svaka medalja ima dve strane, moze se to desiti, ali onda se "community" moze pobuniti i vrednost tokena pasti blizu nule, a ukoliko je razlog za blokadu "opravdan", onda "community" tu blokadu moze podrzati
stavio sam pod navodnike, jer je prilicno neprocenjivo sta je opravdano, i sta je community, posto su obe te reci subjektivne prirode, i svako ih razume na svoj nacin, meni je npr. opravdano da se ukradeni tokeni sa menjacnice blokiraju i uradi "burn", a izdaju novi, koji bi se podelili pravim vlasnicima, iako to mozda i nije u duhu decentralizacije, meni je ispravno
Jasno... Ali nisam vidio da su vlasnici tokena ukradenih u KuCoin hacku tražili od communitya da se izjasne. Ali tu ne mislim na anketu na Telegramu ili neke slične fore gdje bilo tko može glasati. Zapravo bi takve stvari trebalo napraviti na način da holderi tokena imaju utjecaj ovisno o tome koliko tokena imaju. I naravno, kod takvih situacija treba izbaciti iz glasanja adrese s ukradenim tokenima.
Mislim, sve su to delikatne stvari. Ali ako je nešto immutable i decentralizirano, onda nema smrzavanja i blokiranja sredstava. Jer i banka ti neće blokirati sredstva sve dok ne odluče (ili dobe naredbu) da ih blokirati. A crypto bi kao trebao biti bolji od banaka.