em. U svakom slucaju, ne svidjaju mi se ti timeshare-ovi.
A i ako bude to "istina", morat ces se vjerojatno natjecat sa ekipom za datume kad je soba slobodna, i vjerojatno sve druge usluge nece biti u cijeni NFTa
Oni tvrde da će vlasnik NFT-a imati pristup apsolutno svemu. Ma ne znam... Vidjet ću. Ima još vremena do minta i ako bude ikakvih red flagova, lako zaobiđem. Bit će mi žao vremena potrošenog na skupljanje levela na Discordu ali bolje potrošiti vrijeme nego lovu
Ako je hrvatski projekt, bit će 1 dan godišnje gratis, minimalan boravak 3 dana
Ima stvarno dobrih NFT-ova ali većina tog se bazira na 'napuni Discord fake prijavama, napravi mint, ruggaj odmah ili polako'. Ako niste duboko u tome, velika je vjerojatnost da ćete popušiti lovu.
Mislim da nije čisti hrvatski nego da je jedan od članova naš. Za sad izgledaju prilično fake jer je sve velika tajna. Tako sam im i napisao tamo. Ali dok ne traže nikakvu lovu, vrijedi pokušati. Ako sve iz roadmapa bude istina, mogao bi biti super projekt. Ali vjerojatno neće tako da ne polažem baš prevelike nade u to.
Ako netko drugi ima kakav dobar NFT za predložiti, rado ću pogledati o čemu se radi. Samo nemojte govoriti "upao sam u whitelistu i mint je za 34 minute" jer to mi ništa ne znači. Ako netko naiđe na kakav solidan projekt dovoljno rano da se stigne doći na whitelistu, javite.