Pages:
Author

Topic: Nxt - Adam olacak Coin - page 7. (Read 10776 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
September 07, 2016, 08:13:32 AM
iyimiş Cheesy bende baya var bekliyeyim bari
bakarsın şansa kendide vericeğide yükselir
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
September 07, 2016, 06:25:55 AM
NXT'i windowsa kuramadım ama online cüzdanında 500 NXT karşılığında NXT core deneyimi yaşatan bir plug-in var.

Bir asset çıkardım, NXT asset exchange'e erişimi olan varsa, bir iki deneme yapmak isterim.

Teşekkürler.

hocam bu coinden bende poloda vmevcut bi dalgalar vericek gibi bişeyler var ama anlamadım mevzuyu

coin hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim şu ardor olayı falan

12 ekime kadar elinde NXT tutanlara (POLO bittrex de dahil) Ardor verilecek, 12 ekime kadar tutmanıza gerek yok, saatlik olarak bakıyorlar, ne kadar çok tutarsanız o kadar ardor alırsınız.

benim poloda tuttuğum coin den nasıl haberleri olacak? kendi cüzdanımda tutsam anlarımda bu nasıl olacak bob abi. bi açıklar mısın?

Polo ile anlaşmışlar
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
September 07, 2016, 04:53:09 AM
NXT'i windowsa kuramadım ama online cüzdanında 500 NXT karşılığında NXT core deneyimi yaşatan bir plug-in var.

Bir asset çıkardım, NXT asset exchange'e erişimi olan varsa, bir iki deneme yapmak isterim.

Teşekkürler.

hocam bu coinden bende poloda vmevcut bi dalgalar vericek gibi bişeyler var ama anlamadım mevzuyu

12 ekime kadar elinde NXT tutanlara (POLO bittrex de dahil) Ardor verilecek, 12 ekime kadar tutmanıza gerek yok, saatlik olarak bakıyorlar, ne kadar çok tutarsanız o kadar ardor alırsınız.

benim poloda tuttuğum coin den nasıl haberleri olacak? kendi cüzdanımda tutsam anlarımda bu nasıl olacak bob abi. bi açıklar mısın?
legendary
September 07, 2016, 03:17:52 AM

Teşekkürler.

hero member
Activity: 518
September 07, 2016, 03:15:20 AM

Teşekkürler.

legendary
September 07, 2016, 02:47:34 AM

Teşekkürler.
hero member
Activity: 602
May 11, 2016, 12:10:35 PM
SuperNET'in Nxt ile bağlarının kopması ve Waves'e kayması, ve Nxt ekibinin önemli bir kısmının Waves'i kurmak üzere Nxt komünitesinden ayrılması Nxt üzerinde tanımlı "asset"lerin birer birer kaybolmasına yol açtı. Coinmarketcap'tan bakarsanız, bundan bir sene önce ilk 10 asset'ten 6 tanesinin temeli olan Nxt'in yerini başka platformların aldığını görüyoruz. Buna bağlı olarak Nxt'in fiyatının da düşmesi çok önemli bir nokta.

Nxt belki 2.0 sürümüyle bir atak yapabilir fakat şu an arkasındaki komünite desteği yeterli değil, dolayısıyla ben de dahil olmak üzere birçok kişi tarafından daha da düşeceği tahmin ediliyor. Nxt'in arkasında yatan büyük potansiyel ise Waves'e aktarılıyor.

Nasıl ki Vitalik Buterin çalışmalarına Mastercoin ile başladı ve sonra Ethereum ile devam etti, aynı şey Nxt için de söylenebilir. Fikir olarak Nxt ile fidanlanan ağaç, meyvelerini Waves ile vereceğe benziyor.

Burada da PoS koinlerle ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıkıyor, o da şu: Kullanıcı tanımlı koinlere izin veren Nxt, bitShares, Counterpary, Waves gibi platformların değeri, bu platform üzerinde kurulan oluşumların değeriyle orantılı. Yani Waves koinlerinizin değeri, Waves üzerinde ne kadar çok oluşum varsa o kadar artacak demek oluyor.

Aynı şey Nxt için de geçerli. 2.0 sürümünden sonra piyasa epey hareketlenecek gibi duruyor.
legendary
May 08, 2016, 07:45:31 AM
yeni yeni anlıyorum bunu, gerçekten hakkını bulması lazım gerek diye düşünüyorum, aramızda var mı nxt kullanıcıları, şimdilik cüzdanı kurmayı başaramadım mesela ben

Ben linux da derlemeyi beceremedim cüzdanını. yatırım amaçlı bir ara poloniex de aldım sattım ama tırsıyorum nedense nxt den.

en son run.bat dosyasını çalıştırdım, localhosta gidiyorum, ulaşamıyor, şimdi masaüstünde deneyeceğim.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
May 08, 2016, 03:29:15 AM
yeni yeni anlıyorum bunu, gerçekten hakkını bulması lazım gerek diye düşünüyorum, aramızda var mı nxt kullanıcıları, şimdilik cüzdanı kurmayı başaramadım mesela ben

Ben linux da derlemeyi beceremedim cüzdanını. yatırım amaçlı bir ara poloniex de aldım sattım ama tırsıyorum nedense nxt den.
legendary
May 08, 2016, 03:19:10 AM
full member
Activity: 152
Merit: 100
November 15, 2015, 04:44:42 PM
Merhabalar,
yazışmalarınızı okuduktan sonra ilk kez duyduğum NXT ile ilgili olarak forum tarihinin derinliklerinde kayboldum.
çok ilginç bir geçmişe sahip.
ilk çıktığında pre mined olduğu için scam olduğunu düşünenler olmuş.
Açık kaynak kodlu olmadığı için kıl kapanlar olmuş.
yatırımcılar exchange den satın alıp cüzdanına attıkça geliştiriciler ihya oluyor bu yüzden scam dır diyenler olmuş.
https://bitcointalksearch.org/topic/nxt-crypto-currency-bilgilendirme-389534

sonra bter.com 1 buçuk milyon dolar karşılığı 50 milyon NXT çaldırmış sonra geri bulup getirmiş.
https://bitcointalksearch.org/topic/bter-exchange-platformundan-50-milyon-nxt-calnd-740495

ben güncel fiyatlaması ile ilgili olarak çelişkili kaldım biraz.
dgex.com da https://dgex.com/old/trading.cgi 3000 satoshi den bid gerçekleşmişken. poloniex de https://poloniex.com/exchange#btc_nxt 1970 satoshi den işlem görüyor.
ama merakımı da uyandırdı. Smiley
wallet ını kurup az biraz satın alıp kurcalamak istiyorum.
hatta aynı zamanda bir POS durumu da varmış.
POS geliri hakkında bilgiye rastlamadım. bu konuda bilgisi olan paylaşabilir ise sevinirim.
PoS'un amacı gelir elde etmek değil sistemin güvenliğini sağlamaktır. Bitcoin'de devasa bir mining endüstrisi var ve Nxt çıktığı zamanlarda "pure PoS" sadece bir teori olarak vardı, dolayısıyla o zaman insanlar bitcoin'de mining'in asıl amacını ve bitcoin'in neden çok büyük bir yenilik olduğunu tam anlamıyla unutmuşlardı. Nxt'i de bu arkaplanda değerlendirerek PoS sistemini "premined alt-coin" olarak gördüler.

PoS yatırım aracı olarak iyi bir tercih değil. Nxt de "value store etmek" için var olan bir kriptopara değil, asıl değer Nxt platformunda kurulan diğer kripto-kıymetlerce korunacak. Nxt hakkında ilk anlaşılması gerekenler bunlar.

Fakat her ne kadar "value store etmek" için değil dediysem de Nxt'in bir değeri var sonuçta, ve bu yatırım maksatlı da kullanılabilir - her ne kadar asli işlevi bu olmasa da. Şu aralar fiyat oldukça düşük ve uzun dönem yatırımcıları için düşünülebilecek bir fırsat.

Bir de PoS geliri demişken "account leasing" özelliğine bakabilirsiniz. Bir nevi "mining pool"un Nxt'e uyarlanmışı.
full member
Activity: 168
November 15, 2015, 04:28:14 PM
Merhabalar,
yazışmalarınızı okuduktan sonra ilk kez duyduğum NXT ile ilgili olarak forum tarihinin derinliklerinde kayboldum.
çok ilginç bir geçmişe sahip.
ilk çıktığında pre mined olduğu için scam olduğunu düşünenler olmuş.
Açık kaynak kodlu olmadığı için kıl kapanlar olmuş.
yatırımcılar exchange den satın alıp cüzdanına attıkça geliştiriciler ihya oluyor bu yüzden scam dır diyenler olmuş.
https://bitcointalksearch.org/topic/nxt-crypto-currency-bilgilendirme-389534

sonra bter.com 1 buçuk milyon dolar karşılığı 50 milyon NXT çaldırmış sonra geri bulup getirmiş.
https://bitcointalksearch.org/topic/bter-exchange-platformundan-50-milyon-nxt-calnd-740495

ben güncel fiyatlaması ile ilgili olarak çelişkili kaldım biraz.
dgex.com da https://dgex.com/old/trading.cgi 3000 satoshi den bid gerçekleşmişken. poloniex de https://poloniex.com/exchange#btc_nxt 1970 satoshi den işlem görüyor.
ama merakımı da uyandırdı. Smiley
wallet ını kurup az biraz satın alıp kurcalamak istiyorum.
hatta aynı zamanda bir POS durumu da varmış.
POS geliri hakkında bilgiye rastlamadım. bu konuda bilgisi olan paylaşabilir ise sevinirim.

legendary
November 15, 2015, 03:14:18 PM
Nxt, siz yatırım yapıp da zengin olasınız diye çıkmış bir "coin" değildir. Temel felsefesinde (BCNext'in post'larına bakabilirsiniz) kriptoparaların yatırım aracı olarak kullanılmasına karşı bir tutum vardır. Halihazırdaki en gelişmiş teknoloji ve en üstün komünite Nxt'tedir; bu yüzden de kanımca geleceği en parlak kripto-platformdur. Nxt'e "centralized" diyenlerin centralization hakkında en ufak bir fikirlerinin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir adım daha atıp Nxt bir kripto-para bile değildir diyebilirim, Nxt'in asıl işlevi Nxt ekosistemini döndürmektir. Asıl değer ise Nxt'in kendisinde değil Nxt platformu üzerine kurulacak işlerdedir. İkinci nesil kriptoparalar henüz emekleme aşamasında ve fiyat olarak ilk sıçrayışı bile görmüş değiller. Bunun nedeni bütün ikinci nesil kripto-platformların Kasım 2013'ten günümüze gelen ve kanımca 2016'nın neredeyse ortalarına kadar sürecek olan genel gerileme sürecinde ortaya çıkmış olmalarıdır.

Velhasıl Nxt'e yatırım yapmak istiyorsanız Nxt'te ortaya çıkmış kripto-kıymet (crypto-asset) yatırımına yönelmenizi tavsiye ederim. Örneğin biz Bitcointalk forumunun babalarından birisinin de içinde bulunduğu bir takımla şu an Nxt üzerinde bir yatırım fonu başlatmak üzereyiz. Aralık'ta IPO'muz var, herkesi bekleriz.

Hayırlı olsun hocam
full member
Activity: 152
November 15, 2015, 01:52:21 PM
Nxt, siz yatırım yapıp da zengin olasınız diye çıkmış bir "coin" değildir. Temel felsefesinde (BCNext'in post'larına bakabilirsiniz) kriptoparaların yatırım aracı olarak kullanılmasına karşı bir tutum vardır. Halihazırdaki en gelişmiş teknoloji ve en üstün komünite Nxt'tedir; bu yüzden de kanımca geleceği en parlak kripto-platformdur. Nxt'e "centralized" diyenlerin centralization hakkında en ufak bir fikirlerinin olduğunu sanmıyorum. Hatta bir adım daha atıp Nxt bir kripto-para bile değildir diyebilirim, Nxt'in asıl işlevi Nxt ekosistemini döndürmektir. Asıl değer ise Nxt'in kendisinde değil Nxt platformu üzerine kurulacak işlerdedir. İkinci nesil kriptoparalar henüz emekleme aşamasında ve fiyat olarak ilk sıçrayışı bile görmüş değiller. Bunun nedeni bütün ikinci nesil kripto-platformların Kasım 2013'ten günümüze gelen ve kanımca 2016'nın neredeyse ortalarına kadar sürecek olan genel gerileme sürecinde ortaya çıkmış olmalarıdır.

Velhasıl Nxt'e yatırım yapmak istiyorsanız Nxt'te ortaya çıkmış kripto-kıymet (crypto-asset) yatırımına yönelmenizi tavsiye ederim. Örneğin biz Bitcointalk forumunun babalarından birisinin de içinde bulunduğu bir takımla şu an Nxt üzerinde bir yatırım fonu başlatmak üzereyiz. Aralık'ta IPO'muz var, herkesi bekleriz.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
November 10, 2015, 05:55:54 PM
Bitcoin pump'ından nasibini alıp btc bazında fiyatı düşmüştü, şimdi tekrar toparlanıyor. 24 saatte %12'den fazla fiyat artışı gösterdi. BTC fiyatı düştükçe 3k civarı fiyatlara yakınsayacaktır.
member
Activity: 91
Merit: 10
November 09, 2015, 10:35:25 AM
patlak tekerli araba gibi gidiyor heralde Smiley
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
July 31, 2015, 03:24:16 PM
İşlem hacmi arttıkça coin geriye gidiyor nedense
legendary
Activity: 1036
November 03, 2014, 08:04:25 PM
NHZ solugu pek yeterli gelmedi:) NXT hala saglam adimlarla ilerliyor...
NEM'i merakla bekliyoru(m/z) ....

Oysa nede guzel anlatmistin NHZ yi web sayfanda.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
November 03, 2014, 08:01:06 PM
NHZ solugu pek yeterli gelmedi:) NXT hala saglam adimlarla ilerliyor...
NEM'i merakla bekliyoru(m/z) ....
legendary
Activity: 1036
September 29, 2014, 04:42:17 AM
Türkiye'de pek yatirimcisi yok galiba - en azindan bu forum cansiz kalmis. Gecen hafta 7-8binlerden 15bine kadar neredeyse soluksuz yükseldi ve birkac gün icinde yine soluksuz 10binlerin altina düstü. Saglam bir ekip ve takipci kitlesi mevcut. Uzun vadeli yatirim icin de uygun.

Burada NXT hakkinda bilgi ve fikir paylasiminda bulunalim. Bos birakmayalim burayi:)

Ay sonuna kadar 20bin seviyesi ve hatta üzerini umut ediyorum:)

NHZ icin ne dusunuyorsun ? Yeni ekip hakkinda, sanki NXT nin hatalarindan arindirilmis ve daha basarili olacak gibi gorunuyor.
Pages:
Jump to: