Pages:
Author

Topic: NucleusVision Airdrop'ları Yatırmaya Başladı - page 3. (Read 776 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
banada 800 adet gelmiş satmayı şuanlık düşünmüyorum ilerde değerlenir diye düşünüyorum projeyi bende destekliyorum
member
Activity: 434
Merit: 11
Bana gelen yok suan. Fakat katilmistim. Birde Bounty'ye katilmistim ve borsadan bir miktar takviye ettim. Nucleus vision ilk ciktigindan beri takip ediyorum, yanlislar vardir muhakkak, yinede destekliyorum projeyi.
full member
Activity: 350
Merit: 102
beklenen ilgiyi goremedi binance ta ncash. airdroplari da dagitmaya basladilarsa fiyat gitgide dusmeye baslayacak demektir. aslinda tam da alim zamani ama henuz oturmus bir toplulugu yok. insan cekiniyor.
full member
Activity: 314
Merit: 101
yaptiklari uygulama cok sacma bence. ico yapmadan sirf binance a girsi diye yuksek bir beklenti icine soktular insanlari. simdi de uc bes kurusluk token airdrop yapiyorlar. baslarda hosuma gidiyodu bi proje ama cok sogudum bu tavirlarindan dolayi
full member
Activity: 406
Merit: 158
Banada 500 küsür gelmiş çok umutlu olmasamda döner parasına satmam 1 2 yıl sonra 500 dolar yapar ihtiyacımızı karşılar hodl yapmak şart. Takipte kalalım delist veya sıfıra inmeden satmamız gerekirse satalım çöp olmasın
Niye delist olsun niye sıfıra insin ne alaka anlamadım:) herkesin çok büyük beklentisi var takımdan ve projeden, bence bu günleri değerlendirmek lazım bikaç güne ben de almayı düşünüyorum, bakalım 1-2 yıl hodl yapmalık proje tam.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Nucleus vision gelecekte pek parlak gelmiyor nedense bana ama yine de tam araştırmadım.Bu hafta üstünde biraz araştırma yapayım airdropla belki ico değerine gelir
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Bana henüz birşey gelmemiş. Şimdi millet aidroptan gelenleri satmaya başlar fiyat biraz daha geriler
newbie
Activity: 111
Merit: 0
katıldığımı  hatırlıyorum nereden bakıyoruz?
member
Activity: 364
Merit: 10
800 tane fişeklemişler
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ufak meblağlara elinden çıkaracak olanlar çıkarsın da daha sonra toplamak için güzel bir fırsat olur.
member
Activity: 276
uzun vade değil cok uzun vade olması gerekiyor o Smiley) 800 yine iyi rakkam ben bii 3 5 dolar flan beklıyodum whiteliste x4 vercekler diyorlardı cekınmıstım ama uzun vadede değecektir Smiley
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Şuan millete airdroptan gelenler direk satar sonra bence alım  için süper fırsat olur gibi duruyor. Ben kacirdim bunun airdrobunu ya.  Uzun vadede güzel kazandıracaktır eminim.
member
Activity: 490
Merit: 16
ben katıldım mı katılmadım mı hatırlamıyorum vallaha ama bir yerde paylaşıldıysa kesin katılmışımdır şuanlık gelen giden birşey yok bekleyelim görelim bakalım gerçi bir ara telegramdan airdrop yapmışlardı değil mi ben katılayım demiştim ama son ekranda hata veriyordu katılamamıştım herhalde ya inşallah katılabilmişimdir  Grin
member
Activity: 322
Merit: 23
Airdrobuna çok kişi katıldı. Bana da gelmemiş. Bekliyorum.
member
Activity: 566
Merit: 29
Bu projeden nedense kayıt olurken bile umutluydum, kayıt olmuşum daha gelmemiş ama beklemedeyim, hodl pozisyonunda bekliyor olacağım düşüşlerden korkmadan.
full member
Activity: 322
Merit: 100
airdroplar dağıtılmaya başlandıysa hafiften alma vakti gelmiştir.
Şimdi değil .dönerciler biraz satsın 1 hafta sonra alınabilir.Şimdi dump zamanı gibi duruyor.

Aynen öyle airdroplar yatmaya başladıysa yavaştan toplamak en iyisi bence de bu nucleus visionu güzel düşürsünler de toplayalım iyi para edecek boğa döneminde
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bende burda görünce baktım telegramına katılmışım sanırım telegram kampanyasına girmişim zamanında hatırlamıyorum ama gelmemiş daha inş gelir bana da Cheesy
member
Activity: 378
Merit: 11
800 tanede bana gelmiş 2 cent fiyatı var dursun bakalım 10 cent olursa satarım ve uzun dönemde olması muhtemel projelerden birisi nuclesus
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Banada 500 küsür gelmiş çok umutlu olmasamda döner parasına satmam 1 2 yıl sonra 500 dolar yapar ihtiyacımızı karşılar hodl yapmak şart. Takipte kalalım delist veya sıfıra inmeden satmamız gerekirse satalım çöp olmasın
full member
Activity: 1176
Merit: 159
ben bunun airdrop una katıldım mı acaba emin değilim airdrop sayfası varmı bunun?
Pages:
Jump to: