Pages:
Author

Topic: "İNTERNET'İN DOĞUŞU VE GELİŞİMİ"nin BİTCOİN İLE BENZERLİĞİ - page 2. (Read 746 times)

member
Activity: 308
Merit: 11
Sadece internet değil verilen tepkilere baktığınızda çığır açan bir çok fikirle benzerlik gösteriyor.İçten yanmalı motorlar olsun, telefon olsun, elektrik üretme çalışması olsun ilk dönemlerinde hep bir engellemeyle, gereksiz ve geleceği olmadığı tavrıyla karşılaşmıştır.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
İleride neredeyse internet kadar dünyayı değiştirme potansiyeline sahip. Ama hem maddi hem de teknik desteğe ihtiyacı oluyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Yeni teknolojilere insanların alışması zaman istiyor. Daha önce internet, daha sonra forum siteleri, akabinde sosyal medya siteleri ve şimdi blockhain ile apayrı bir devrim yaşanıyor dünyada. İnsanlar buna da alışacak ve benimseyecektir. Sürekli para kazanma aracı olmayacak bu sektör.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
evet internet ağı ile blok zincir ağı benziyor, nereden benziyor derseniz, insanları özgürleştirmesi açısından çok ama çok benzer diye düşünüyorum ben
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Blockchain ve bitcoin gerçek bir devrim, bunu her fırsatta söylüyoruz.
Bazı arkadaşlar fiyatlar düşünce panik yapıyor ama uzun vadede bitcoin ve kripto paralar sizi zengin edecek yatırım yöntemi. Buralar hala dutluk Smiley
newbie
Activity: 14
blok zincir teknolojisi gerçekten çok faydalı bir teknoloji aynı internet gibi bence önümüzdeki 10 yıl içinde çok fazla şekilde hayatımıza girecek bir teknoloji
member
Activity: 406
Merit: 12
Blockchain’in gelecekte hayatımızda aktif şekilde olacağı yadsınamaz bir gerçek artık. Bunu tüm dünya dile getiriyor. Fakat kripto para özelinde durum nasıl şekillenir, onu kestirmek güç. Kendi adıma blockchain’in başlı başına devrimsel bir teknoloji ve insanlık için önemli bir devrim olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 118
  Benzerlikler olmakla birlikte birebir aynı yolu izliyorlar diyemeyiz. Kripto paralar var olan bir sisteme alternatif olarak ortaya çıkmıştır. İnternet ise benzersiz bir teknoloji devrimi, yerine birşey koymamız mümkün değil. Kripto paralarında birgün hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmasını dilerim
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Pek teknik bir benzerlik olmamış sadece kullanım durumuna göre benzetmişsiniz, ama ben de ileride birçok yerde blok zincirin kullanılacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Umarım bitcoin ile daha bebeklik aşamasında tanışan bizler şanslı çıkarız. Biliyorsunuz tutan her yeniliğe ilk girenler her zaman kazançlı çıkmıştır Cheesy
newbie
Activity: 112
Blockchain sadece bitcoinden ibaret bir şey değil. Bitcoinden bahsediyorsan internetle çok büyük bir fark var aralarında devletler internete karşı değillerdi ama bitcoine karşılar.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
O zamanın sınırlı imkanlarıyla internet bu kadar hızlı bir yayılım gösterdiğine göre blok zinciri çok daha ani ve kararlı bir şekilde hayatlarımıza girebilir, bunun önünde ben çok ciddi bir engel görmüyorum.
newbie
Activity: 238
Teknoloji devrimlerinin sonu hiç bir zaman bitmeyecektir. Belki bir kaç sene sonra blockhain tarihe karışabilir. Çünki çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Teknoloji yeniliklere aç olduğu sürece bütün yeniliklere açık olmalıyız
newbie
Activity: 56
Blockchain geleceği konusunda bende çok büyük şeyler düşünülebilir. Örneğin en basit ; Oylarımızı bununla kullandığımızı düşünür müsünüz ? Hiçbir çalınma yada kayırma olmadan bütün herşey tıkır tıkrı saat gibi... Mükemmel bir teknoloji.
newbie
Activity: 5
Beni asıl düşündüren şey hem internetin hem de Blockchain'in geleceği. Devletler ya da güçlü kuruluşlar interneti kendi kontrollerine alıp kendi istedikleri şekilde yönlendirmeye çabalıyorlar. İlerde bu tür şeyler Blockchain'in başınada gelecek. Şimdilik herkes gibi bu işin sınırlarını anlamaya çalışıyorlar. Umarım ilerde merkezi olmayan interneti, özgürce kullanabileceğimiz bir dönem olur. Bana kalırsa Blockchain bunun ilk işareti olabilir. İnternet ile ilgili algımızı tamamıyla değiştirebilir.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Yani öyle bariz bir benzerlik olacak bir şey yok. İkisi birbiriyle ilişkili olsa da hatta daha doğrusu blockchain internet ile ilişkili olsa da Blockchain'in aynı şeyi ifade ettiğini söyleyemeyiz. Blockchain'in de gelişimi olacaktır ama internet gibi bir seviyeye ulaşması zor. Çünkü internet sağlayıcısı ile herkesin internete erişimi olabilir ama bir kişi tek başına bir blockhain ağının konusu olamaz. Bir blockhain ağından söz edebilmek için bir topluluk olması gerekir.
member
Activity: 462
Şu an bu yazdıklarınız hemen hemen herkese çok uçuk geliyor ama zamanında her metrede internet olacak deseler o da aynı uçuklukta gelirdi sanırım.
Blok zinciri hayatımızda öyle bir hızla yer bulacak ki birçoğumuz ne olduğunu anlayamayacağız bana da öyle geliyor  Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Kesinlikle bizler blockchain teknoljisinin beta testerlarıyız.İlerleyen zamanda birçok alanda blockchainin kullanılacağını göreceğiz.En basiti bugün yapılan seçimlerin blockchain teknolojisiyle yapıldığını düşünsek kimsenin aklında gram şüphe kalmaz hemde hızlı bir şekilde sonuçlar belli olurdu.
member
Activity: 100
Blockchain ile ilgili kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum. Bu her alanda kullanılabilecek ciddi bir gelişim.
member
Activity: 574
Merit: 14
bazen her şey bu kadar şeffaf olmalı mı diye soruyorum kendime. Circle filminde bazı kişilerin 7/24 canlı hayatı yansıtılır. Blockchaine ne eklerseniz şeffaf olacak diye bilirim. hile, hurda karışmaz diye anlatılır. internet gibi emekle döneminden geçti ve hızlı adım atmaya başlıyor.
Pages:
Jump to: