Ma kakvi komplicirano. Možda djeluje na početku ali zapravo je vrlo jednostavno. Ako nemaš Telegram bot koji ti javlja kad te netko spomene na forumu, obavezno si ga postavi. Link ti je ovdje:
https://t.me/BTTSuperNotifier_botOd pravila je jedino važno da je rok za predaju odgovora uvijek utorak u 18 ili 17 sati (ovisno o tome jesmo li u zimskom ili ljetnom računanju vremena). Tu možeš najviše zeznuti jer ti svako propuštanje roka donosi minus bodove i odnosi dio nagrade na kraju sezone, a ako tri puta u sezoni ne odgovoriš, izbačen si iz natjecanja. Ostala pravila su tu samo da ne bi bilo nedoumica ali poštivanje roka je zapravo jedino na što trebaš paziti.
Još će cryptofrka ili Trofo nadodati ako treba nešto. Neću valjda ja raditi sav njihov posao
Super, bota imam aktiviranog od prije i odgovorio sam na pitanja koje mi je Cryptofrka poslao. Znaci to je to, ne moram prijavljivati ligu.
Nadam se samo da cu uspjeti pohvatati pravila, jer mi se cini malo komplicirano. Kako sam tek krenuo pretpostavljam da sam u 3. ligi? Vidim da trebamo i logo napraviti, budem se ovih dana pozabavio sa time...
Nisi nigdje dok se ne prijavis
Imas dedicated sign up thread, linkan je negdje u OP. Svi novi igrači idu u 4 diviziju ove sezone. Osim ako nisi zainteresiran kupiti klub u div 3. Trenutno su 2 slobodna. Ja bi kupio osobno i za 3x cijenu od ove koja je. Klub u div 3 isto dobije logo sponzoriran od Sportsbeta.
90 posto pravila je tu da spriječi nekoga da vara ili da imamo crno na bijelo šta se događa u nekim specijalnim situacijama. Da ne ispadne da izmišljamo kako nam paše. Definitvo procitaj ali vecinu mozes ignorirati.
Jedino racunaj da svaki tjedan moras od nedelje do utorka izgubiti 10ak minuta za odgovore. Dokle god to radis ostalo će doći samo od sebe vrlo brzo.
Nasao sam temu na OP, nadam se da ce prijava proci jer sam prvo ispunio pitanja, a prijavio se naknadno.
Za sad jos ne bih kupovao klubove, budem vidio kako ce proci prva sezona.