Pages:
Author

Topic: Nwayplay Olimpiyat oyunları NFT marketi - page 2. (Read 572 times)

full member
Activity: 462
Merit: 102
August 19, 2021, 03:35:30 AM
Kutu açılımları başlamış fakat henüz bana sıra gelmemiş heralde ki kutularımı açamaıyorum.

Sıra sıra geleceğini herkesin bir anda açamayacağını belirtmişlerdi alıp da açabilen var mı?

Ben açtım hocam keşke tokyo paketlerinden alsaydım diğer paketlere göre daha çok iş yapacak tokyo pinleri çünkü adetleri çok az
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
August 18, 2021, 03:22:14 PM
Kutu açılımları başlamış fakat henüz bana sıra gelmemiş heralde ki kutularımı açamaıyorum.

Sıra sıra geleceğini herkesin bir anda açamayacağını belirtmişlerdi alıp da açabilen var mı?
full member
Activity: 462
Merit: 102
August 12, 2021, 07:11:59 AM
Bu aldığımız paketler ne zaman açılacak acaba bir bilgi yok mudur?
Olimpiyatlar da bitti hoş hani bir gelişme yok heralde twitter hesaplarında da.

17 Ağustos’ta paketlerin açılması beklenmektedir.
legendary
Catalog Websites
August 11, 2021, 09:42:12 AM
Bu aldığımız paketler ne zaman açılacak acaba bir bilgi yok mudur?
Olimpiyatlar da bitti hoş hani bir gelişme yok heralde twitter hesaplarında da.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
https://nwayplay.com/boxdetails/34?

Epic paket satışı var 99 dolara bir tane aksammi bilemedim çok kararsızım ne diyorsunuz alalimmi
legendary
Bunuda aldık.

Visa olayı çok canımı sıktı koca cüzdanda sadece bir tane visa kart varmış Allah'tan Fast varda alabildik diğer türlü alamayacaktım bir önceki paketin alıcısı çöktü hala bu paket bitmedi enteresan birşey bu

Hayırlı olsun hocam, şöyle bir soru sorsam, aslında herkese sorsam, bu 9 dolarlık paketleri aldık diyelim, bu paketleri açınca mı daha iyi kazanç sağlanır size göre, yoksa paketi açmadan kenarda bekletmek mi daha çok kazandırır acaba, ona göre bir sonraki alımlarda bende alım yapmayı düşünüyorum paketi açayım veya açmayayım,
şimdilik nerede bir kazanç sağlayacağız belli değil ancak 10-20 usd için bundan kaçmak da doğru değil burada zaten paket sayısı cidden az 9-10 dolar bizi fakirde yapmaz zenginde dursun bugun yarın belki birşey olur
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Paketler şuan açılamıyor paketi açmak yada açmamak fiyatı değiştirmez fiyat pazar yerindeki listelemelere göre değişir nadir az olanlar değerli olur çok sayıda olanların fiyatlarıda genelde düşük olur. Yatırım amaçlı bir paket aldım 9 dolar beni etkilemez ama belki içinden çıkacaklar değerli olabilir.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Bunuda aldık.

Visa olayı çok canımı sıktı koca cüzdanda sadece bir tane visa kart varmış Allah'tan Fast varda alabildik diğer türlü alamayacaktım bir önceki paketin alıcısı çöktü hala bu paket bitmedi enteresan birşey bu

Hayırlı olsun hocam, şöyle bir soru sorsam, aslında herkese sorsam, bu 9 dolarlık paketleri aldık diyelim, bu paketleri açınca mı daha iyi kazanç sağlanır size göre, yoksa paketi açmadan kenarda bekletmek mi daha çok kazandırır acaba, ona göre bir sonraki alımlarda bende alım yapmayı düşünüyorum paketi açayım veya açmayayım,
legendary
Catalog Websites
ben de alım yaptım visa kart bulmak için biraz uğraştım ama eninde sonunda almayı başardım

alımı yaptım şöyle bir sorun var kutular benim koleksiyonumda gözüküyor alınmış bir şekilde ama hesabımdaki ödeme yapılan bakiyeye blokaj konulmuş durumda sanırsam bir kaç güne çekim yapıyor.
legendary
Bunuda aldık.

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
önceden zorla da olsa mastercard ile ödeme yapabiliyorduk ama şimdi sitesinde ödeme yapmak istediğim zaman hata veriyor çünkü sadece visa kart seçeneği var. bu kadar boktan bir oluşuma katkıda bulunduğu için flow ve dapper ekibine sonsuz küfürlerimi veriyorum. bu arada kart bilgilerinizi verirken mutlaka sanal kart kullanın çünkü bunları 1 saniye hackler insanlar.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
bir önceki rare paketini almayı unuttum satılmıyor diye biraz korktum açıkcası ama sonradan almadığıma pişman oldum hızlıca bitmiş almaya çalıştığımda da.

bu seferki paket 9 dolar çok da yüksek bir meblağ değil 2-3 tane alınabilir kenara atılsın dursun belki para eder.
Aynı mantık ile bu gün bende 9 dolarlık paketten alım yaptım ileride ne olacağı belli olmaz dursun kenarda. Paket alacak arkadaşlar için ufak bir uyarı kredi kartı ile ödemelerde sadece visa kart ile ödeme yapabiliyorsunuz bir baktım bendeki banka kartları master card visa kullanan arkadaşımın kartı ile ödeme yaptım.
legendary
Catalog Websites
bir önceki rare paketini almayı unuttum satılmıyor diye biraz korktum açıkcası ama sonradan almadığıma pişman oldum hızlıca bitmiş almaya çalıştığımda da.

bu seferki paket 9 dolar çok da yüksek bir meblağ değil 2-3 tane alınabilir kenara atılsın dursun belki para eder.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Yarın yeni bir  paket satışı var yine 9 usd bunu da alacağım öyle alıyoruz bakalım bugün yarın belki birşeyler yapar.

https://nwayplay.com/boxdetails/32?utm

Unutmuşum olimpiyat paketlerini tamamen, hatırlatma için teşekkürler. Şuan için güncel yapıldığı için olimpiyatlar en kötü kart bile paketin parasını cıkarır diye düşünüyorum, 3-5 tane paket alıp şansımı denemek istiyorum.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Aslında bu olimpiyat vs gibi event lere has nft bana çok mantıklı geliyor. NFT dediğin zaten az sayıda göze hoş gelen collectible olmalıdır. Fakat hangi piyasada kime satacak, kimlere bunu göstereceksiniz bilmiyorum. Eskiden çıkartmalar bile çok kıymetliydi ama tüm olay az sayıda ve "fiziksel" olmasıydı.
legendary
Yarın yeni bir  paket satışı var yine 9 usd bunu da alacağım öyle alıyoruz bakalım bugün yarın belki birşeyler yapar.

https://nwayplay.com/boxdetails/32?utm
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
tokyo 2020 olimpiyatları için paket satışı varmış: https://nwayplay.com/newsDetails/8

ama ben uyuduğum için bunu alamadım. güncel bir organizasyon olduğu için bu sefer paket satışı erkenden bitmiş. şayet öncekiler gibi olsaydı en azından 1 paket kapardım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Tamamen katılıyorum, nft muhtemelen yıllar içinde bir çoğunu gördüğümüz kısa vadeli kripto modalarından birisi olmayacak, yerleşik bir uygulama olma ihtimali yüksek ama benzer her konuda yazdığım gibi, şimdiki (daha doğrusu yakın geçmişteki) haliyle değil. Bu haline v1 dersek (uydurdum), muhtemelen saçma sapan bir şekilde ortaya çıkan v1 ürünlerin büyük çoğunluğu alanların elinde patlayacak, madden de çöp olacaklar.
Ama nft kendi içinde evrimini başlatacak (hatta başlattı bile) ve şimdiye kadar nft etiketiyle şahit olduğumuz salaklıklar tarihe gömülecek.
Marifet şimdi bile kalıcı olma potansiyeli taşıyanları sezebilmek.
(Tabii ki amacı sadece kolleksiyon olan yarımcıları tamamen ayrı bir başlıkta değerlendirmek lazım, yazdıklarım kar odaklı hareketlerle ilgili)

NFT şu an uniswap v3 için havuza eklenen likiditenin sahiplik kanıtı için de kullanılıyor. Bu kullanım şekli son zamanlarda gördüğümüz eser satışı hype olayından çok daha gerçekçi. Dilerseniz cüzdanınızdaki NFT'yi doğrudan ilana koyarak bozma işlemleriyle hiç uğraşmadan başka bir kişiye satabilir ve hatta hediye edebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta 32 eth değerindeki likiditenin sahiplik kanıtı olan NFT satış platformlarının birisinde 1 eth karşılığında satıldı.

İşlemin arka yüzünde neler gerçekleştiğini tam bilmiyorum ancak NFT şeklinde hazırlanmış sahiplik kanıtlarının eski versiyonlara göre çeşitli avantajları var.

Bu ilginç bir işlem olmuş Smiley
1/32 fiyatına bir şey satmak çok da akıl karı değil sanki. Dikkat çekmek için yada farklı bir işlem için yapılmıştır tahminimce.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Tamamen katılıyorum, nft muhtemelen yıllar içinde bir çoğunu gördüğümüz kısa vadeli kripto modalarından birisi olmayacak, yerleşik bir uygulama olma ihtimali yüksek ama benzer her konuda yazdığım gibi, şimdiki (daha doğrusu yakın geçmişteki) haliyle değil. Bu haline v1 dersek (uydurdum), muhtemelen saçma sapan bir şekilde ortaya çıkan v1 ürünlerin büyük çoğunluğu alanların elinde patlayacak, madden de çöp olacaklar.
Ama nft kendi içinde evrimini başlatacak (hatta başlattı bile) ve şimdiye kadar nft etiketiyle şahit olduğumuz salaklıklar tarihe gömülecek.
(Tabii ki amacı sadece kolleksiyon olan yarımcıları tamamen ayrı bir başlıkta değerlendirmek lazım, yazdıklarım kar odaklı hareketlerle ilgili)

NFT şu an uniswap v3 için havuza eklenen likiditenin sahiplik kanıtı için de kullanılıyor. Bu kullanım şekli son zamanlarda gördüğümüz eser satışı hype olayından çok daha gerçekçi. Dilerseniz cüzdanınızdaki NFT'yi doğrudan ilana koyarak bozma işlemleriyle hiç uğraşmadan başka bir kişiye satabilir ve hatta hediye edebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta 32 eth değerindeki likiditenin sahiplik kanıtı olan NFT satış platformlarının birisinde 1 eth karşılığında satıldı.

İşlemin arka yüzünde neler gerçekleştiğini tam bilmiyorum ancak NFT şeklinde hazırlanmış sahiplik kanıtlarının eski versiyonlara göre çeşitli avantajları var.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
biraz pahalı bir paket ama getirisi ne kadar olur o da bilinmiyor paketler zaten açılmıyor.

Paketin yarısı anca satılmış neredeyse talep yok ama talep olmaması para ettirebilir mi? ayrı konu

Talep olmaması para getirmez, NFT olayı olması gerekenden biraz daha farklı ilerliyor sanki. Şirketler NFT'leri bir anlamda sonsuz satış döngüsüne soktular. Üretmesi çok zor olmayan ve sanatsal açıdan kaliteleri tartışılabilecek binlerce parça sürekli yeni baskılarla satışa giriyor. Alıcıların büyük bir bölümü parçaya sahip olma isteklerinden dolayı değil kar elde etme ihtimali için satın alıyorlar. Bunun sonucunda da bir noktadan sonra satıcı sayısı alıcının çok üzerine çıkıyor ve fiyatlar düşmeye başlıyor.

Şu anki NFT dünyası ilerleyişini gerçek kullanım alanları için bir ön hazırlık olarak görüyorum, deneme sürüşü gibi düşünebilirsiniz. Birbirinden farklı birimlerin kullanılması günlük hayatta çok daha farklı alanlara entegre edilebilir.

Pages:
Jump to: