Pages:
Author

Topic: Nucleus Vision [NCASH] - page 7. (Read 2681 times)

jr. member
Activity: 37
Merit: 1
March 26, 2018, 03:26:17 PM
valla ncash konusunda herkes farklı görüş yazıyor,kimisi uçacak diyor kimisi sonu Tron gibi olacak diyor,sonuç ne olursa olsun alttan alıp x2 yaptırdı bana,kimilerine göre 1 usd olacak görüşü var ama 3 sene sonra filan olur heralde..
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
March 26, 2018, 03:06:39 PM
Ncash pump coini gözüküyor şu anda.Her an aşağı yada yukarı patlama yapabilir.Beklenti yukarı olacağı yönünde.Sonra tekrar aşağı.Kar geldiğinde arkanıza bile bakmadan ufak ufak ayırlmak en doğrusu.Balinası bol bir coin.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
March 26, 2018, 03:00:34 PM
airdroptan 200 adet göndermişler, birileri alsa da fiyatı artsa diye bekliyorum, hemen satıp kurtulucam, daha da takip etmem, piyasanın %99 u gibi bu da tırt diye düşünüyorum, zaman gösterecek.
member
Activity: 406
Merit: 11
March 22, 2018, 03:59:25 PM
Sanki storm ile ncash arasında gidip gelen bir para var. Arada başka coinlerede kayıyor olabilir ama piyasa çok sığ.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 22, 2018, 02:58:50 PM
sahibi ncash denmesini istemiyormus ncoin diyecekmisiz arkadaslar bu bilgiyi elden ele yayalim. Ayrica hindistanlilardan adam olmaz umarim baskalarindan akil destegi aliyorlardir yoksa buna yatirim yapan herkes yakinda börtü böcek yer tüm hindistan gibi.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
March 22, 2018, 02:56:33 PM
umalım da ncash,yeni tron ve xvg olmasın
jr. member
Activity: 98
March 22, 2018, 02:52:52 PM
bence bi elinde bulunduranların cüzdan adreslerine bakın derim %90 nı suan 10 adreste ve bu adreslerin kendi aralarındaki azalıp artışları sırasında ncash 2x yaptı tabiki proje güzel gözüküyor ama bu denli elinde %90 bulunduran hesapların sayısının az olması hüsarana uğratabilir inşallah bir başka trx vakası olmaz
full member
Activity: 378
March 22, 2018, 02:27:39 PM
Ben yatırım yapmayı düşünmüyorum nucleusa, çok aşırı pahalı geliyor bana, kazandıracağı büyük miktarı insanlara kazandırdığını düşünüyorum ve fiyatını az çok bulmaya başladı gibi, çok düşen projeler var onlara girmek daha az riskli bence.
member
Activity: 490
Merit: 11
March 22, 2018, 02:05:00 PM
Nucleus Vision Ekibe ve Ncashe güveniyorum, şu çalkantılı dönemde bile al sat yaparak birazda yüzümüz güldürdü. Fiyatın değerinden çok fazla düşük olduğunu düşünuyorum, belirli miktarı hold yaparak, diğer miktar ile al sata devam.
full member
Activity: 588
Merit: 125
March 18, 2018, 09:10:24 AM
Tron gibi örnekler vermişsiniz de nerden girip nerden çıkacağını bilmezsen büyük zararla elinde aylarca tronu satmak için beklerdin, ncash de öyle bence büyük karlar edilecek ama sonrasında çok büyük bir düşüş de yaşıcak, hiçbir proje uzun süre 10-20 kat yukarıda kalmayı beceremez kolay kolay kısa vadede, uzun vadede artış devam edicektir ama.

Kardeşim hatalısın bak bu trondan daha sorunlu bir token ya ico fiyatı bonuslu olarak 80 sats olan bir şeyden ne bekliyorsun acaba çok merak ediyorum.Bu yüzden fazla güvenmeyin ncashe
newbie
Activity: 196
Merit: 0
March 17, 2018, 03:26:01 AM
Cok beklenti olan bi coin hareketlerinicok merak ediyorum twitter da coin starlar cok yorunluyor ama onlarada guvenmemek lazim
full member
Activity: 378
March 18, 2018, 09:06:47 AM
Tron gibi örnekler vermişsiniz de nerden girip nerden çıkacağını bilmezsen büyük zararla elinde aylarca tronu satmak için beklerdin, ncash de öyle bence büyük karlar edilecek ama sonrasında çok büyük bir düşüş de yaşıcak, hiçbir proje uzun süre 10-20 kat yukarıda kalmayı beceremez kolay kolay kısa vadede, uzun vadede artış devam edicektir ama.
jr. member
Activity: 560
March 18, 2018, 09:03:46 AM
Ben herkesin konuştuğu projelerde dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum, projeler mükemmel olabilir ama böyle kötü bi piyasada 4-5 kat yapmış bir proje birden yarıya inse ki 220 satslara geldi, normal karşılarım. Iconun çok çok altında olan bisürü proje var, onlardan yana şansımı kullanıyorum fiyat inerse belki düşünürüm nucleusu da, tek güzel proje nucleus değil sonuçta.

Ben tam tersi düşünüyorum; malesef kripto piyasası hype ve spekulasyon ile yükselen bir yer bunu iota, trx, xrp vs gibi onalrca projede gördük ayı piyasasında bu kadar etkili bir giriş  yapan bir proje boğa piyasasında yükselmesini öngörmek gayet doğal şu anda tüm yatırımlarım kar noktasının uzağında olduğu için geçemiyorum ancak imkanım olsa bir miktar ncash almayı düşünürdüm.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
March 17, 2018, 07:06:23 AM
altcoin rookie sayesinde bu coinde bi kac defa al sat yaptim. bu piyasada bile cok fena kazanclar sagladi bana. normal bi piyasada ucar gider. demedi demeyin.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
March 17, 2018, 05:34:51 AM
Ben herkesin konuştuğu projelerde dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum, projeler mükemmel olabilir ama böyle kötü bi piyasada 4-5 kat yapmış bir proje birden yarıya inse ki 220 satslara geldi, normal karşılarım. Iconun çok çok altında olan bisürü proje var, onlardan yana şansımı kullanıyorum fiyat inerse belki düşünürüm nucleusu da, tek güzel proje nucleus değil sonuçta.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
March 17, 2018, 05:32:34 AM
Alım zamanı ve fiyat aralığı ile ilgili yorumlayacak var mı? Bu aralar en çok duyduğum projelerin başında gelmesine rağmen kimse risk alıp fiyat aralığı falan yazamıyor gördüğüm kadarıyla Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
March 16, 2018, 11:43:43 PM
Bu kadar primleneceğini tahmin etmemiştim doğrusu fakat Binance'nin adı bile yetti, işi bilenler için al satta iyi kazandırdı, ben uzun vadeli bir parça satın aldım, daha düşerse kısmet bekleteceğim nasılsa.
member
Activity: 112
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
March 15, 2018, 10:41:09 AM
dusmesini bekledikce artmayi basariyor namussuz. boyle bi piyasada nasil boyle bi artis yapiyor hala anlamiyorum. dusmesi gerekiyor bence.
member
Activity: 434
Merit: 14
March 15, 2018, 10:19:43 AM
Piyasanın böylesine zor olduğu bir dönemde bile durmadan hamle yapan ve çok büyük hacme ulaşan ncashin bir yatırımcısı olarak ben de nchash de olmaktan memnunum. beklentim büyük.
full member
Activity: 424
Merit: 103
March 15, 2018, 07:05:42 AM
Piyasa düzgün olsa şimdiye 20 x yapacak potansiyeli vardı.Piyasanın kötü olduğu zamanda bile talep var bu çok iyi.Şöyle bir baktığımızda bütün marketcapta benim gelecek gördüğüm ve begendiğim 3 projeden birisi Ncash.Nice dandik coinlerin nerelere kadar yükselebildiğini gördük.Ncash 4-5 ay sonra insanı ihya edecek bir potansiyel.Ancak çürük elmaların düşmesi için ağacı çok sallarlar..şimdiden bu göze almak gerekiyor.
Pages:
Jump to: