Merhabalar,
Yorumları okudum ancak burada yeni sayılabilecek bir bilgiye sahip olduğumdan size sormak istedim.
https://nxt.jelurida.com 'da NXT wallet'ı açtım, Bittrex 'imde bulunan bir miktar NXT 'i buraya transfer etmek istiyorum ( IGNIS sebebiyle ).
Deneme amaçlı ufak bir transfer sağladım, cüzdana transfer başarıyla sağladı. Şimdi IGNIS için her hangi bir işlem yapmamıza gerek olacak mı ? IGNIS Token Sale kısmından bir işleme gerek var mı, yoksa sadece transferini sağladığımız NXT 'lerin öylece durması yeterli mi ? Birde son soru olarak IGNIS 'ler belirttiğiniz gibi 26 Ağustos tarihinden sonra mı dağıtımı sağlanacak ?
Eğer yanlış bir soru sorduysam şimdiden kusura bakmayın, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Eğer sahip olduğunuz NXT'ler ile Ignis almak istiyorsanız Ignis Token Sale kısmını kullanmanız gerekmekte. Belirli sayıda Ignis belirli saatlerde satışa sunulacak. Bununla ilgili bilgilere aşağıdaki adresten erişebilirsiniz.
https://www.jelurida.com/icoÖnümüzdeki hafta 1 Ignis, 0.55 NXT karşılığında satılacak ve sonraki haftalarda Ignis fiyatı kademeli olarak artacak.
Not: Ignis tokenleri JLRDA ismiyle satılmakta.
Eğer Ignis satışına katılmazsanız problem değil. Yaklaşık 2 ay sonra Ignis satışı sona erdiğinde, snapshot olacak. Snapshot sırasında cüzdanınızda ne kadar NXT varsa, bunların yarısı kadar Ignis kazanmış olacaksınız. Bunun için NXT'leri snapshot sırasında cüzdanınızda saklamak haricinde başka bir şey yapmanıza gerek yok.
Yani özetle, eğer 5500 NXT'ye sahipseniz Ignis Token Sale ile önümüzdeki hafta 10,000 JLRDA alabilirsiniz, ama NXT'lerinizi kaybedersiniz.
Eğer satışa katılmazsanız 2 ay sonra 5500 NXT + 2750 JLRDA'ya sahip olacaksınız.
merhaba arkadaslar,
bugun 1000 nxt aldim 0,1086$'dan yani 108,6$'a
cumartesi günü bu 1000 nxt ile 1818 JLRDA satin aldim diyelim
bu JLRDA kaça satabilcem bir hafta, bir ay sonra? bu konuda bilgisi olan var mi? zarar yapmamak için en azindan 1 JLRDA 0,0597$ deger bulmasi gerek
yada en mantiklisi cuma gunu 0,15$'lari bulursa satmak mi daha mantikli?